Editura Herg Benet ne invită vineri, 24 Martie, la ora 18:00 la Enotecha Amphora (Str. Hector, Nr.4 – Bastion), Timișoara pentru lansarea celei de a treia carte semnată de Ioana Dudu, cartea este un roman care poartă numele de „Maria Magdalena”. Bogdan Munteanu o să fie invitat special la acest eveniment.

De această carte Cristina Nemerovschi ne spune că o să se vorbească despre pierdere, alegeri, împăcare cu sine, descoperiri și mai ales despre iubirea câștigată. Spune că Ioana Dudu ne vorbește despre iubire, ca ea știe că nu-i poți iubi pe ceilalți dacă nu te iubești pe tine, că nu poți ierta dacă nu te ierți pe tine.

Alexandru Voicescu ne spune că după ce Ioana Dudu ne-a obișnuit cu sinceritatea dureroasă, scrie în „Maria Magdalena” despre o iubire matură, așadar complicată și despre pierderea ei.

Să o cunoaștem puțin pe Ioana Dudu

A studia Facultatea de Jurnalism în limba engleză la Universitatea de Vest din Timișoara. A lucrat mai mulți ani în presă, dar dragostea a apărut în viața ei și a renunțat la tot plecând în Italia.

A locuit în Italia trei ani și când s-a întors în România nu a mai vrut să audă de presa scrisă, așa a ajuns să lucreze într-o multinațională. După vreo șapte luni a avut o tentă de sinucidere cu pastile și alcool. După ce s-a trezit și-a dat seama cât este de norocoasă că trăiește. A mers la psihoterapeut și acesta a sfătuit-o să se apuce de scris. Acum scrisul a devenit pentru ea un ideal.