11013164_10205837714436114_5002949217488742412_nPe Laura Baban cei mai mulți o știu datorită primului ei volum, Domnul Tic și alte iubiri de pe Mușatini. Cartea a fost publicată anul trecut cu un efort imens atât din partea autoarei, dar și a oamenilor care au donat, doar-doar să ajute la împlinirea unui vis.

Laura, înainte de a aduna toate povestioarele sub coperta unei cărți, posta zilnic pe Facebook și aduna sute de aprecieri, iar numărul celor care o urmăreau creștea de la o zi la alta. Scria des, uneori chiar în timp ce acțiunea se petrecea, iar acesta este unul dintre nenumăratele lucruri prin care ea se distinge de alți autori. Poveștile ei sunt întâmplări reale, sunt amuzante, au
substanță și te transpun imediat în jocul ei, al cățelului Tic și al lui Andrei. Acest trio te poartă alături de el peste tot și te face martor tăcut al vieții lor de zi cu zi.

Cea de-a doua carte a Laurei Baban, Domnul Tic și alte iubiri de prin lume, este un volum ce depășeste granițele țării. Aventurile celor trei au loc în Germania, Franța, Elveția și sunt mai mult decât note de jurnal, cu plimbări pe bicicletă și impresii de călător. Ele au suflet și inimă care va bate la unison cu cea a cititorului, pentru că Laura posedă un oralitate cu care nu mulți se pot lăuda. Astfel, te face să râzi, să plângi sau să suspini pe măsură ce citești fiecare rând.

Domnul Tic și alte iubiri de prin lume, o carte călătoare, pe patru picioare, așa cum o numește autoare, va avea lansarea azi în București,  la Caffé D’arthé, începând cu ora 18:30. Astfel, toți cei care vor să o cunoască pe Laura și să ia un autograf o pot găsi acolo. Iar cei care nu sunt din București mai au o șansă de a o întâlni în Gheorgheni, Iași , Fălticeni ,Timișoara  și Blaj, orașele unde urmează să-și promoveze cel de-al doilea volum.

Avatar
Autor: Diana Solomon
❝ Grammar Freak and Flower Power Writer @GoodRead ❞
Redactor de 1847 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Solomon
Diana Solomon mai scrie și pe https://dianasolomon23.wordpress.com/