Editura ACT şi Politon lansează cartea Tata este gras, scrisă de Jim Gaffigan, marţi, 8 decembrie, de la ora 19, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25). În cadrul aceluiaşi eveniment se lansează şi audiobook – ului volumului, înregistrat în lectura actorului de teatru şi film, Radu Gheorghe. Actorul şi invitaţii săi vor completa evenimentul cu un moment de stand-up comedy.

Tata este gras este volumul care s-a menţinut în topul clasamentului New York Times timp de şaptesprezece săptămâni. Best seller-ul american „include o serie de confesiuni oneste şi hilare despre provocările cu care se confruntă părinţii în procesul de creştere şi educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor şi actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant şi captivant”, scrie în comunicatul de presă.

Audiobook-ul volumului „Tata este gras” a fost înregistrat în studio-urile editurii ACT şi Politon, în lectura plăcută a actorului Radu Gheorghe, având o durată de peste 8 ore.

Radu Gheorghe spune despre volumul Tata este gras: „Jim Gaffigan a scris cartea „Tata este gras”, iar tatăl este chiar el. Şi cel care a făcut aceasta afirmaţie, este unul dintre cei cinci copii ai lui.  Nimic neobişnuit, nimic nelalocul lui. Totuşi, depinde unde te situezi. Se spune că, de cele mai multe ori, copiii spun adevărul.  Şi de cele mai multe ori, adevărul doare! Din punctul meu de vedere, afirmaţia „tata este gras” e un compliment pentru tata. Pentru că eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria omenilor care înţeleg arta şi viaţa ca un tot unitar şi indestructibil”.

Editura ACT şi Polirom şi-a început activitatea în anul 2014. Specializată în producţia de audiobook-uri de înaltă calitate, editura lansează şi promovează atât cărţi, cât şi audiobook-uri de „dezvoltare personală, meditaţie, spiritualitate şi business recunoscute la nivel internaţional”, notează într-un comunicat de presă.

12358258_1079322212077882_1836947230_n