Lansarea romanului „Jocul Ripper” la Humanitas din Cişmigiu

RomanulJocul Ripper”, scris de autoarea chiliană Isabel Allende şi tradus în limba română de Cornelia Rădulescu, va fi lansat miercuri, 13 mai, începând cu ora 19, la Librăria Humanitas din Cişmigiu. Cartea va fi inclusă în colecţia „Humanitas Fiction”.

„«Jocul Ripper» este un amestec straniu: o sărbătoare literară plină de elemente din Agatha Christie, James Patterson şi Tom Clancy, o combinaţie între o poveste poliţistă şi o saga romantică.”, scrie The Guardian.

„«Jocul Ripper» e un excelent roman poliţist, iar Allende rămâne aceeaşi remarcabilă povestitoare. Proza ei e sclipitoare şi plină de graţie, căci autoarea are capacitatea de­ a scrie deopotrivă un roman de acţiune, dar şi de dragoste. Cartea te subjugă, se joacă cu mintea ta,  te amuză.”, notează şi Minneapolis Star Tribute.

Despre cartea sa, autoarea Isabel Allende spune că: „s-a născut pe 8 ianuarie 2012 pentru că agenta mea, Carmen Balcells, ne-a sugerat lui Willie Gordon, soţul meu, şi mie să scriem un roman poliţist la patru mâini. Am încercat, dar după douăzeci şi patru de ore a fost clar că proiectul avea să se termine cu un divorţ, drept care el s-a apucat de cel de-al şaselea roman poliţist, iar eu m-am închis să scriu singură, ca de obicei.”

Isabel Allende este o scriitoare chilian – americană recunoscută în toată lumea pentru cartea sa „Casa Spiritelor”, câştigătoarea a multe premii. Printre volumele scrise de autoare se numără şi „Of Love and Shadows”, „Eva Luna”, „Stories of Eva Luna”, „The Infinite Plan”, „Daughter of Fortune”, „Portrait in Sepia”, „Zorro”, „Ines of My Soul”, „Island Beneath the Sea” sau „Maya’s Notebook”.

Cărţile sale, scrise într-o spaniolă nativă, au fost traduse în peste 35 de limbi şi au fost vândute în peste 65 de milioane de exemplare.

Jocul RIPPER
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.