Începutul de săptămână anunţă o dublă lansare de carte la Editura RAO. Două volume din care acţiunea nu lipseşte, fiind instrumentul care te ţine în priză până la final.

d3b017d4-b481-4a78-b575-795a973e7d53A treia femeie de Sam Bourne este un roman care prezintă experienţa de jurnalist a autorului. Un thriller palpitant care “te prinde atât de tare, încât ai fi în stare să îţi anulezi propria nuntă ca să îl citeşti!”, după cum afirmă Claudia Winkleman. Crimă, anchetă, viaţă pusă în pericol şi mister, toate acestea într-o singură carte.

Sam Bourne, cu numele său adevărat Jonathan Freedland, este un jurnalist îndrăgit în Marea Britanie care şi-a început cariera de scriitor în 2006. Editor executiv al prestigioasei publicaţii The Guardian, colaborator al New York Times şi prezentator BBC Radio a fost recompensat în 2014 cu premiul Orwell pentru jurnalism.

e4573ee1-c8b3-478b-9db1-b66fa6c2881fCartea secretă scrisă de Grégory Samak este un volum care combină fantasticul cu faptele istorice. Acţiunile prezentate, destinul unui popor întreg şi misterul te fac să îţi pui o serie de întrebări despre trecutul istoric care este strâns legat de viitor. Cartea secretă îţi arată de ce actualitatea poartă amprenta trecutului.

Grégory Samak, specializat în domeniul mass-mediei, şi-a început cariera în 1998 în Fanţa, în cadrul posturilor de ştiri. De-a lungul timpului a participat la înfiinţarea şi dezvoltarea unor canale TV (BFV TV, IDF1 ), iar din 2010 până în prezent lucrează la Euronews.

Două volume inedite care te poartă pe culmile suspansului, lansate în curând de Editura RAO.