Litera Mică, partener în călătoriile Uber

Copiii care vor călătorii cu maşinile uberFamily din Bucureşti vor putea răsfoi cărţile editurii Litera Mică.

Din 20 august, „cărți  din  colecțiile  Disney,  National  Geographic,  Bebe  învață, enciclopedii și cărți de activități îi vor aștepta pe cei mici pe bancheta din spate a mașinilor echipate cu scaune pentru copii, astfel încât drumul să fie mai plăcut și mai distractiv”, anunţă editura.

Pentru a beneficia de această campanie, trebuie instalată aplicaţia Uber, iar apoi activat GPS-ul. În acest fel, „cel mai apropiat șofer de lângă tine, înregistrat în baza de date Uber, se va opri să te ducă unde ai nevoie. Tovarăși de drum îți pot fi personajele îndrăgite  din  cărți:  Prințesa  Sofia,  Jake  Piratul,  Goofy,  Mickey Mouse, prințesele din povești și Palace Pets, animalele lor de companie”, mai completează Litera.

Utilizatorii Uber trebuie să ştie că plata şi contactarea se fac exclusiv prin acest serviciu, nu direct cu şoferul. Călătoria nu se achită în numerar, ci în funcţie de distanță, viteză  și  condițiile de trafic. Taxa de călătorie este reţinută de pe cardul clientului prin intermediul contului de client, notează editura.

Vizual Calatoreste cu Litera Mica in masinile uberFamily

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.