Recomandată de psihologi și de terapeuți pentru un somn liniștit, cartea fenomen a momentului, Iepuraşul care voia să adoarmă, scrisă de Carl-Johan Forssén Ehrlin, a ajuns şi în România prin editura Litera Mică.

Autorul Carl-Johan Forssén Ehrlin, pshiholog şi lingvist suedez, „propune o poveste inovatoare prin maniera în care a fost scrisă, o poveste care introduce pe nesimțite în subconştientul copilului sugestia somnului. Folosind diverse tehnici psihologice eficiente, menite să-i ajute pe copii să se relaxeze, cartea le permite micuților să facă parte cu adevărat din poveste şi să adoarmă în acelaşi timp cu personajul principal, iepuraşul”, scrie editura Litera Mică, într-un comunicat de presă.

„Această carte este echivalentul verbal al legănatului, în brațe sau în pătuț. Prin acest text eu îl ajut pe copil să se relaxeze, să devină parte a poveștii și să adoarmă mai repede”, notează autorul.

Specialiştii descriu această carte ca fiind revoluţionară, „prima de acest gen, care îi va adormi pe cei mici de la primele pagini. Metoda este testată și confirmată de mii de părinți din lumea întreagă”, precizează editura.

„Folosiţi povestea Iepuraşului care voia să adoarmă atunci când se întâmplă ceva care-l agită pe copil sau când, dintr-un motiv sau altul, are o perioadă în care adoarme greu”, sugerează Mikael Odhage, psiholog.

„V-aţi chinuit vreodată să vă puneţi copilul la culcare? V-aţi dorit vreodată în adâncul sufletului să aveţi la dispoziţie o vrajă ajutătoare? Fermecătoarea carte a lui Carl-Johan îl va trimite curând pe micul neastâmpărat în lumea viselor”, recomandă şi Matt Hudson, psihoterapeut şi autor de cărţi.

Coperta Iepurasul care voia sa adoarma

Avatar
Autor: Iulia Drăghici
Iulia e Redactor Activ
Redactor de 2053 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Iulia Drăghici