Peter H. Frank, autorul american stabilit în România, lansează cel mai recent volum al său, „M-am săturat să fiu prost. Incursiune în gândirea critică pentru oameni de afaceri şi nu numai”. Evenimentul de lansare, urmat de sesiunea de autografe, vor avea loc marţi, 10 martie, începând cu ora 19, la Librăria Humanitas din Cişmigiu, Bucureşti.

La această lansare de carte, alături de autor vor fi prezenţi şi Lidia Moise şi Sorin Pâslaru, jurnalişti economici, Cristina Bazavan, jurnalist cultural şi Radu Crăciun, economist-şef la Banca Comercială Română şi prefaţatorul volumului.

„O carte «altfel», într-un sens spectaculos. Vine cu studii de caz şi crezi că este un manual de business, apoi te execută scurt cu exerciţii de logică generală. Oricine va găsi un unghi din care cartea aceasta să îi aducă ceva nou. Pentru mine, cele mai interesante părţi au fost din zona de filozofie a businessului, care sunt tratate senzaţional. A fost o gură de aer proaspăt, am citit-o dând din cap şi aprobând la fiecare pagină, iar la sfârşit m-am întrebat de ce nu am scris-o eu. E cu adevărat o carte excelentă, iar antreprenorii din România au nevoie de ea! Peter, îţi mulţumesc!“, a precizat Radu Georgescu, Founding Partner, GECAD Group.

„Oricărui om inteligent i se poate întâmpla să dea dovadă si de prostie. Întreaga lui inteligenţă, tot timpul şi toţi banii investiţi se duc în direcţia greşită, ca o locomotivă puternică îndreptându-se orbeşte spre dezastru. Tocmai de aceea avem cu toţii nevoie de cartea lui Peter H. Frank M-am săturat să fiu prost, o carte despre gândirea critică în afaceri, filozofie şi viaţă. O lectură recomandată nu doar prietenilor, rudelor şi colegilor de serviciu, ci – mai ales – ţie.“, a notat şi Joseph Bottum, eseist şi scriitor american, autorul cărţii An Anxious Age.

Peter FrankPeter H. Frank a fost jurnalist la Baltimore Sun şi la New York Times. După un timp, acesta şi-a schimbat domeniul de muncă şi a început să lucreze în sistemul bancar, în bănci din Londra şi Mexico City. În prezent, autorul locuieşte în România, alături de soţia sa de origine română şi s-a întors în branşa jurnaliştilor.

 

 

invit-frank-10mar2015

Avatar
Autor: Iulia Drăghici
Iulia e Redactor Activ
Redactor de 2050 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Iulia Drăghici