inca-o-dorinta

Inițial voiam să scriu o recenzie, dar aș fi ucis spiritul acestei cărți! Încă o dorință este un proiect de suflet al colegei noastre Andreea Ban de la Serial Readers, care semnează cu pseudonimul Andres.

O lectură ușoară, dar scrisă cu mult suflet… Iubire, răsturnări de situație, întâmplări ce par rupte din real – toate se împletesc frumos. Personajul central al cărții, Ana, este o femeie de succes care își dorește un concediu… acesta nu i se acordă și demisionează. După o vacanță de vis în Bora Bora (unde întâlnește și un bărbat de vis)… lucrurile se complică! Cum? Asta o să trebuiască să aflați voi!

Pe mine m-a prins cartea Andreei, se vede că e o cititoare în serie – a prins și ea care e metoda prin care îți atragi cititorii: scrii din suflet pentru suflet! Ba mai mult, Andreea ia partea cu “pentru suflet” în sensul propriu! Cumpărând Încă o dorință oferiți o șansă în plus unui copil!

La fiecare exemplar cumpărat, o parte din valoare este donată organizației Salvați Copii! Cartea este disponibilă doar în formate electronice (epub, mobi și pdf) și poate fi comandată de pe site-ul creat special pentru ea. Cât costă? Voi decideți prețul și, de asemenea, decideți cum distribuiți această sumă!

Și, înainte de a vă apuca de citit, să vă puneți o dorință! Se va îndeplini atunci când vă așteptați mai puțin!

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!