Mirela Lungu – în câteva cuvinte.

Mirela Lungu s-a născut în București și nu s-ar putea imagina în alt oraș, cu atât mai puțin, în altă țară. Mirela nu prea a călătorit în străinătate, deși și-a propus de multe ori. Se simte prea în siguranță aici, simte că aparține acestui loc. Îi place limba pe care o vorbește și în care scrie.

Călătoria ei împreună cu scrisul a început în primii ani de școală, când sentimentele au început să se nască. Încetul cu încetul, Mirela și-a dorit să se facă auzită. Așa a început să ia contact cu alți scriitori, să-și descopere modele și țeluri.

“Pană la urmă, scrisul este o voce, un dar și dorința de a te conecta cu lumea, de a iubi și de a fi iubit. Scrisul nu poate exista fără dragoste de oameni, de viață, fără emoție, și mai ales, fără adevăr.”

Cititorii înseamnă mult pentru ea. Ea spune că atunci când scrii, o faci pentru a împărți ceva cu egoul tău, dar mai ales, cu ceilalți -ceea ce simți, gândești, dorești. Voi, dragi cititori, sunteți lumea, iar autorii sunt subiectul. Voi sunteți o oglindă pentru rândurile pe care Mirela le lasă pe foaia de hârtie.

Aceasta a fost Mirela Lungu în câteva cuvinte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.