Mirela Lungu s-a născut în București și nu s-ar putea imagina în alt oraș, cu atât mai puțin, în altă țară. Mirela nu prea a călătorit în străinătate, deși și-a propus de multe ori. Se simte prea în siguranță aici, simte că aparține acestui loc. Îi place limba pe care o vorbește și în care scrie.

Călătoria ei împreună cu scrisul a început în primii ani de școală, când sentimentele au început să se nască. Încetul cu încetul, Mirela și-a dorit să se facă auzită. Așa a început să ia contact cu alți scriitori, să-și descopere modele și țeluri.

“Pană la urmă, scrisul este o voce, un dar și dorința de a te conecta cu lumea, de a iubi și de a fi iubit. Scrisul nu poate exista fără dragoste de oameni, de viață, fără emoție, și mai ales, fără adevăr.”

Cititorii înseamnă mult pentru ea. Ea spune că atunci când scrii, o faci pentru a împărți ceva cu egoul tău, dar mai ales, cu ceilalți -ceea ce simți, gândești, dorești. Voi, dragi cititori, sunteți lumea, iar autorii sunt subiectul. Voi sunteți o oglindă pentru rândurile pe care Mirela le lasă pe foaia de hârtie.

Aceasta a fost Mirela Lungu în câteva cuvinte.

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1235 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate