🔥 CARTEA NESFÂRȘITE ÎMBRĂȚIȘĂRI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

nesfarsite imbratisariRaluca Șoltuzu este o femeie romantică, sinceră,  caldă, visătoare, dar și o scriitoare de excepție. Nu, nu o  cunosc personal, dar atunci de unde știu toate aceste lucruri despre ea? Pentru că am citit cartea ei, Nesfârșite îmbrățișări, care poate fi considerată o oglindă în care sunt reflectate gândurile, sentimentele, ideile ei prin intermediul personajului Rebeccăi.

La începutul cărții găsim o fată care încearcă să înțeleagă ce este dragostea și cum să-i facă acesteia loc în viața ei, pentru ca mai târziu să descopere că iubirea are un parfum specific, o voce, o pereche de brațe puternice și un nume- Ianis.

Alături de el, Rebecca trăiește o poveste de dragoste fără seamăn, cunoaște fericirea absolută și devine femeie. Cu toate acestea, pentru că planurile destinului nu coincid de fiecare dată cu dorințele noastre, relația aparent perfecta a celor doi ia o turnură neașteptată. Astfel, Rebecca învață ce este dorul arzător, suferința mistuitoare și nevoia de a fi puternic atunci când întreaga ta lume se prăbușește asemenea unui un castel firav din cărți de joc.

În a doua parte a romanului, acțiunea are loc în viitor și surprinde cititorul peste măsură prin răsturnările neașteptate de situație. Descoperim o nouă Rebecca și putem să cunoaștem mai bine un alt personaj care acum ocupă un rol principal în istoria acesteia.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Raluca Șoltuzu.

Sfârșitul cărții Nesfârșite îmbrățisări lasă un gust amar și te face să îți dorești cu disperare ca totul să fi fost doar un vis din care Rebecca se va trezi într-un final. Cu toate acestea, presupun că povestea nu ar mai avea același impact dramatic pe care acesta i-l oferă.

Personajele și locurile care le înconjoară sunt descrise remarcabil de detaliat fără să plictisească, ci dimpotrivă, îi oferă cititorului oportunitatea de a vedea mai bine cu ochii minții mediile în care acestea trăiesc. Dialogurile sunt extrem de profunde și încărcate cu lecții de viață, insecurități, întrebări chinuitoare și romantism.

Prin Nesfârșite îmbrățișări, Raluca Șoltuzu ne învață cât de important este să trăim momentul, să ne ascultăm inima și că un lucru spus prea târziu poate face o diferență devastatoare, între viață la moarte.

🔥 CARTEA NESFÂRȘITE ÎMBRĂȚIȘĂRI ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Nesfârșite îmbrățișări
Autor: Raluca Șoltuzu
An apariție : 2016
Editura: Libris Editorial
Nr. Pagini: 111
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.04.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Cu toate că nu am știut nimic despre carte atunci când am primit-o, aceasta m-a captivat aproape imediat și a urcat în topul cărților mele preferate! Este romantică, plină de sensibilitate și lecții de viață.

Aspecte Negative:

Singurul meu inconvenient este reprezentat de grosimea cărții. Mi- aș fi dorit să petrec mai mult timp în lumea Rebeccăi, cartea să fie mai lungă.

Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 1991 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona