Recenzie „Nesfârșite îmbrățișări” de Raluca Șoltuzu

de | apr. 5, 2016 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA NESFÂRȘITE ÎMBRĂȚIȘĂRI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

nesfarsite imbratisariRaluca Șoltuzu este o femeie romantică, sinceră,  caldă, visătoare, dar și o scriitoare de excepție. Nu, nu o  cunosc personal, dar atunci de unde știu toate aceste lucruri despre ea? Pentru că am citit cartea ei, Nesfârșite îmbrățișări, care poate fi considerată o oglindă în care sunt reflectate gândurile, sentimentele, ideile ei prin intermediul personajului Rebeccăi.

La începutul cărții găsim o fată care încearcă să înțeleagă ce este dragostea și cum să-i facă acesteia loc în viața ei, pentru ca mai târziu să descopere că iubirea are un parfum specific, o voce, o pereche de brațe puternice și un nume- Ianis.

Alături de el, Rebecca trăiește o poveste de dragoste fără seamăn, cunoaște fericirea absolută și devine femeie. Cu toate acestea, pentru că planurile destinului nu coincid de fiecare dată cu dorințele noastre, relația aparent perfecta a celor doi ia o turnură neașteptată. Astfel, Rebecca învață ce este dorul arzător, suferința mistuitoare și nevoia de a fi puternic atunci când întreaga ta lume se prăbușește asemenea unui un castel firav din cărți de joc.

În a doua parte a romanului, acțiunea are loc în viitor și surprinde cititorul peste măsură prin răsturnările neașteptate de situație. Descoperim o nouă Rebecca și putem să cunoaștem mai bine un alt personaj care acum ocupă un rol principal în istoria acesteia.

Sfârșitul cărții Nesfârșite îmbrățisări lasă un gust amar și te face să îți dorești cu disperare ca totul să fi fost doar un vis din care Rebecca se va trezi într-un final. Cu toate acestea, presupun că povestea nu ar mai avea același impact dramatic pe care acesta i-l oferă.

Personajele și locurile care le înconjoară sunt descrise remarcabil de detaliat fără să plictisească, ci dimpotrivă, îi oferă cititorului oportunitatea de a vedea mai bine cu ochii minții mediile în care acestea trăiesc. Dialogurile sunt extrem de profunde și încărcate cu lecții de viață, insecurități, întrebări chinuitoare și romantism.

Prin Nesfârșite îmbrățișări, Raluca Șoltuzu ne învață cât de important este să trăim momentul, să ne ascultăm inima și că un lucru spus prea târziu poate face o diferență devastatoare, între viață la moarte.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții NESFÂRȘITE ÎMBRĂȚIȘĂRI?

Vezi toată lista de cărți scrise de Raluca Șoltuzu sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA NESFÂRȘITE ÎMBRĂȚIȘĂRI CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Nesfârșite îmbrățișări
Autor: Raluca Șoltuzu
An apariție : 2016
Editura: LIBRIS EDITORIAL
Nr. Pagini: 111
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.04.2016
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2633 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
Subscribe
Notify of
guest
1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Nu stiam de aceasta carte dar acum m-ai facut curioasa 🙂