Nicu Alifantis FaceCarte

Din pasiune se naște arta. Muzică, teatru, film, poezie sunt doar câteva cuvinte cheie care îl descriu pe Nicu Alifantis. Încurajat de Nichita Stănescu să urmeze acest drum a devenit un artist apreciat. Cu o înclinație artistică bine definită ne surprinde la fiecare apariție, fie că este vorba de o piesă de teatru, note muzicale sau un volum de poezii nou apărut.

Dacă tot suntem la capitolul noutate, FaceCarte este un amalgam de poeme, portrete, povestiri așezat sub forma unui jurnal. În mod cronologic, ultimii cinci ani ai autorului sunt aşternuți în file. Răsfoind cartea, observi cum a transformat sentimentele, trăirile, emoțiile în cuvinte atent selectate.

Cu siguranță este o carte cu mult mister care a reușit să stârnească ușor curiozitatea. Și pentru ca ne-am gândit la tine, iubitorule de carte, poți achiziționa volumul cu autograful lui Nicu Alifantis de pe Libris.ro.

nicu alifantis face carte

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.