Nicu Alifantis FaceCarte

Din pasiune se naște arta. Muzică, teatru, film, poezie sunt doar câteva cuvinte cheie care îl descriu pe Nicu Alifantis. Încurajat de Nichita Stănescu să urmeze acest drum a devenit un artist apreciat. Cu o înclinație artistică bine definită ne surprinde la fiecare apariție, fie că este vorba de o piesă de teatru, note muzicale sau un volum de poezii nou apărut.

Dacă tot suntem la capitolul noutate, FaceCarte este un amalgam de poeme, portrete, povestiri așezat sub forma unui jurnal. În mod cronologic, ultimii cinci ani ai autorului sunt aşternuți în file. Răsfoind cartea, observi cum a transformat sentimentele, trăirile, emoțiile în cuvinte atent selectate.

Cu siguranță este o carte cu mult mister care a reușit să stârnească ușor curiozitatea. Și pentru ca ne-am gândit la tine, iubitorule de carte, poți achiziționa volumul cu autograful lui Nicu Alifantis de pe Libris.ro.

nicu alifantis face carte

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 iubitori de carte s-au alăturat Tribului Booknation.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)