O nouă ediţie „Librar pentru o zi” – Camelia Carmen Cavadia

Campania Librar pentru o zi pregăteşte o nouă ediţie, miercuri, 4 noiembrie, de la ora 19, şi o are ca invitat pe Camelia Carmen Cavadia. Iniţiatoarea proiectului Cărţi cu suflet şi autoarea romanului Vina, le va vorbi iubitorilor de carte despre acele cărţi care însufleţesc şi care determină înţelegerea vieţii „la adevărata ei intensitate”, transmite Librăria Bizantină, organizatorul evenimentului.

„De multe ori ne este greu să ne alegem lecturi şi mereu ne întrebăm colegii, prietenii ce-au mai citit. Eu una, întotdeauna când am dat peste o carte care mi-a plăcut, le-am spus imediat prietenilor despre ea, am recomandat-o, am promovat-o cât am putut, cum m-am priceput. Iar dacă unora s-a întâmplat să le placă, m-am bucurat ca şi când aş fi scris-o eu”, spune Camelia Carmen Cavadia, potrivit organizatorului evenimentului.

Librar pentru o zi, campania care a debutat în 2014, are scopul de a „reînvia dragostea oamenilor pentru cărţile tipărite, care au pierdut tot mai mult din popularitate în iureşul revoluţiei digitale”, se notează într-un comunicat de presă. Peste 20 de personalităţi, nume grele ale sferei culturale româneşti, „au răspuns până acum apelului Librăriei Bizantine de a readuce în atenţia oamenilor importanţa şi frumuseţea lecturilor de pe hârtie”, completează organizatorii.

Afis Cavadia_web

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.