adevaruri, amanti, sex si palariiPe 31 martie vă invitam să participați la cvadrupla lansare de carte Adevăruri, amanți, sex și pălării. Mihaela, colega noastră dragă, a fost acolo și am rugat-o să ne spună și nouă cum a fost! Deci, utilizând o expresie des folosită în televiziune: Mihaela, ai legătura!

Sâmbăta seara ca tot omul mi-am făcut program.Unul cultural că aşa îmi şade bine.L-am luat şi pe al meu soţ, ca să nu spună că nu îl duc să se „joace” şi el.

I-am spus că tema acelei seri urma să fie :Adevăruri, amanţi, sex, pălării .El a crezut că e doar o metaforă. A fost cu mult peste.

Mi-a plăcut mult lumea de acolo, magia acelei seri, oamenii frumoşi care au dat culoare unei seri de sâmbătă cum demult nu am mai avut parte.

Am avut şi eu un mic „rol” de a vorbi despre „devorarea” cărţilor, şi despre cei patru OAMENI FRUMOŞI, artişti ai peniţei.

Apoi am avut parte de câteva lecturi publice din cărţile celor 3 muşchetăriţe şi D’Artagnan.

Totul a culminat cu one woman show care ne-a mişcat pe toţi.Am fost toţi pentru câteva minute bune partea a „Poveştilor din Miserupia”.

Cei patru fantastici:Otilia Ţigănaş, medicul cu suflet de artist, Lorena Lupu actriţa care ne-a transpus într-o lume pe care de cele mai multe ori deliberat o evităm, Corina Ozon care ne-a spus să ne bucurăm de fiecare zi a vieţii noastre de amanţi ai propriei noastre poveşti de dragoste şi nu ultimul Tristan Mihuţa jurnalistul cu adevărul în vârful peniţei sale care ne-a îndemnat să fim ceea ce cu toţii ne dorim AUTENTICI.

Dragilor daca vreodată daţi peste aceste nume , fie ele laolaltă , fie separat mergeţi cu încredere la eveniment. Veţi regreta decât dacă îl rataţi.

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!