Ora de aur la Humanitas din Cişmigiu

Librăria Humanitas din Cişmigiu îi aşteaptă pe iubitorii de carte să descopere Ora de aur, bestseller-ul autoarei Ann Leary. Întâlnirea va avea loc marţi, 15 septembrie, de la ora 19. Irina Margareta Nistor, Ioana Bâldea Constantinescu, Iuliana Alexa şi Laura Câlţea vor fi invitatele evenimentului.

Ora de aur este volumul devenit bestseller New York Times la scurt timp după apariţie. Acesta a fost nominalizat la IMPAC Dublin Literary Award şi se află în curs de ecranizare cu Meryl Streep şi Robert De Niro în rolurile principale.

Ora de aur spune povestea agentului imobiliar Hildy Good, a cărei viaţă se schimbă după ce o cunoaşte pe Rebecca, o misterioasă clientă a sa. „Între cele două femei, aparent atât de diferite, se înfiripă o prietenie care o împinge pe Hildy să-şi dezvăluie treptat slăbiciunile. Însă traumele şi defectele ei pălesc pe lângă nevoia obsesivă de afecţiune a Rebeccăi, care ameninţă să distrugă căsnicii şi vieţi. Într-un moment de cumpănă pentru Hildy, sentimentele lui Frank Getchell, un prieten din adolescenţă, se dovedesc providenţiale”, notează Humanitas.

Ann Leary este autoarea americană născută în în 1962 în Syracuse, New York. Cartea cu care autoarea a debutat în 2005 se numeşte An Innocent, A Broad. Conform Humanitas, Ann Leasy „scrie texte de ficţiune şi nonficţiune pentru publicaţii literare și reviste culturale și este prezentatoare a emisiunii de radio Hash Hags a postului NPR. În 2013, vede lumina tiparului romanul Ora de aur (The Good House), care devine imediat bestseller New York Times. În 2015, romanul este nominalizat la IMPAC Dublin Literary Award.”

news-Ora-de-aur

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.