Povestea lui Ciprian Albu – corporatist și autor în același timp

Atunci când spun Ciprian Albu, spun inspirație.

Ciprian Albu s-a născut în Bucovina, mai exact în Rădăuți, locul unde a făcut cunoștință cu cititul prin dragostea bunicilor și mirosul florilor.

Rădăuți reprezintă pentru Ciprian Albu locul unde și-a petrecut tinerețea, locul care îl inspiră și în ziua de azi.

După Rădăuți a urmat Iași, unde a început facultatea de Științe economice. Acolo și-a format cariera în marketing reprezentând ce este astăzi, manager regional în departamentul de marketing la o multinațională.

Prin Ciprian Albu am descoperit combinația perfectă între un corporatist și un scriitor. Acest scriitor la început de drum a cochetat cu scrisul încă din copilărie prin povești scurte care astăzi îl amuză și îi aduc aminte de frumoasa perioadă a copilăriei.

Cum s-a născut cartea „Inspiră adânc! Expiră!”?

Totul a pornit de la desenul fiicei lui, Monica, care este pasionată de pictură. Într-o zi Monica a desenat un om cu jumătate de față spunând că partea lipsă simbolizează partea pe unde intră gândurile rele, asta la doar 4 ani. În acel moment motivația de a scrie o carte s-a născut în sufletul lui Ciprian Albu.

Autorul se mândrește cu doi copii minunați, Monica care îi aduce creativitatea și David care îi aduce energia.

Aș putea să spun atâtea lucruri despre acest om minunat care ne-a inspirat ca și echipă și pe mine personal, care reprezintă un corporatist de succes și un scriitor sensibil.

Am vrut să aflu ce înseamnă pentru Ciprian Albu cititori, și am aflat că pentru el ca și autor sunt aerul și apa, cuvintele lui nu ar valora nimic fără oameni care să le simtă și să le trăiască.

Le mulțumim oamenilor care l-au ajutat să ducă până la capăt munca, Roxana – psiholog, Bogdan – IT, Daniela care a creat coperta și Diana de acasă 🙂

Acesta a fost Ciprian Albu în viziunea Echipei GoodRead.ro

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.