Christmas-Tree-Books Mai sunt doar câteva ore până la Crăciun… unul atipic, plin de căldură (și nu doar din cea sufletească). Însă, până la urmă, tot Crăciun e!

Colindele răsună de peste tot. Străzile sunt invadate de tot felul de bișnițari (eu cel puțin azi am fost asaltată de 3 ori de aceeași “tanti” să îi zicem, de fiecare dată cu altă ofertă: 1. vâsc, 2. niște flori cică “nemuritoare”; 3. petarde – inevitabil -). Ne tolănim în pat, citim, în timp ce, din cuptor, cozonacul invadează casa cu miresme de vis.

Crăciunul tipic… Însă, e și diferit: e primul Crăciun în familia GoodRead. O familie frumoasă, formată din oameni care mi-au pătruns încă de la început în suflet. O familie de tocilari (dacă vreți) care adoră să își petreacă timpul liber cu nasul în cărți! (Între noi fie vorba, am avut cel mai previzibil Secret Santa din istorie – ia încercați să ghiciți ce am primit 🙂 ).

Plini de speranță ne uităm puțin și înapoi și realizăm că am crescut destul de mult într-un timp relativ scurt – iar asta e o obligație pentru noi: să fim mai buni în ceea ce facem, să citim mai mult, să venim cu lucruri noi,… Şi, cu siguranță vom ține ștafeta sus: suntem o familie de cititori nebuni și frumoși, care pun pasiune în tot ceea ce fac!

Însă, până să vă facem cunoscut ce vă pregătim… Ne așteaptă și pe noi câteva zile leneșe, pe care le vom petrece în compania cărților și ființelor dragi! E o perioadă magică, în care nimeni nu ar trebui să fie singur (și da, uneori o carte e cea mai bună companie!).

Acum, la ceas de sărbătoare vă dorim, dragii noștri iubitori de carte, să aveți parte de un Crăciun de poveste, în compania ființelor dragi dar și a unor cărți bune!

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!