Quiz: Cât de bine cunoști filmele din seria Misterele Aurorei Teagarden?

de | iul. 19, 2020 | Quiz-urile Booknation | 0 comentarii

Cât de bine cunoști filmele din seria Misterele Aurorei Teagarden? Testează-ți cunoștințele legate de filmele TV bazate pe romanele scriitoarei americane Charlaine Harris.

Results


Felicitări! Ai trecut testul!


Oups! Din păcate nu ai trecut testul!

#1. Ecranizările din seria Misterele Aurorei Teagarden au la bază romanele scriitoarei americane Charlaine Harris. Cum se numește primul film din serie?

#2. Ce slujbă are Aurora Teagarden?

#3. Care este pasiunea Aurorei Teagarden?

#4. Cu ce se ocupă mama Aurorei Teagarden?

#5. În timpul liber Aurora coordonează Clubul detectivilor amatori. Ce fac membrii clubului?

#6. Cum se numește filmul în care un membru al clubului este ucis și crima este “trasă la indigo” cu cea analizată în Clubul detectivilor amatori?

#7. Aurora moștenește averea unei prietene decedate. În casa moștenită găsește un pachet și rugămintea de a elucida un mister. Ce se află în pachet?

#8. Cu ce se ocupă Martin Bartell, prietenul și ulterior soțul Aurorei Teagarden?

#9. Detectivul Jack Burns este ucis și Martin Bartell este principalul suspect. Cum reușește Aurora să descopere adevăratul vinovat?

#10. Charlaine Harris a scris romanele care stau la baza serialului HBO “Sânge adevărat”. Cum se numește acest ciclu de romane?

Finalizează Testul

Distribuie Quiz-ul ca să îl completeze și prietenii tăi 🙂

Ai făcut și aceste Quiz-uri?

QUIZ: Cine a scris cartea? Asociază cartea cu autorul său corect.

QUIZ: Cine a scris cartea? Asociază cartea cu autorul său corect.

Acest quiz literar unic îți oferă șansa de a testa și îmbunătăți cunoștințele despre autori celebri și operele lor remarcabile. Cu o selecție variată de cărți clasice, te provoacă să asociezi corect fiecare titlu cu autorul său. De la romane clasice, la capodopere ale...

5 3 votes
Article Rating
Alexandra Mircea a fost redactor Booknation.ro și a scris 58 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Alexandra Mircea aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments