Quiz: Filmul “Parfum de femeie” – regia lui Martin Brest

by | Jul 11, 2020 | Quiz-urile Booknation | 0 comments

Ai văzut filmul “Parfum de femeie” – regia lui Martin Brest, cu Al Pacino și  Chris O’Donnell? Hai să vedem cât de bine îl cunoști. Fă quiz-ul acum.

Results


Felicitări! Ai trecut testul!


Oups! Din păcate nu ai trecut testul!

#1. Filmul din 1992, regizat de Martin Brest, este un remake al filmului italian din 1974 al lui Dino Risi. Scenariul filmului are la bază romanul lui Giovanni Arpino. Cum se numește romanul?

#2. Rolul colonelului în rezervă Frank Slade este interpretat de actorul american Al Pacino. Personajul are o proteză la mână. Ce alt handicap are personajul?

#3. Cu ce premiu/premii a fost distins Al Pacino pentru rolul interpretat în acest film?

#4. Pentru a câștiga bani, tânărul Charlie Simms se angajează să aibă grijă de colonelul Frank Slade de Ziua Recunoștinței. Cu ce se ocupă în restul timpului Charlie Simms?

#5. Ce planuri are colonelul Frank Slade de Ziua Recunoștinței, planuri în care îl implică și pe Charlie?

#6. Cum se numește frumoasa tânără cu care dansează tango colonelul?

#7. Charlie are probleme la școală. El si colegul său de clasă, George Willis Jr au văzut cine a deteriorat noul Jaguar al directorului. Charlie este presat de director să spună ce a văzut. De ce Charlie nu spune?

#8. De ce directorul Trask îi oferă lui Charlie o scrisoare de recomandare care îi garanta acceptarea la Universitatea Harvard?

#9. La școală, Charlie și George sunt chemați în fața Comisiei de disciplină. Directorul Trask recomandă exmatricularea lui Charlie. Cine îi vine în ajutor lui Charlie?

Finalizează Testul

Distribuie Quiz-ul ca să îl completeze și prietenii tăi 🙂

Ai făcut și aceste Quiz-uri?

Quiz: Harry Potter by Cartepedia

Quiz: Harry Potter by Cartepedia

Cât de bine cunoști celebra serie Harry Potter? Testează-ți cunoștințele chiar acum făcând Quiz-ul propus de Cartepedia. Distribuie Quiz-ul ca să îl completeze și prietenii tăi 🙂

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments