Recenzie „Adevărul” de Elle Kennedy

de | apr. 22, 2022 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

-Nu știi ce înseamnă „nu”?

-Nu sunt obișnuit cu acest cuvânt. Nimeni nu mi l-a spus vreodată.

A treia oară este cu noroc în ceea ce privește relația mea cu romanele scrise de Elle Kennedy. Autoare de bestselleruri internaționale, având cărți ce se vând în sute de mii de exemplare, Kennedy a reușit să trezească pasiunea pentru hochei în mii de fani. Însă cu mine, primele două volume nu au rezonat atât de bine. Dar Dean a reușit să mă cucerească.

„Adevărul” este volumul 3 din seria OFF Campus și ni-l prezintă pe Dean Di Laurentis, omul petrecerilor și lipsei de griji în primele volume, care este acum pus față în față cu ceva nu i s-a mai întâmplat. Este pe cale să se îndrăgostească, iar fata care îi va fura inima este nimeni alta decât Allie, prietena cea mai bună a lui Hannah, iubita lui Garret.

Allie este o monogamă în serie, încă din liceu a avut relații de durată și nu-i place să aibă aventuri de-o noapte, lucrurile după care Dean pare să se dea în vânt. Însă atunci când problemele dintre Allie și iubitul ei, Sean, ajung de nesuportat, fata decide că este momentul să se despartă și să-și vadă fiecare de drum.

O singură noapte și câteva pahare de alcool îi fac pe Allie și Dean să se apropie mai mult decât intenționau și ajung să facă dragoste, lucru pe care Allie îl regretă și de care nu mai vrea să-și amintească vreodată. Însă Dean nu poate uita. Iar el primește întotdeauna ce vrea, așa că face tot posibilul să o aibă din nou pe Allie.

Ce începe ca o simplă aventură ajunge să se dezvolte într-o relație pe care niciunul dintre ei nu e pregătit să o accepte, dar nici să o sfârșească.

-Băiatul ăla era prea disperat. Nu-mi plăcea felul în care te privea.

-Cum mă privea?

-Ca și cum erai toată lumea lui.

-Și ăsta-i un lucru rău?

-Cred și eu! Nimeni nu ar trebui să fie întreaga lume pentru cineva. Nu e sănătos. Dacă întreaga ta viață se concentrează asupra unui singur lucru sau a unei singure persoane, cu ce mai rămâi dacă persoana aia te părăsește? Cu absolut nimic.

Dean și Allie își petrec sărbătorile împreună, băiatul îl cunoaște pe tatăl ei, iar simpla aventură pe care credeau că o au sub control le aduce o nouă gamă de sentimente. Sentimente ce în final vor fi acceptate de către cei doi, dar vor trebui să lupte pentru ele.

-Are nevoie de un bărbat care să aibă grijă de ea. Tu nu ești bărbatul ăla, puștiule. Nu ești capabil de așa ceva.

Față de primele volume, acesta a avut exact ce îmi doream. Emoții, iubire, amuzament. Dean este ușor de iubit, deși nu este un bărbat simplu, și relația pe care o are cu prietenii lui smulge multe râsete pe parcursul romanului.

Mi-a plăcut că o pune pe Allie pe primul loc și nu îi cere să-și sacrifice visurile pentru el, ba chiar o susține să facă ce își dorește fără regrete. Nu credeam că poate da dovadă de atât de multă încredere, respect și să fie atât de dulce cu iubita lui, dar îmi place că m-am înșelat. Iar scenele în care Dean antrenează echipa de copii au fost printre preferatele mele. Cine nu iubește un băiat atrăgător care se pricepe de minune la copii?

Romanul păstrează aceeași tehnică întocmai ca primele volume, acțiune e narată la prezent, din ambele perspective ale personajelor principale.

-Dean Di Laurentis face numai ce vrea, ai uitat?

-Chiar fac ce vreau.

Ridic din sprâncene așteptând să mă lămurească.

-Te fac fericită.

Mai erau vreun dubiu? Îi ofer nota 10 din 10!

Titlu: ADEVĂRUL
Autor: Elle Kennedy
An apariție : 2021
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 8933

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Secretele pierdute ale rugăciunii” de Gregg Braden
Recenzie “Secretele pierdute ale rugăciunii” de Gregg Braden

Multă vreme oamenii s-au împărțit în două tabere, cei care credeau numai în ceea ce se putea dovedi pe căi științifice și cei care credeau într-o forță superioară, respectiv, o cale spirituală. Omul de știință Gregg Braden s-a axat pe analiza conexiunii dintre știință...

Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten
Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten

Ca orice cititor cuminte și silitor, întâi citesc povestea și după aceea văd filmul, însă recunosc, am avut un mic imbold atunci când am văzut serialul ecranizat pe Amazon Prime. Nu știam de autoare, nu auzisem nici de serie, dar mi-a plăcut trailer-ul și am zis că...

5 1 vote
Article Rating
Laura a fost redactor Booknation.ro și a scris 36 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana

Super recenzie, big like pentru postare!