Recenzie „Adevărul” de Elle Kennedy

de | apr. 22, 2022 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA ADEVĂRUL ARE REDUCERE PE:

-Nu știi ce înseamnă „nu”?

-Nu sunt obișnuit cu acest cuvânt. Nimeni nu mi l-a spus vreodată.

A treia oară este cu noroc în ceea ce privește relația mea cu romanele scrise de Elle Kennedy. Autoare de bestselleruri internaționale, având cărți ce se vând în sute de mii de exemplare, Kennedy a reușit să trezească pasiunea pentru hochei în mii de fani. Însă cu mine, primele două volume nu au rezonat atât de bine. Dar Dean a reușit să mă cucerească.

Dacă îți place recenzia cărții ADEVĂRUL, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Elle Kennedy

„Adevărul” este volumul 3 din seria OFF Campus și ni-l prezintă pe Dean Di Laurentis, omul petrecerilor și lipsei de griji în primele volume, care este acum pus față în față cu ceva nu i s-a mai întâmplat. Este pe cale să se îndrăgostească, iar fata care îi va fura inima este nimeni alta decât Allie, prietena cea mai bună a lui Hannah, iubita lui Garret.

Allie este o monogamă în serie, încă din liceu a avut relații de durată și nu-i place să aibă aventuri de-o noapte, lucrurile după care Dean pare să se dea în vânt. Însă atunci când problemele dintre Allie și iubitul ei, Sean, ajung de nesuportat, fata decide că este momentul să se despartă și să-și vadă fiecare de drum.

O singură noapte și câteva pahare de alcool îi fac pe Allie și Dean să se apropie mai mult decât intenționau și ajung să facă dragoste, lucru pe care Allie îl regretă și de care nu mai vrea să-și amintească vreodată. Însă Dean nu poate uita. Iar el primește întotdeauna ce vrea, așa că face tot posibilul să o aibă din nou pe Allie.

Ce începe ca o simplă aventură ajunge să se dezvolte într-o relație pe care niciunul dintre ei nu e pregătit să o accepte, dar nici să o sfârșească.

-Băiatul ăla era prea disperat. Nu-mi plăcea felul în care te privea.

-Cum mă privea?

-Ca și cum erai toată lumea lui.

-Și ăsta-i un lucru rău?

-Cred și eu! Nimeni nu ar trebui să fie întreaga lume pentru cineva. Nu e sănătos. Dacă întreaga ta viață se concentrează asupra unui singur lucru sau a unei singure persoane, cu ce mai rămâi dacă persoana aia te părăsește? Cu absolut nimic.

Dean și Allie își petrec sărbătorile împreună, băiatul îl cunoaște pe tatăl ei, iar simpla aventură pe care credeau că o au sub control le aduce o nouă gamă de sentimente. Sentimente ce în final vor fi acceptate de către cei doi, dar vor trebui să lupte pentru ele.

-Are nevoie de un bărbat care să aibă grijă de ea. Tu nu ești bărbatul ăla, puștiule. Nu ești capabil de așa ceva.

Față de primele volume, acesta a avut exact ce îmi doream. Emoții, iubire, amuzament. Dean este ușor de iubit, deși nu este un bărbat simplu, și relația pe care o are cu prietenii lui smulge multe râsete pe parcursul romanului.

Mi-a plăcut că o pune pe Allie pe primul loc și nu îi cere să-și sacrifice visurile pentru el, ba chiar o susține să facă ce își dorește fără regrete. Nu credeam că poate da dovadă de atât de multă încredere, respect și să fie atât de dulce cu iubita lui, dar îmi place că m-am înșelat. Iar scenele în care Dean antrenează echipa de copii au fost printre preferatele mele. Cine nu iubește un băiat atrăgător care se pricepe de minune la copii?

Romanul păstrează aceeași tehnică întocmai ca primele volume, acțiune e narată la prezent, din ambele perspective ale personajelor principale.

-Dean Di Laurentis face numai ce vrea, ai uitat?

-Chiar fac ce vreau.

Ridic din sprâncene așteptând să mă lămurească.

-Te fac fericită.

Mai erau vreun dubiu? Îi ofer nota 10 din 10!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ADEVĂRUL CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: ADEVĂRUL
Autor: Elle Kennedy
An apariție : 2021
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 416
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 7608

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

5 1 vote
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 903 zile și a scris până acum 36 articole. Se află pe poziția 21 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana

Super recenzie, big like pentru postare!