Recenzie ”Adevărul gol-goluț” de Vi Keeland

de | ian. 17, 2024 | Recenzii cărți

Adevărul gol-goluț este că dragostea nu e atât de simplă…

Când Layla Hutton era gata să susțină o prelegere în fața unui client foarte important, ar fi putut jura că este imposibil să dea ochii cu Gray Westbrook. Gray este fostul ei iubit, iar recutul lor este mult prea complicat pentru ca ea să îl mai dorească. Nu numai că el reapare ca o tornadă în viața ei, dar este cât de poate de convins că vrea să îi arate că încă este atras de ea. Iar îngâmfarea și infatuarea nu îi lipsesc domnului Westbrook.

Numai că Layla știe că toată tevatura aceasta nu merită. Numai că Gray este hotărât să o câștige pe femeia de care este atras și care a mai fost cândva a lui. Iar asta presupune că trebuie să îi distrugă toate șansele Laylei cu oricare alt bărbat.

Totul trebuia să decurgă conform planului. Cei doi erau în sfârșit pregătiți să își ofere o nouă șansă, atunci când un detaliu din trecut strică totul. Aș numi asta un detaliu minor, însă ceea ce intervine în viețile lor este departe de a fi simplu și deloc complicat. Când întreaga viață a lui Gray este pe cale să ia o nouă întorsătură, Layla trebuie să decidă dacă va rămâne alături de el. Adevărul este că nimeni nu știe ce se va întâmpla, dar dragostea lor merită o șansă…

Opinia mea despre cartea scrisă de Vi Keeland

Din păcate, aici se încheie toată încercarea mea de a citi povești scrise de Vi Keeland.

Am citit mai multe cărți decât ar fi trebuit de la această autoare. Ideea din spatele poveștii a fost una frumoasă, diferită de tot ce a scris autoarea până acum. Sunt convinsă că ar fi fost o carte foarte frumoasă dacă nu se încadra în genul erotic. Numai că știu deja că Vi Keeland nu poate scrie o carte profundă.

Poveștile ei sunt simple lecturi erotice pe care le termini în câteva ore. Am întâlnit și povești scrise de ea care m-au prins, însă am ajuns în punctul în care am citit atât de multe, încât nu mai pot trece peste faptul că toate sunt la fel. Poate că mi-am schimbat și gusturile, iar asta nu înseamnă că părerea mea este lege.

Mi-aș fi dorit cu totul altceva și speram la ceva nou, dar nu scris în exact același stil, însă asta este tot ce am primit. Probabil că mi-am schimbat complet gusturile, cu toate că nu pot băga mâna în foc…Vi Keeland nu a fost printre preferate vreodată.

Însă pentru voi poate fi. Mereu îndemnul meu este să oferim o șansă tuturor cărților! Sper ca voi să aveți altă experiență cu această scriitoare și cu poveștile ei! Departe de genul erotic și de poveștile clișeice, trebuie să recunosc faptul că are câteva povești chiar reușite. Sper să le descoperiți și voi! Vă doresc tuturor lecturi minunate!

Titlu: Adevărul Gol-goluț
Autor: Vi Keeland
Traducător: Daria Laurian
An apariție : 2023
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Nota recenzorului: 6 / 10
Vizualizari recenzie: 19295

Alte recenzii de la Vi Keeland:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 2 luni, 15 zile și a scris până acum 326 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments