🔥 CARTEA AMNEZIC (BOLNAVI AMÂNDOI VOLUMUL 1) ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Maleficient și Gandalf112 sunt doi jucători de Counter Strike. O să ziceți că am geșit cartea. O copertă așa frumoasă să ascundă povestea a doi jucători cu nikname-uri care te duc cu gândul la lumi întunecate? Nici gând. În spatele lor sunt Eva și George, doi tineri cu trecuturi dureroase. Doi tineri dornici de a se cunoște, atrași unul de altul chiar înainte să se vadă.

Eva și-a pierdutul iubitul, pe Andrei în Afganistan. O pierdere peste care nu a putut să treacă. Se învinovățește pentru pierderea lui. Simte că ar fi trebuit să facă ceva să-l salveze.

E greu. Mult prea greu să-i destăinui adevărata mea teamă. Mi-e frică de viață și de tot ce poate oferi ea. Mi-e frică de ziua de mâine și de următorul minut. Mi-e frică să trăiesc. Mi-e frică să descopăr că nu va mai exista bucurie pentru mine sau pericol pe care să fiu în stare să-l înfrunt. Mi-e frică să nu rănesc, să nu ofer  himerele fetei de altă dată, să nu ofer speranța unei iubiri.

George are în spate un trecut dureros. Atât în ceea ce privește familia sa, cât și ultima lui relație.

Mi-e frică de mine, Eva. Mi-e frică de ce aș putea  deveni, dacă mă las în voia lucrurilor ușoare. Sunt sincer cu tine și nu-mi explic de ce tu. Știu doar că trăiesc cu teama să nu mă pierd pe mine.

Pot două persoane defecte să mai iubească din nou? Vor reușii Eva și George să-și depășească trecutul? Împreună rănile se vor vindeca mai ușor sau fiecare trebuie singur să depășească durerea , ca apoi să se poată dedica în totalitate celuilalt?

Știi, uneori cuvintele nu au puterea de a vindeca rănile cele mai adânci.

Amnezic e o poveste sinceră și tristă despre iubire, pierdere, traume din trecut. O poveste condimentată cu scene de iubire, de pasiune. Are un final așteptat dar deschis. Fiind volumul 1 sigur povestea celor doi Eva și George va continua.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Florentina Pandelea.

Lectură plăcută !!

 

 

 

🔥 CARTEA AMNEZIC (BOLNAVI AMÂNDOI VOLUMUL 1) ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Amnezic (bolnavi Amândoi Volumul 1)
Autor: Florentina Pandelea
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 270
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Publicată la 24.07.2019
Nota recenzorului: 8/10

Avatar
Autor: Daniela
Daniela e Redactor Foarte Activ
Redactor de 1129 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Daniela