Recenzie Amor la Paris de Juliette Sobanet

Titlu: Amor La Paris
Autor: Juliette Sobanet
An apariție : 2014
Editura: Leda
Nr. Pagini: 322
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Daniela Gîb
Publicată la 10.03.2017
Nota recenzorului: n/a
Acordă o notă

🔥 CARTEA AMOR LA PARIS ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Se apropie weekend-ul și nu ți-ai pregătit nicio carte care să te recreeze după o săptămână plină?

Amor la Paris Dragoste și ciocolată în orașul iubirii (Sleeping with Paris) a autoarei Juliette Sobanet  este alegerea perfectă.

În primul rând este o carte ușor de citit prin stilul în care este scrisă la persoana I. Cu siguranță o carte profundă prin trăiri și prin temele de gândire cu care te vei confrunta parcurgând filele sale.

Având în vedere că este o carte de dragoste, cu un titlu destul de siropos am avut o oarecare reținere când am început să o citesc. În timp ce alte cărți de dragoste nu transmit nimic, aceasta îți lasă în final un gust plăcut.

Charlotte Summes este o profesoară de franceză, logodită cu un avocat puternic din DC, Jeff Dillon. Ei sunt pe punctul de a se muta la Paris împreună. Însă o descoperire făcută de Charlotte în biroul logodnicului ei cu 2 zile înainte de plecare produce o schimbare radicală în planurile celor doi îndrăgostiți.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Juliette Sobanet.

“Mă holbez la cioburile de sticlă și la bulele care plutesc pe lângă picioarele noastre și inima mea tânjește după ceea ce ar fi trebuit să fie o sărbătoare a iubirii dar s-a transformat acum în consecința amară a trădării lui Jeff.”

Deși ajunsă într-un moment de impas Charlotte ia o serie de decizii neașteptate. Charlotte pleacă singură la Paris și de aici începe adevărata aventură. O femeie cu inima rănită, hotărâtă să nu mai repete această poveste și să ajute alte femei să nu treacă prin așa ceva.

“Dacă fugi de iubire nu ai să ajungi nicăieri.”

Autoarea reușește să contureze un personaj feminin puternic care nu se lasă pradă dezamăgirii. Charlotte luptă cu ea, să se autodepășească, luptă cu un sentiment dominant. Însă va reuși să se împotrivească iubirii ?

În concluzie, aventura Charlottei în orașul iubirii a fost, este sau va fi povestea oricărei femei la un anumit moment în încercarea de a găsi sufletul pereche.

“Iubesc cu fiecare celulă a corpului meu, cu fiecare gram din suflet.”

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA AMOR LA PARIS ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Website Comments

  1. Avatar Mirela Barbalata
    Reply

    Am citit cartea 🙂 . Intr-adevar, frumoasa, plus ca are si umor. Insa este prima data cand mi se intampla sa nu o plac prea mult pe eroina 😉 . Daca am simpatizat-o la inceput, pe parcurs nu mi-a mai fost draga 😛 .
    Dar finalul este dragut si ai ce invata la sfarsit 🙂

POST A COMMENT.