Recenzie ”Amorul prelungit” de Dr. Dorin Dragos

by | Apr 5, 2021 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA AMORUL PRELUNGIT PE libris.ro

Vă salut cu iubire, dragilor!

Pe parcursul vieții, un adult are mai multe nevoi, care îi sunt împlinite sau nu.

Cel mai important este să nu uite că nimeni nu este responsabil de nevoile lui și că singur își poate crea propria fericire.

Cartea Amorul prelungit scrisă de Dr. Dorin Dragoș vine în ajutorul bărbaților care vor să aibă controlul asupra propriului corp în timpul actului amoros, pentru a-și împlini nevoia lui și a ei într-un mod cât mai complex.

Deși un este un act care satisfice nevoile primare, să nu uităm că dragostea este o artă. Și ca orice artă, ea are misterele ei pe care autorul Dr. Dorin Dragoș le dezvăluie detaliat în cartea Amorul prelungit prin informații și multe imagini explicative.

Veți afla despre pozițiile care îl ajută pe bărbat să își trimită energia către etajele psihoenergetice superioare ale organismului și să o transforme în forme înalte de energie.

Veți descoperi poziții la care nici nu v-ați gândit, utile pentru ambii parteneri.

Felul în care este tratat subiectul energiilor în cadrul actului amoros pentru mine este nou, e prima dată când îmi sunt revelate aceste secrete și vă recomand și vouă să le descoperiţi.

“La bărbat, torsionarea pieptului (amplificată de ridicarea brațului) și a gâtului spre dreapta dinamizează aspectul emisiv al C4 și aspectul receptiv al C5. Brațul ridicat și privirea îndreptată în sus amplifică tendința ascendentă a energiei. Poziția este utilă când cambrarea nu este suficientă pentru sublimarea energiei sexuale acumulate” (pag. 101)

Cartea conține peste o mie de astfel de descrieri, fiecare având propria imagine explicativă. O doză mare de inspirație, dar mai ales un ajutor real pentru bărbații care au probleme în acest domeniu.

Volumul poate fi potrivit atât pentru femeile care vor să fie inițiatoare pentru partenerul lor în actul amoros, pentru bărbații care suferă de ejaculare precoce sau pentru masculii care vor să cunoască arta amorului.  

Vă doresc ca toate nevoile voastre să fie împlinite. 

Până data viitoare, zile armonioase și nopți albe.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA AMORUL PRELUNGIT PE libris.ro

Titlu: Amorul Prelungit
Autor: Dr. Dorin Dragos
An apariție : 2021
Editura: DECENEU
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 5.04.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Recenzie ”Mesagerii Mamei Pământ” de Eliana Corina Ioniță

Vă salut cu bucurie, dragilor! Sunt fericită că natura începe să ne îmbrățișeze iar călduros și, în curând, vom citi în aer proaspăt. Până atunci, mai vin spre voi cu recomandări de volume care merită citite. Săptămâna aceasta am descoperit o carte revelatoare....

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Recenzie “P.S: Îmi placi” de Kasie West

Ca orice adolescentă,Lilly About se confruntă cu drama de liceu. Atunci când pășește în curtea liceului ,singura sa dorința este să se teleporteze cât mai departe de Cade Jennings. Cade este cel mai popular băiat din liceu,chipeș dar arogant,joacă în echipa de...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1548 zile și a scris până acum 775 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments