Recenzie Anna si sarutul frantuzesc de Stephenie Perkins

by | May 21, 2015 | Beletristică, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA ANNA SI SARUTUL FRANTUZESC ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

anna-si-sarutul-frantuzesc_1_produsCartea prezinta povestea ultimului an de scoala al Annei Oliphant. Ea este trimisa fortat de catre parintii sai la o scoala americana din Paris. Desi pare greu de crezut, ea este convinsa ca va avea parte de cea mai rea experienta din viata sa.

Odata ajunsa in Franta, Anna incearca sa se obisnuiasca cu viata de camin, cu limba franceza, considerata de ea de neinteles si ,nu in ultimul rand, sa isi faca prieteni.

Prima care ii da atentie este Meredith, o fata draguta si pasionata de fotbal. Prin intermediul ei ajunge sa isi faca alti trei prieteni: Rashmi, Josh si Etienne St. Claire.

La inceput, Anna resimte lipsa fratiorului sau mai mic, al celei mai bune prietene si a potentialului iubit din America și se teme de necunoscut. Cu timpul, ea sa adapteaza noului stil de viata. Trăiește intr-o mare familie de adolescenti și afla ce este prietenia adevarata cu toate suisurile si coborasurile acesteia. Însă cea mai frumoasa experienta o va avea alaturi de Etienne.

Etienne este un baiat englez-francez-american, dupa care toate fetele suspinau, deoarece era educat, protector, frumos, iar lista poate continua. Ce nu mi-a placut la Etienne este nesiguranta lui, din cauza careia nu a stiut cand sa se opreasca sau sa inceapa ceva, spre binele tuturor, invocand nevoia de timp.

El si Anna au parte de o frumoasa relatie de prietenie, ce evolueaza treptat spre iubire. Fara sa isi dea seama petrec mult timp impreuna, separandu-se de restul grupului, fapt ce cauzeaza gelozia iubitei lui, Ellie, dar si a lui Meredith, care era indragostita in secret de el. Impreuna traiesc un amalgam de sentimente, impartasind framantarile specifice varstei si incercarile la care viata ii supune.

Povestea celor doi este obisnuita, doi adolescenti pornesc de la o relatie de prietenie și ajung sentimentul de iubire. Singurul lucru diferit este situatia parintilor lui Etienne- mama bolnava de cancer, iar tatal gelos pe iubirea dintre mama si fiu.

Romanul lui Stephenie Perkins va va cuceri prin optimism, paleta larga de sentimente tipic adolescentine, dar va va impresiona si prin temele mai profunde abordate.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ANNA SI SARUTUL FRANTUZESC?

Vezi toată lista de cărți scrise de Stephenie Perkins sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ANNA SI SARUTUL FRANTUZESC CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Anna Si Sarutul Frantuzesc
Autor: Stephenie Perkins
An apariție : 2013
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.05.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Diana Popa este redactor Booknation.ro de 2081 zile și a scris până acum 13 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Popa aici. Diana Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments