🔥 CARTEA ANNA SI SARUTUL FRANTUZESC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

anna-si-sarutul-frantuzesc_1_produsCartea prezinta povestea ultimului an de scoala al Annei Oliphant. Ea este trimisa fortat de catre parintii sai la o scoala americana din Paris. Desi pare greu de crezut, ea este convinsa ca va avea parte de cea mai rea experienta din viata sa.

Odata ajunsa in Franta, Anna incearca sa se obisnuiasca cu viata de camin, cu limba franceza, considerata de ea de neinteles si ,nu in ultimul rand, sa isi faca prieteni.

Prima care ii da atentie este Meredith, o fata draguta si pasionata de fotbal. Prin intermediul ei ajunge sa isi faca alti trei prieteni: Rashmi, Josh si Etienne St. Claire.

La inceput, Anna resimte lipsa fratiorului sau mai mic, al celei mai bune prietene si a potentialului iubit din America și se teme de necunoscut. Cu timpul, ea sa adapteaza noului stil de viata. Trăiește intr-o mare familie de adolescenti și afla ce este prietenia adevarata cu toate suisurile si coborasurile acesteia. Însă cea mai frumoasa experienta o va avea alaturi de Etienne.

Etienne este un baiat englez-francez-american, dupa care toate fetele suspinau, deoarece era educat, protector, frumos, iar lista poate continua. Ce nu mi-a placut la Etienne este nesiguranta lui, din cauza careia nu a stiut cand sa se opreasca sau sa inceapa ceva, spre binele tuturor, invocand nevoia de timp.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Stephenie Perkins

El si Anna au parte de o frumoasa relatie de prietenie, ce evolueaza treptat spre iubire. Fara sa isi dea seama petrec mult timp impreuna, separandu-se de restul grupului, fapt ce cauzeaza gelozia iubitei lui, Ellie, dar si a lui Meredith, care era indragostita in secret de el. Impreuna traiesc un amalgam de sentimente, impartasind framantarile specifice varstei si incercarile la care viata ii supune.

Povestea celor doi este obisnuita, doi adolescenti pornesc de la o relatie de prietenie și ajung sentimentul de iubire. Singurul lucru diferit este situatia parintilor lui Etienne- mama bolnava de cancer, iar tatal gelos pe iubirea dintre mama si fiu.

Romanul lui Stephenie Perkins va va cuceri prin optimism, paleta larga de sentimente tipic adolescentine, dar va va impresiona si prin temele mai profunde abordate.

🔥 CARTEA ANNA SI SARUTUL FRANTUZESC ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Anna Si Sarutul Frantuzesc
Autor: Stephenie Perkins
An apariție : 2013
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.05.2015
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Poveste bine structurata.

Aspecte Negative:

Personajele sunt banale, obișnuite.

Diana Popa
Autor: Diana Popa
Redactor de 1850 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Popa
Diana Popa mai scrie și pe https://www.facebook.com/diana.popa.528