Recenzie „Avantajul de a fi păcătos” de Victoria Alexander

by | Oct 18, 2015 | Chick Lit & Romance, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

avantajul de a fi pacatos carte victoria alexander goodread.ro recenzie copertaAvantajul de a fi păcătos este a doua carte din seria Millworth Manor, fiind precedată de Șarada și urmată de Aventuri compromițătoare. Acțiunea se petrece în anul 1887, lăsând o amprentă vizibilă de secol XIX asupra personajelor prin îmbrăcămintea, purtarea și limbajul lor.

Miranda Garrett este o femeie total atipică pentru secolul în care trăiește. Împreună cu soțul ei, își înființează propria firmă de arhitectură- după o serie de evenimente nefericite însă, Miranda trebuie să administreze de una singură firma, ceea ce o pune într-o poziție dificilă datorită vremii din care face parte.

Winfield Elliott este un bărbat fermecător cu reputație de cuceritor, lucru dovedit de numeroasele logodne eșuate. Subiect de bârfă al înaltei societăți din care face parte, nu pierde nici o ocazie să flirteze cu o femeie frumoasă.

Winfield decide să renoveze casa familiei sale și angajează firma Mirandei fără să știe ceva despre seducătoarea femeie care o conduce. În mod inevitabil, cei doi fac cunoștință și astfel începe un jos interminabil și pasional de cucerire.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Victoria Alexander

Cu toate acestea, va cădea Miranda pradă tentației? Vor începe cei doi o relație? Poate Miranda va fi la rândul ei doar un alt nume feminin în jocul care este viața lui Winfield… sau poate că nu?

Apreciez stilul Victoriei Alexander, dar ceea ce am savurat la această carte a fost povestea de fundal a Mirandei pentru că povestea dintre ea și soțul ei avea mai multă chimie comparativ cu cea dintre ea și Winfield- asta din punctul meu de vedere, bineînțeles.

Spre surpriza nimănui, personajele sunt bine structurate, se găsesc răsturnări interesante de situație și dialoguri spumoase. Acest roman ne oferă și un insight în ceea ce privește femeia în anii 1800 din punct de vedere social, ceea ce face cartea și mai interesantă.

🔥 CARTEA AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Avantajul De A Fi Păcătos
Autor: Victoria Alexander
An apariție : 2015
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.10.2015
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

Recenzie „Unde ai dispărut, Bernadette?” de Maria Semple

De mult timp nu am citit un roman atât de ingenios și de ciudat, în același timp. Unde ai dispărut, Bernadette? este un roman al cărui nume te poate induce în eroare. Poate trimite la multe genuri literare, cum ar fi dragoste, dramă sau roman polițist. În ceea ce mă...

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2121 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 24 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments