🔥 CARTEA AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

avantajul de a fi pacatos carte victoria alexander goodread.ro recenzie copertaAvantajul de a fi păcătos este a doua carte din seria Millworth Manor, fiind precedată de Șarada și urmată de Aventuri compromițătoare. Acțiunea se petrece în anul 1887, lăsând o amprentă vizibilă de secol XIX asupra personajelor prin îmbrăcămintea, purtarea și limbajul lor.

Miranda Garrett este o femeie total atipică pentru secolul în care trăiește. Împreună cu soțul ei, își înființează propria firmă de arhitectură- după o serie de evenimente nefericite însă, Miranda trebuie să administreze de una singură firma, ceea ce o pune într-o poziție dificilă datorită vremii din care face parte.

Winfield Elliott este un bărbat fermecător cu reputație de cuceritor, lucru dovedit de numeroasele logodne eșuate. Subiect de bârfă al înaltei societăți din care face parte, nu pierde nici o ocazie să flirteze cu o femeie frumoasă.

Winfield decide să renoveze casa familiei sale și angajează firma Mirandei fără să știe ceva despre seducătoarea femeie care o conduce. În mod inevitabil, cei doi fac cunoștință și astfel începe un jos interminabil și pasional de cucerire.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Victoria Alexander.

Cu toate acestea, va cădea Miranda pradă tentației? Vor începe cei doi o relație? Poate Miranda va fi la rândul ei doar un alt nume feminin în jocul care este viața lui Winfield… sau poate că nu?

Apreciez stilul Victoriei Alexander, dar ceea ce am savurat la această carte a fost povestea de fundal a Mirandei pentru că povestea dintre ea și soțul ei avea mai multă chimie comparativ cu cea dintre ea și Winfield- asta din punctul meu de vedere, bineînțeles.

Spre surpriza nimănui, personajele sunt bine structurate, se găsesc răsturnări interesante de situație și dialoguri spumoase. Acest roman ne oferă și un insight în ceea ce privește femeia în anii 1800 din punct de vedere social, ceea ce face cartea și mai interesantă.

🔥 CARTEA AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Avantajul De A Fi Păcătos
Autor: Victoria Alexander
An apariție : 2015
Editura: Litera
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.10.2015
Nota recenzorului: n/a
Avatar
Autor: Denisa Mona
Redactor de 1991 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Denisa Mona