Recenzie „Avantajul de a fi păcătos” de Victoria Alexander

de | oct. 18, 2015 | Chick Lit & Romance, Recenzii cărți

🔥 CARTEA AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

avantajul de a fi pacatos carte victoria alexander goodread.ro recenzie copertaAvantajul de a fi păcătos este a doua carte din seria Millworth Manor, fiind precedată de Șarada și urmată de Aventuri compromițătoare. Acțiunea se petrece în anul 1887, lăsând o amprentă vizibilă de secol XIX asupra personajelor prin îmbrăcămintea, purtarea și limbajul lor.

Miranda Garrett este o femeie total atipică pentru secolul în care trăiește. Împreună cu soțul ei, își înființează propria firmă de arhitectură- după o serie de evenimente nefericite însă, Miranda trebuie să administreze de una singură firma, ceea ce o pune într-o poziție dificilă datorită vremii din care face parte.

Winfield Elliott este un bărbat fermecător cu reputație de cuceritor, lucru dovedit de numeroasele logodne eșuate. Subiect de bârfă al înaltei societăți din care face parte, nu pierde nici o ocazie să flirteze cu o femeie frumoasă.

Winfield decide să renoveze casa familiei sale și angajează firma Mirandei fără să știe ceva despre seducătoarea femeie care o conduce. În mod inevitabil, cei doi fac cunoștință și astfel începe un jos interminabil și pasional de cucerire.

Cu toate acestea, va cădea Miranda pradă tentației? Vor începe cei doi o relație? Poate Miranda va fi la rândul ei doar un alt nume feminin în jocul care este viața lui Winfield… sau poate că nu?

Apreciez stilul Victoriei Alexander, dar ceea ce am savurat la această carte a fost povestea de fundal a Mirandei pentru că povestea dintre ea și soțul ei avea mai multă chimie comparativ cu cea dintre ea și Winfield- asta din punctul meu de vedere, bineînțeles.

Spre surpriza nimănui, personajele sunt bine structurate, se găsesc răsturnări interesante de situație și dialoguri spumoase. Acest roman ne oferă și un insight în ceea ce privește femeia în anii 1800 din punct de vedere social, ceea ce face cartea și mai interesantă.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS?

Vezi toată lista de cărți scrise de Victoria Alexander sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA AVANTAJUL DE A FI PĂCĂTOS CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Avantajul De A Fi Păcătos
Autor: Victoria Alexander
An apariție : 2015
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 336
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.10.2015
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Recenzie ” Între două lumi” de Suleika Jaouad

Timpul ma pândea ca pe o pradă. Lupta cu leucemia, flirtul și umilința cu grotescul bolii, renunțarea la mândrie, orgoliu, acceptarea iminenței sfârșitului, renunțarea la gânduri de viitor și ancorarea în prezent, cu pași mici zi după zi, încercarea de a profita de...

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Recenzie „Acest tărâm al blândeții” de William Kent Krueger

Înainte să ajung la final, Acest tărâm al blândeții m-a cucerit iremediabil, dacă e să fiu sinceră până la capăt, a făcut-o de la primul capitol. Am lins-o, n-am citit-o, pe nerăsuflate. Profund, adânc, simplu și pe înțelesul oricui la orice vârstă și nivel, o odisee...

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea...

0 0 votes
Article Rating
Denisa Mona este redactor Booknation.ro de 2633 zile și a scris până acum 47 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Denisa Mona aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments