Recenzie ”Banditul” de Larisa S. Maria

Titlu: Banditul
Autor: Larisa S. Maria
An apariție : 2018
Editura: Berg
Nr. Pagini: 311
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 2.11.2018
Nota recenzorului: 10/10
Recenzie ”Banditul” de Larisa S. Maria
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Romanul ”Banditul” de Larisa S. Maria m-a atras încă din momentul în care am văzut coperta superbă. A fost momentul în care am zis că și conținutul trebuie să se ridice la același nivel și nu am fost dezamăgită.

Am fost martora unei povești de iubire interzise, unui subiect unic abordat de autoare și a unor răsturnări de situații care pun accentul pe imprevizibil.

Aida este tânăra adolescentă controlată de tatăl său și ținută ascunsă de lumea exterioară. Nu poate merge la o școală publică, nu poate avea parte de plimbări neînsoțită și nici măcar visele nu îi sunt acceptate, rămânând doar la stadiul de idealuri.

Viața ei ia o întorsătură nemaivăzută în momentul în care Kayden apare ca fiind noul ei bodyguard. Deși relația celor doi este una platonică, atracția se observă din gesturile mici pe care le fac unul celuilalt.

Tot timpul pe drumuri și mistuită de o singurătate care o dărâmă psihic, adolescenta se apropie din ce în ce mai mult de Kay, până în momentul în care își privește obiectiv sentimentele și își oferă șansa de a se exterioriza.

Suferă în tăcere și încearcă să își mascheze tristețea, dar nu poate fi trecută cu vederea de cel care se află în permanență în gândurile sale.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Larisa S. Maria.

Inițial protagonistul refuză să-și dea crezare sentimentelor și ajunge într-un impas, până când realizează ca ar face orice pentru cea supranumită ”pisicuță”.

Aida luptă singură cu cei din jur, inclusiv cu Kayden, dar nu se lasă bătută și îi deschide ochii celui care va risca totul pentru ea.

Evoluția protagonistei se observă în cea de a doua parte, acolo unde totul ia o întorsătură neașteptată, unde nimic nu este ceea ce pare.

Oare iubirea este îndeajuns de puternică pentru a le oferi celor doi siguranța de care au nevoie sau îi va dezbina pentru totdeauna?

Veți realiza că autoare s-a jucat încă de la început cu mințile noastre și ne-a băgat într-un labirint greu de parcurs, pentru ca mai apoi, să ne facă martorii unui sfârșit imprevizibil.

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.