Recenzie ”BĂRBATUL – O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE” de Mihaela Modoran

by | Oct 30, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BĂRBATUL – O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE PE facebook.com

Iubiți cititori, bărbați și femei, pregătiți o cafea delicioasă, un ceai bun, așezați-vă confortabil și haideți să vorbim despre specia pe cale de dispariție – bărbatul.  

Astăzi împărtășim recenzia pentru cartea BĂRBATUL – O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE  scrisă de Mihaela Modoran. Vă zic de la început că e o carte care merită savurată.

În timp ce gustam din paginile cărții aveam lângă mine o prăjitură cu mere de toamnă și mă gândeam cu ce prăjitură aș asocia bărbatul perfect, apoi femeia perfectă. Răspunsurile mele au fost: Tiramisu și Macarons. Ale voastre? 

Revenind la lectură, cartea aceasta este potrivită pentru persoanele care știu că o relație se contruiește și nu se întâmplă prin magie.

Este un volum mai mult practic, decât teoretic prin faptul că sunt prezentate sfaturi concrete de aplicat pentru femei și bărbați, printr-un limbaj direct și transparent. Autenticitatea autoarei în exprimare m-a făcut să simt cartea ca pe o discuție personală.

Bărbații care n-au de gând să fie bărbați vreodată, dau vina pe noi că ne-am uitat la prea multe filme cu prinți călare pe cai albi. (pag.62)

În urma lecturii, veți muta reflectorul de pe voi, pe nevoile celuilalt, iar această mișcare vă va aduce armonia în relația voastră.

Cele zece porunci pentru femei și bărbați, ca întâlnirea să decurgă armonios, sunt absolut savuroase.

Ca bărbat, dacă vrei să afli lucrurile cu care nu vei cuceri niciodată o femeie, e timpul să achiziționezi BĂRBATUL – O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE.

Oare câte femei mai trebuie să pierzi ca să înțelegi că anumite lucruri pe care le faci nu sunt deloc ok, iar anumite lucruri pe care nu le faci, ar trebui să le faci??? (pag. 20)

În a doua parte a cărții vă veți delecta și cu biblia femeii și biblia bărbatului pentru a fi remarcabil în relație.

Sunt elemente de bun-simț de care fiecare partener ar trebui să țină cont în orice tip de relație romantică. 

Mi-a plăcut în mod special deschiderea autoarei spre a prezenta toate aceste noțiuni, fără perdea, direct, savuros de direct. Fiecare pagină este un deliciu.

Valoarea cea mai mare pe care ar trebui să o aibă un bărbat într-o relație este fericirea femeii. (pag. 36)

La final, avem și cireașa de pe tort: ni se prezintă sursa de inspirație. Bărbații din trecutul autoarei care au fost remarcabili, în felul lor. Noroc cu răbdarea și eleganța femeii.  

Vă recomand să luați cartea și, după ce o citiți, să o dați și mai departe. Poate, poate vom salva ceva din specia pe cale de dispariție.

Vă pup tare!

Pe data viitoare…

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BĂRBATUL – O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE PE facebook.com

Titlu: BĂrbatul – O Specie Pe Cale De DispariȚie
Autor: Mihaela Modoran
An apariție : 2020
Editura: -
Nr. Pagini: 77
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 30.10.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1420 zile și a scris până acum 724 articole. Se află pe poziția 1 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments