ACUM GĂSEȘTI CARTEA BEAUTIFUL SECRET PE Books express

Sunt convinsă că fanii genului romantic sunt familiarizaţi deja cu seria „Beautiful” scrisă de duo-ul Christina Lauren. În România au fost traduse deja trei cărţi, mai urmează încă două. Cu puţin ajutor, am reuşit să obţin volumul patru în engleză şi sunt atât de mândră de achiziţia mea, încă zilnic admir coperta cât şi conţinutul cărţii. „Beautiful Secret” este cartea mea preferată din această serie şi am fost extrem de incatată să am această poveste în hardcopy în biblioteca mea.

Acum este rândul lui Niall Stella, fratele lui Max, protagonistul volumul doi, să ne încânte cu povestea lui de dragoste. Dintre toţi eroii seriei, Niall este cel mai serios şi mai concentrat pe muncă. Trecând printr-un divorţ care l-a destabilizat emoţional, acesta nu ştie cum să se poarte cu o femeie şi ignoră acest aspect complet, înlocuind distracţia cu munca. Are o carieră de invidiat, însă în sinea lui ştie clar ce îi lipseşte, deşi nu va recunoaște în gura mare niciodată. Atunci când primeşte provocarea de a pleca într-o călătorie de afaceri în S.U.A., Niall nu stă pe gânduri, însă trebuie să plece însoţit de frumoasa sa colegă, Ruby. Această a avut dintotdeauna o atracţie faţă de Niall, ce a pornit iniţial de la admiraţia faţă de muncă lui, însă încet încet, începe să îl descopere în totalitate, adâncind infatuarea ei. Cei doi pornesc în această călătorie de afaceri, unde se vor cunoaşte mai bine şi vor realiza că deşi foarte diferiţi şi cu obiective opuse, pot deveni prieteni şi în timp tot mai mult.

Pe Niall l-am comparat cu uşurinţă cu Dl. Darcy din „Mândrie şi Prejudecată”, fiind tipul de om mândru, rezervat, cu o personalitate puternică. Este în acelaşi timp şi foarte timid şi neîncrezător în puterea sa de seducţie, mai ales după semnarea divorţului. Mariajului său i-a lipsit pasiunea şi dorinţa, iar după terminarea lui, nu a vrut să caute pe altcineva care să umple acel gol, fiind mai concentrat pe muncă. Este genul de bărbat de modă veche, ce nu doreşte distracţie de o noapte, fiind altfel decât restul protagoniştilor din serie. Ruby este total diferită de Niall. Este energică, glumeaţă, ameţită, independentă şi plină de viaţă. Dorinţa ei este să fie acceptată la Oxford şi lupta mult pentru a ajunge acolo. Atunci când pleacă în interesc de serviciu cu Niall, începe să îl descopere şi realizează că nu este aşa de serios cum pare de la distanţă. În realitate, Niall are nevoie să fie mai relaxat, să se distreze şi să se concentreze mai mult pe viaţa personală. Ruby îl învaţă acest lucru, are răbdare cu el, îi arată că şi pentru el poate exista o a două şansă, doar dacă își doreşte acest lucru.

Evident şi de data aceasta Christina Lauren a dat lovitura. „Beautiful Secret” este cartea mea preferată din serie, cu personaje normale cu care oricine se poate asemăna. Construcţia intrigii şi dialogurile ușoare şi amuzante m-au făcut să citesc povestea foarte repede, iar iubirea dintre Niall şi Ruby te va ţine în suspans până la sfârşit. Evident vor există momente de cumpănă, de tristeţe, dar toate se vor îmbina perfect cu cele haioase. Ca un bonus pentru cei ce au citit şi restul cărţilor, personajele voastre preferate din volumele trecute se vor reuni pentru a susține cuplul nostru.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BEAUTIFUL SECRET PE Books express

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Beautiful Secret
Autor: Christina Lauren
An apariție : 2015
Editura: GALLERY BOOKS
Nr. Pagini: 401
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.08.2017
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1230

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 1941 zile și a scris până acum 457 articole. Se află pe poziția 2 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments