ACUM GĂSEȘTI CARTEA BEAUTIFUL SECRET CU REDUCERE PE Books express

Sunt convinsă că fanii genului romantic sunt familiarizaţi deja cu seria “Beautiful” scrisă de duo-ul Christina Lauren. În România au fost traduse deja trei cărţi, mai urmează încă două. Cu puţin ajutor, am reuşit să obţin volumul patru în engleză şi sunt atât de mândră de achiziţia mea, încă zilnic admir coperta cât şi conţinutul cărţii. “Beautiful Secret” este cartea mea preferată din această serie şi am fost extrem de incatată să am această poveste în hardcopy în biblioteca mea.

Acum este rândul lui Niall Stella, fratele lui Max, protagonistul volumul doi, să ne încânte cu povestea lui de dragoste. Dintre toţi eroii seriei, Niall este cel mai serios şi mai concentrat pe muncă. Trecând printr-un divorţ care l-a destabilizat emoţional, acesta nu ştie cum să se poarte cu o femeie şi ignoră acest aspect complet, înlocuind distracţia cu munca. Are o carieră de invidiat, însă în sinea lui ştie clar ce îi lipseşte, deşi nu va recunoaște în gura mare niciodată. Atunci când primeşte provocarea de a pleca într-o călătorie de afaceri în S.U.A., Niall nu stă pe gânduri, însă trebuie să plece însoţit de frumoasa sa colegă, Ruby. Această a avut dintotdeauna o atracţie faţă de Niall, ce a pornit iniţial de la admiraţia faţă de muncă lui, însă încet încet, începe să îl descopere în totalitate, adâncind infatuarea ei. Cei doi pornesc în această călătorie de afaceri, unde se vor cunoaşte mai bine şi vor realiza că deşi foarte diferiţi şi cu obiective opuse, pot deveni prieteni şi în timp tot mai mult.

Pe Niall l-am comparat cu uşurinţă cu Dl. Darcy din “Mândrie şi Prejudecată”, fiind tipul de om mândru, rezervat, cu o personalitate puternică. Este în acelaşi timp şi foarte timid şi neîncrezător în puterea sa de seducţie, mai ales după semnarea divorţului. Mariajului său i-a lipsit pasiunea şi dorinţa, iar după terminarea lui, nu a vrut să caute pe altcineva care să umple acel gol, fiind mai concentrat pe muncă. Este genul de bărbat de modă veche, ce nu doreşte distracţie de o noapte, fiind altfel decât restul protagoniştilor din serie. Ruby este total diferită de Niall. Este energică, glumeaţă, ameţită, independentă şi plină de viaţă. Dorinţa ei este să fie acceptată la Oxford şi lupta mult pentru a ajunge acolo. Atunci când pleacă în interesc de serviciu cu Niall, începe să îl descopere şi realizează că nu este aşa de serios cum pare de la distanţă. În realitate, Niall are nevoie să fie mai relaxat, să se distreze şi să se concentreze mai mult pe viaţa personală. Ruby îl învaţă acest lucru, are răbdare cu el, îi arată că şi pentru el poate exista o a două şansă, doar dacă își doreşte acest lucru.

Evident şi de data aceasta Christina Lauren a dat lovitura. “Beautiful Secret” este cartea mea preferată din serie, cu personaje normale cu care oricine se poate asemăna. Construcţia intrigii şi dialogurile ușoare şi amuzante m-au făcut să citesc povestea foarte repede, iar iubirea dintre Niall şi Ruby te va ţine în suspans până la sfârşit. Evident vor există momente de cumpănă, de tristeţe, dar toate se vor îmbina perfect cu cele haioase. Ca un bonus pentru cei ce au citit şi restul cărţilor, personajele voastre preferate din volumele trecute se vor reuni pentru a susține cuplul nostru.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BEAUTIFUL SECRET CU REDUCERE PE Books express

Titlu: Beautiful Secret
Autor: Christina Lauren
An apariție : 2015
Editura: GALLERY BOOKS
Nr. Pagini: 401
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 1.08.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Ramona Alexandra Popa este redactor Booknation.ro de 1253 zile și a scris până acum 341 articole. Se află pe poziția 4 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa aici. Ramona Alexandra Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments