Recenzie ”Brandul tău personal ești tu” (booklet) de Alexandra Hustiu Bibire

by | Dec 9, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BRANDUL TĂU PERSONAL EȘTI TU (BOOKLET) PE www.alexandrahustiu.ro

Tu știi cum ajungi dintr-un om comun un om extraordinar?

Ce știi despre Universul din tine?

Cât de mult ești conștient de puterea personală care așteaptă să înflorească? 

Ai curajul de a te lăsa să înflorești? 

Știi cum să o faci?

Draaaaagă cititor, 

Azi îți împărtășesc cu entuziasm despre un deliciu de carte practică. Brandul tău personal ești tu (booklet) scris de Alexandra Hustiu Bibire

Câteva săptămâni în urmă îți povesteam despre altă carte scrisă tot de ea. Primul material a fost ca un coș de toamnă plin cu legume și fructe în care ni s-au detaliat informații despre materialul coșului și tipurile de bogății puse în interior. Volum de față ne aprofundează detalii subtile despre fiecare esență a coșului, a legumelor și fructelor puse în interior. 

Sinele de bază identificat prin valori, credințe, abilități, pasiuni, trăsături de personalitate, stiluri de învățare, sinele calificat, sinele extins, valori, viziune, misiune, cum să te diferențiezi pe piață, și cum să folosești harta empatiei pentru a-ți înțelege audiența/targetul, harta valorilor lui, cum să-ți dezvolți și livrezi brandul personal. Vei afla despre toate aceste bunătăți. Toate informațiile sunt prezentate într-o manieră care te ajută să le aplici practic în viața ta.

Alexandra Hustiu Bibire ește un izvor de inspirație pentru persoanele care vor să își creeze un brand personal. 

M-a impresionat pentru a doua oară dăruirea din spatele cuvintelor, empatia față de cititor, căldura pe care am simțit-o printre rânduri. 

Am observant de-a lungul timpului două tipuri de intenție în spatele unei cărți: cu reflectorul pe scriitor, cu reflectorul pe cititori. În această carte am simțit bucuria de a împărtăși, transparența, generozitatea scriitoarei pe fiecare pagină.

Nu este doar o carte care te invită la lectură, ci este un ghid practic, cu aplicații de făcut, spații libere pentru a te descoperi și a ajunge la esența ta interioară care te ghidează apoi să-ți creezi brandul personal autentic.

Este un material foarte dinamic. Cum l-ai deschis, nu îți mai vine să clipești. 

“În primul rând începe cu un proces de conștientizare al Sinelui, pentru că nu poți deveni un brand personal coerent și autentic dacă nu ești conștient(ă) de Sine, dacă nu te-ai trezit. Apoi, ține și de dorința de a te cunoaște, de a te asuma și de a deveni responsabil(ă), căci în momentul în care vrei să devii un brand personal trebuie să înțelegi că ești foarte expus(ă) […] Ca atare, pornește în primă fază de la tine.” (pag. 85)

Este un material ideal, inspirațional, un ghid practic care te ajută în primul rând să te cunoști, să îți dai seama ce vrei, cum poți avea armonie în viața ta și cum îți poți aduce contribuția în societate.

Ți-l recomand din toată inima.

 Millenial autentic, Alexandra s-a născut și a crescut în orașul lui Bacovia. Mai mult, a terminat stu- diile postuniversitare cu specializarea Marketing și Management la Univer- sitatea George Bacovia din Bacău. Își asumă salturi în cariera profesională, trecând de la specialist de marketing local la director de marketing națio- nal, moment care o inspiră profund să devină strateg de marketing și personal branding în propria agenție, Brand&Build. 

Trecută prin procesul de Autocunoaștere, Alexandra pune fa- milia pe primul loc. Și imediat după, omenia. De aici și titulatura de OM de marketing cu care se prezintă pe blogul personal, pe rețelele so- ciale sau față în față. Ambasador al meritocrației, onestității și autenti- cității, Alexandra scrie această carte din dorința de a-i ajuta pe ceilalți să înțeleagă că a fi un om împlinit în- seamnă să trăiești în acord cu Sinele Real și odată cu asta, brandul perso- nal va deveni autentic, puternic, real; că în spatele unor trenduri sau științe rămâne întotdeauna esența: cine ești ca Om și cine alegi să devii.

Tot ce ține de Personal Branding poate fi găsit sub hashtag-ul #RevolutiaMeritocratieiPrinPersonal Branding sau în articolele de pe revista națională Careers & Branding, aici: https://www.alexandrahustiu.ro/aparitii-media/

Te pup, te îmbrățișez și până data viitoare te las cu acest gând: “Dă-ți voie să înflorești!”.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA BRANDUL TĂU PERSONAL EȘTI TU (BOOKLET) PE www.alexandrahustiu.ro

Titlu: Brandul Tău Personal Ești Tu (booklet)
Autor: Alexandra Hustiu Bibire
An apariție : 2018
Editura: -
Nr. Pagini: 101
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 9.12.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1468 zile și a scris până acum 740 articole. Se află pe poziția 1 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments