🔥 CARTEA CABINA DE SĂRUTURI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Cabina de săruturi

Titlu-original: The kissing booth

Autor: Beth Reeckles

Editura: Leda Edge

An apariție: 2018

Număr de pagini: 368

Despre autor: Beth Reekles este o autoare britanică care a publicat Rolling Dice și Out of Tune. La vârsta de doar 15 ani a publicat pe wattpad Cabina de săruturi care a fost citită de peste 19 milioane de oameni, iar apoi a fost tradusă în mai multe limbi.

Cabina de săruturi

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Beth Reeckles

Cabina de săruturi ilustrează cea mai frumoasă perioadă din viața unui om, adolescența, și cele mai frumoase sentimente prin care un adolescent trece de-a lungul acestei perioade: iubirea, temerea, speranțele și visele pe care noi toți ni le construim în acei ani.

Acțiunea este relatată din perspectiva Ellei, o adolescentă frumoasă, încântătoare care este pregătită să lupte pentru visurile sale. Întâmplările sunt unele obișnuite din viața tinerilor de 17-18 ani, care duc o viață aproape perfectă. Chiar dacă Ella a rămas orfană de la o vârsta fragedă, ea nu a simțit lipsa iubirii, deoarece tatăl ei a fost lângă ea și a sprijinit-o necondiționat, la fel ți cel mai bun prieten al său, Lee. Relația dintre Ella și Lee era una perfectă ca între frate și soră care nu putea fi distrusă atât de ușor.

Pe vremea când avea doar 12 ani, Elle se îndrăgostește nebunește de fratele mai mare a lui Lee, Noah. Însă Noah nu a băgat-o în seamă pe vremea aceea pe Elle, astfel ea a suferit foarte mult. Însă, de aici s-a născut o regulă pentru prietenia dintre Lee și protagonistă: să nu te îndrăgostești niciodată de rudele prietenului tău.

Cinci ani mai târziu, protagonista își dă seama că ea a avut parte de primul sărut. Așa că decide să participe la Cabina de săruturi, unde ce credeți? Ajunge să se sărute cu Noah, fratele mai mare a lui Lee. Astfel regula prieteniei dintre Elle și Lee este încălcată. Relația dintre Noah și protagonistă evoluează destul de rapid, însă în secret.

Credeți că Lee va afla de relația celor doi? Veți afla doar dacă veți citi Cabina de săruturi.

Mie mi-a plăcut foarte mult această carte. Este o carte ce reușește să-ți aducă zâmbetul pe buze într-o zi mohorâtă și care te poate scoate dintr-o stare proastă foarte ușor. Chiar dacă aproximativ 370 de pagini, se citește destul de ușor, acțiunea fiind simplă și palpitantă. O recomand tuturor persoanelor peste 15 ani, care doresc să-și schimbe puțin rutina zilnică.

Titlu: Cabina De Săruturi
Autor: Beth Reeckles
An apariție : 2018
Editura: LEDA EDGE
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 13.07.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Această carte este un dintre clasicele limbii române și una dintre puținele cărți scrise de autori români pe care o recomand cu mare drag! Am citit această carte în urmă cu 10 ani când eram pe clasa a șaptea, fiind obligată de circumstanțe. Mai exact, circumstanțele...

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Miles Archer ar fi trebuit să fie doar vecinul lui Tate Collins, însă atunci când îl întâlnește în apartamentul fratelui ei, Corbin, ea nu știe cum să reacționeze pentru că nu s-ar fi așteptat să îl găsească nici beat și nici plângând. Aflăm în curând că atunci când...

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Jim Hawkins locuiește cu părinții săi la hanul Amiral Benbow, acolo unde tocmai a poposit Căpitanul, unul dintre cei mai controversați clienți ce le-au au călcat vreodată pragul! Bill Bones era cel care deținea prețioasa hartă către Insula Scheletelor, unde se afla...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 170 zile și a scris până acum 63 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments