Recenzie ”Cartea secretă a lui Jeshua. Viața ascunsă a lui Isus… conform Memoriei Timpului.” Volum 1 – Anotimpurile trezirii de Daniel Meurois

by | Oct 29, 2020 | Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CARTEA SECRETĂ A LUI JESHUA. VIAȚA ASCUNSĂ A LUI ISUS... CONFORM MEMORIEI TIMPULUI. VOLUM 1 - ANOTIMPURILE TREZIRII PE solisis.org

Bună, dragi cititori!

Mă bucur mult că pot împărtăși cu voi bijuteriile literare pe care le descopăr. 

Astăzi vă prezint o perlă valoroasă: Cartea secretă a lui Jeshua. Viața ascunsă a lui Isus… conform Memoriei Timpului. Volum 1 – Anotimpurile trezirii scrisă de Daniel Meurois.

Autorul a publicat până în prezent 38 de volume, probabil au fost un proces de pregătire pentru lumina pe care a înflorit-o în paginile acestei cărți.

 Probabil ați auzit până acum că Isus a coborât pe pământ, s-a încarnat, a trăit printre oameni, în timp ce avea o misiune profundă pentru omenire.

Prin prisma acestei misiuni și felul în care a plecat din lume, s-a format imaginea despre El, ca fiind ceva de neînțeles în totalitate. Cu toate că este scris în materialele de specialitate că s-a transformat în om, nu s-a accentuat procesul interior pe care Isus l-a avut pe Pământ în anii de viață, cum s-a pregătit pentru a putea, uman, îndeplini aici pe Pământ ce era necesar să facă.

Cartea secretă a lui Jeshua descrie, la persoana I, experiențele lui Isus, conversațiile interioare pe care le avea întâmpinând diferite reacții: de repingere din partea copiilor care îl considerau ciudat, apoi de hulă din partea celor care slujeau în Temple sau din rândul oamenilor.

De fapt, singurul secret consta in adevarul inimii a carei lucrare incepe atunci. Lucrarea, da…A iubi inseamna intotdeauna a-l elibera pe celalalt si din acest motiv, trebuie sapata in sine o fantana de sinceritate.

Se evidențiază și aprofundează  munca uriașă de formare si rememorare a propriei identități și misiuni.

Isus trăiește ca un om, îl caută pe Tatăl, își clădește conexiunea cu El și învață să își asculte vocea interioară. Își construiește puterea, cu durere, cu suferință umană, se curăță de iluzii și dorințe, este un întreg proces profund prin care trece.

 Oriunde eram, oriunde mergeam, eram fericit că sunt acolo; mă simțeam atât de aproape de mine însumi sau de acest soi de…secret care, dintotdeauna, mă invita să mă percep într-o intimitate atât de frumoasă cu…tot!

O carte profundă, revelatoare care se citește cu sufletul și te apropie de esența divină. Limbajul este natural, fără expresii greoaie, încețoșate, ci transparente, simple, astfel încât trăirile Lui interioare să fie evidențiate și ușor de înțeles de cititori.

Este o invitație spre a iubi viața, spre a ne conecta cu vocea noastră interioară și a construi relații pline de acceptare.

Cu fiecare pagină mai urcăm o treaptă spre Lumina din noi. Fiecare filă vine cu savoarea ei. Este ca o prăjitură care e atât de bună, încât vrei să savurezi fiecare lingurită, fără grabă.

Din această carte am prins încredere că pot să fac față oricărei provocări pe acest Pământ, mă simt mai înțeleasă de Isus, care nu este doar o entitate ce a venit și a făcut minuni printre oameni, ci a trăit o viață adevărată și poate înțelege toate provocările pe care le întâlnesc și în care am nevoie de Prezența Lui.

Recomand cu toată iubirea această carte, pentru toți cei care simt că viața e dincolo de toate de experiențele pe care le trăim zi de zi.

Mi-am spus că există momente în viață în care, decât să mai aștepți semne, trebuie să știi să creezi semne sau – de ce nu – să devii tu însuți unul pentru vremurile și generațiile care vin. 

Vă îmbrățișez cu lumină!

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CARTEA SECRETĂ A LUI JESHUA. VIAȚA ASCUNSĂ A LUI ISUS... CONFORM MEMORIEI TIMPULUI. VOLUM 1 - ANOTIMPURILE TREZIRII PE solisis.org

Titlu: Cartea Secretă A Lui Jeshua. Viața Ascunsă A Lui Isus... Conform Memoriei Timpului. Volum 1 - Anotimpurile Trezirii
Autor: Daniel Meurois
An apariție : 2019
Editura: SOLISIS
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Publicată la 29.10.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Recenzie “Mica enciclopedie Lykke” de Meik Wiking

Ca și "Mica enciclopedie Hygge", și "Mica enciclopedie Lykke" mi-a plăcut mult. Deși i-au lipsit ilustrațiile și pozele faine din prima. În fine, asta nu e o problemă. Cartea de dezvoltare personală a fost publicată în anul 2017 și autorul ei este Meik Wiking,...

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Recenzie ” Northanger Abbey” de Jane Austen

Rezumat: Tânăra Catherine, de o condiție oarecum modestă, primește oferta făcută de un cuplu vecin, familia Allen, de a petrece împreună cu aceștia câteva săptămâni de vacanță la Bath. Ajungând acolo leagă, cu peripeții și emoții, relații de prietenie cu câțiva...

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Recenzie ”Dominic” de Sorin Oprea

Bună să vă fie inima și sufletul în armonie! Ce se mai întâmplă prin viața voastră nou? Oare mai ieșim și noi la un ceai fizic în următoarele 3 luni sau tot din casă ne scriem? ☺ Dacă vi se pare înfiorătoare situația actuală, vă invit să cunoașteți cu adevărat o carte...

Emanuela Istrate este redactor Booknation.ro de 1420 zile și a scris până acum 724 articole. Se află pe poziția 1 din 153 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments