Recenzie ”Cartea secretă a lui Jeshua. Viața ascunsă a lui Isus… conform Memoriei Timpului.” Volum 1 – Anotimpurile trezirii de Daniel Meurois

de | oct. 29, 2020 | Recenzii cărți

Bună, dragi cititori!

Mă bucur mult că pot împărtăși cu voi bijuteriile literare pe care le descopăr. 

Astăzi vă prezint o perlă valoroasă: Cartea secretă a lui Jeshua. Viața ascunsă a lui Isus… conform Memoriei Timpului. Volum 1 – Anotimpurile trezirii scrisă de Daniel Meurois.

Autorul a publicat până în prezent 38 de volume, probabil au fost un proces de pregătire pentru lumina pe care a înflorit-o în paginile acestei cărți.

 Probabil ați auzit până acum că Isus a coborât pe pământ, s-a încarnat, a trăit printre oameni, în timp ce avea o misiune profundă pentru omenire.

Prin prisma acestei misiuni și felul în care a plecat din lume, s-a format imaginea despre El, ca fiind ceva de neînțeles în totalitate. Cu toate că este scris în materialele de specialitate că s-a transformat în om, nu s-a accentuat procesul interior pe care Isus l-a avut pe Pământ în anii de viață, cum s-a pregătit pentru a putea, uman, îndeplini aici pe Pământ ce era necesar să facă.

Cartea secretă a lui Jeshua descrie, la persoana I, experiențele lui Isus, conversațiile interioare pe care le avea întâmpinând diferite reacții: de repingere din partea copiilor care îl considerau ciudat, apoi de hulă din partea celor care slujeau în Temple sau din rândul oamenilor.

De fapt, singurul secret consta in adevarul inimii a carei lucrare incepe atunci. Lucrarea, da…A iubi inseamna intotdeauna a-l elibera pe celalalt si din acest motiv, trebuie sapata in sine o fantana de sinceritate.

Se evidențiază și aprofundează  munca uriașă de formare si rememorare a propriei identități și misiuni.

Isus trăiește ca un om, îl caută pe Tatăl, își clădește conexiunea cu El și învață să își asculte vocea interioară. Își construiește puterea, cu durere, cu suferință umană, se curăță de iluzii și dorințe, este un întreg proces profund prin care trece.

 Oriunde eram, oriunde mergeam, eram fericit că sunt acolo; mă simțeam atât de aproape de mine însumi sau de acest soi de…secret care, dintotdeauna, mă invita să mă percep într-o intimitate atât de frumoasă cu…tot!

O carte profundă, revelatoare care se citește cu sufletul și te apropie de esența divină. Limbajul este natural, fără expresii greoaie, încețoșate, ci transparente, simple, astfel încât trăirile Lui interioare să fie evidențiate și ușor de înțeles de cititori.

Este o invitație spre a iubi viața, spre a ne conecta cu vocea noastră interioară și a construi relații pline de acceptare.

Cu fiecare pagină mai urcăm o treaptă spre Lumina din noi. Fiecare filă vine cu savoarea ei. Este ca o prăjitură care e atât de bună, încât vrei să savurezi fiecare lingurită, fără grabă.

Din această carte am prins încredere că pot să fac față oricărei provocări pe acest Pământ, mă simt mai înțeleasă de Isus, care nu este doar o entitate ce a venit și a făcut minuni printre oameni, ci a trăit o viață adevărată și poate înțelege toate provocările pe care le întâlnesc și în care am nevoie de Prezența Lui.

Recomand cu toată iubirea această carte, pentru toți cei care simt că viața e dincolo de toate de experiențele pe care le trăim zi de zi.

Mi-am spus că există momente în viață în care, decât să mai aștepți semne, trebuie să știi să creezi semne sau – de ce nu – să devii tu însuți unul pentru vremurile și generațiile care vin. 

Vă îmbrățișez cu lumină!

Titlu: Cartea Secretă A Lui Jeshua. Viața Ascunsă A Lui Isus... Conform Memoriei Timpului.
Autor: Daniel Meurois
An apariție : 2019
Editura: SOLISIS
Nr. Pagini: 448
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 1287

Alte recenzii de la Daniel Meurois:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Scandalul“ de Fredrik Backman
Recenzie „Scandalul“ de Fredrik Backman

Una dintre marile greșeli pe care le facem este să subestimăm importanța pe care o oferă ceilalți lucrurilor nesemnificative nouă. Ca atunci când un copil își pierde jucăria preferată (mică, ieftină, uzată) iar când plânge după ea vedem în asta o slăbiciune și un non...

Recenzie “Ultimul mesaj” de Laura Dave
Recenzie “Ultimul mesaj” de Laura Dave

Cu toții avem povești pe care nu le spunem niciodată. Dar aceasta este o poveste care trebuie spusă, fără doar și poate! Hannah este căsătorită cu Owen Michaels și e convinsă că el e dragostea vieții ei. Într-o zi însă, apare la ușa casei lor o elevă (Owen este...

Recenzie ”Pâine cu ceva” de Liliana Nechita
Recenzie ”Pâine cu ceva” de Liliana Nechita

O carte necesară, fiindcă: Un popor care nu își cunoaște istoria este ca un copil care nu își cunoaște părinții. Pâinea cu ceva. Ăsta să fi fost laitmotivul oamenilor simpli care au prins acea perioadă, atât de controversată, din filele de istorie ale încercatului...

0 0 votes
Article Rating
Emanuela Istrate a fost redactor Booknation.ro și a scris 799 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Emanuela Istrate aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments