🔥 CARTEA CASTELUL DIN INFERN ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Titlu: Castelul din infern

Autor: Yamine I. Bonciu

Editura: Libris Editorial

An apariție: 2019

Număr de pagini: 630

Despre autor: Yasmine I. Bonciu a scris prima sa carte la vârsta de doar 17 ani. Fiind fascinată de mitologia greacă, în special de mitul lui Hades și a Persephonei, și inspirată dintr-un film în care  în centrul acțiunii erau sirene, s-a gândit să dea viața unui nou Univers.

Castelul din Infern

Primul element care m-a atras la această carte a fost coperta care este superbă, din punctul meu de vedere. Prima dată când a fost publicată, nu m-a fascinat foarte tare, însă după noul update Castelul din Infern apăruse pe wishlist. Sinopsisul cărții mi-a trezit foarte multe întrebări și m-a făcut din ce în ce mai curioasă: ”O experiență din copilărie te poate marca pe viață. Același lucru  l-a pățit și Avril. Încă din primii ani de viață, ea și-a impus să dezlege cel mai mare mister al omenirii, un mister pe care îl dezlegi atunci când mori…”. Acesta a fost momentul în care mintea mea a zis WOW! Această carte trebuie citită de către mine.

La început am avut mici ezitări. Aflasem că Yasmine este o scriitoare româncă și concepția mea greșită a fost aceea să nu o citesc pentru că voi fi dezamăgită. DAR, m-am înșelat! Această carte este cea mai bună carte citită de mine anul acesta. Poate spun asta pentru că este prima mea carte SF și inspirată din mitologia greacă, dar Castelul din infern va ocupa un loc de cinste în biblioteca mea de astăzi înainte.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Yasmine I. Bonciu

Avril este un personaj feminin puternic, orfană de mamă, crescută de tata care a trăit cea mai sumbră experiență în copilărie. Într-o zi, pe plajă, când avea doar câțiva ani, cățelușa sa Fever a condus-o într-un loc unde se afla o femeie decedată pe care Avril a simțit din prima clipă că o cunoaște, însă au trecut ani de zile până când a descoperit că întreaga sa viața a fost o minciună, iar acea viața a dus-o pe acea plajă pentru a o vedea pentru prima și ultima dată pe cea mai importantă femeie din viața ei.

Hayes este un bărbat puternic, cu o musculatură de invidiat, stâpănul Infernului și guvernatorul morții. Se poartă atât de frumos cu Avril, încât orice femeie și-ar dori să fie în locul ei.

Hayes este bărbatul ideal, nemuritor, însă Avril este o simplă muritoare care aspiră la o iubire nepotrivită, aspiră la absolut.

Cum s-au cunoscut cei doi, cine este de fapt Avril și cum ajunge să petreacă câteva luni din viața ei în Infern, cum arată Infernul și care sunt toate misterele pe care Castelul din Infern le ascunde, le veți putea descoperi doar citind această minunăție de carte.

Eu o recomand tuturor persoanelor cu vârsta peste 14 ani. Este o alegere bună, chiar dacă are în jur de 600 de pagini o să o citiți destul de repede. Eu îi voi oferi 5/5 steluțe și aștept cu nerăbdare continuarea cărții ”Refugiul dintre valuri”.

Citind această carte mi-am dat seamă că scriitori români sunt marginalizați, însă cărțile scrise de aceștia sunt la fel de frumoase ca orice altă carte scrisă de un autor străin.

 

Titlu: Castelul Din Infern
Autor: Yasmine I. Bonciu
An apariție : 2019
Editura: LIBRIS EDITORIAL
Nr. Pagini: 630
Limba: Română
Gen Literar: Science Fiction
Publicată la 26.07.2020
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Recenzie “Cișmigiu & Comp.” de Grigore Băjenaru

Această carte este un dintre clasicele limbii române și una dintre puținele cărți scrise de autori români pe care o recomand cu mare drag! Am citit această carte în urmă cu 10 ani când eram pe clasa a șaptea, fiind obligată de circumstanțe. Mai exact, circumstanțele...

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Recenzie ,,Ugly love” de Colleen Hoover

Miles Archer ar fi trebuit să fie doar vecinul lui Tate Collins, însă atunci când îl întâlnește în apartamentul fratelui ei, Corbin, ea nu știe cum să reacționeze pentru că nu s-ar fi așteptat să îl găsească nici beat și nici plângând. Aflăm în curând că atunci când...

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Recenzie ,,Comoara din insulă” De Robert Louis Stevenson

Jim Hawkins locuiește cu părinții săi la hanul Amiral Benbow, acolo unde tocmai a poposit Căpitanul, unul dintre cei mai controversați clienți ce le-au au călcat vreodată pragul! Bill Bones era cel care deținea prețioasa hartă către Insula Scheletelor, unde se afla...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 170 zile și a scris până acum 63 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments