Recenzie ” Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” de John C. Maxwell

by | Jun 20, 2018 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Unul dintre cei mai buni oratori în leadership, americanul John C. Maxwell, pastor și conducător al mai multor grupuri și organizații de coaching în domeniul dezvoltării personale, încearcă să ne expună strategia devenirii, a beneficei ascensiuni, atât pe linie profesională dar și pe cea senzorială a împlinirii de sine.

Ghidându-se după schema ” pregătire+ acțiune + oportunitate + acțiune = noroc” ne asigură cu o sinceritate debordantă că ” o greșeală este un mod de a face lucrurile”, dar și că ” este o diferență între a îți propune și a trece la fapte”, recunoscând că mai mereu el s-a ghidat după dictonul ” fă-o acum!”, pe care îl consideră a fi cel mai bun imbold din Univers.

Maxwell împarte oamenii în trei categorii: oameni care nu știu ce le-ar place să facă (confuzie), oameni care știu ce le-ar plăcea să facă, dar nu fac acest lucru ( frustrare) și oameni care știu ce le-ar place să facă și chiar fac ( împlinire), la fel cum, axându-și principiile leadership-ului pe axa înzestrare-atitudine-leadership, Maxwell ne vorbește cu onestitate despre conștientizare, atitudine, responsabilitate și atracție.

Îndemnând ca în numele unei individualități pure, lipsite de egoism, să nu ne comparăm cu alții, autorul ne sfătuiește să ne bazăm îndeosebi pe experiență, dar nu pe orice fel, ci pe o experiență evaluată, bine cântărită în locurile de liniște în care este indicat să reflectăm, acolo unde este indicat să ne dezvoltăm o disciplină a gândirii.

În mod indubitabil dezvoltarea apare într-un mediu corespunzător, odată cu necesitatea planurilor de viață, a strategiilor și a sistemelor de valori, acolo unde onestitatea este primordială, atât onestitatea față de ceilalți, dar și față de tine.

Lectură plăcută!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Jon C. Maxwell sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Cele 15 Legi Supreme Ale Dezvoltării Personale
Autor: Jon C. Maxwell
An apariție : 2013
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.06.2018
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Iarna Crimelor Perfecte” de Tony Mott

Recenzie “Iarna Crimelor Perfecte” de Tony Mott

Sunt la prima întâlnire cu cărțile scrise de autoarea Tony Mott. Va spun sincer că până să încep să caut mai multe informații despre ea am avut senzația că este bărbat. Poate asta a fost și intenția autoarei Antoaneta Galeș atunci când și-a ales acest pseudonim...

Recenzie “Pe marginea prăpastiei” de Roland Smith

Recenzie “Pe marginea prăpastiei” de Roland Smith

Pe marginea prăpastiei este cel de-al doilea volum al seriei pentru adolescenți scrise de autorul american Roland Smith. Seria conține până în prezent 4 cărți. Despre prima carte, Peak v-am vorbit în articolul dedicat. Din cele 4 cărți însă în limba română sunt...

Recenzie „The only girl in the world” Maude Julien

Recenzie „The only girl in the world” Maude Julien

Voi ați privit filmul G.I.Joe? Sau G.I.Jane ar fi mai potrivit! Pregătirile fizice și mintale prin care trec băieții și Jordan O'Neil (Demi Moore) sunt flori de cuc, de soc, de câmp și parașute rupte pe lângă cei 18 ani petrecuți de Maude alături de părinți. La 4 ani,...

0 0 votes
Article Rating
Cristian Cărpenaru este redactor Booknation.ro de 2259 zile și a scris până acum 490 articole. Se află pe poziția 1 din 36 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments