🔥 CARTEA CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Unul dintre cei mai buni oratori în leadership, americanul John C. Maxwell, pastor și conducător al mai multor grupuri și organizații de coaching în domeniul dezvoltării personale, încearcă să ne expună strategia devenirii, a beneficei ascensiuni, atât pe linie profesională dar și pe cea senzorială a împlinirii de sine.

Ghidându-se după schema ” pregătire+ acțiune + oportunitate + acțiune = noroc” ne asigură cu o sinceritate debordantă că ” o greșeală este un mod de a face lucrurile”, dar și că ” este o diferență între a îți propune și a trece la fapte”, recunoscând că mai mereu el s-a ghidat după dictonul ” fă-o acum!”, pe care îl consideră a fi cel mai bun imbold din Univers.

Maxwell împarte oamenii în trei categorii: oameni care nu știu ce le-ar place să facă (confuzie), oameni care știu ce le-ar plăcea să facă, dar nu fac acest lucru ( frustrare) și oameni care știu ce le-ar place să facă și chiar fac ( împlinire), la fel cum, axându-și principiile leadership-ului pe axa înzestrare-atitudine-leadership, Maxwell ne vorbește cu onestitate despre conștientizare, atitudine, responsabilitate și atracție.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Jon C. Maxwell

Îndemnând ca în numele unei individualități pure, lipsite de egoism, să nu ne comparăm cu alții, autorul ne sfătuiește să ne bazăm îndeosebi pe experiență, dar nu pe orice fel, ci pe o experiență evaluată, bine cântărită în locurile de liniște în care este indicat să reflectăm, acolo unde este indicat să ne dezvoltăm o disciplină a gândirii.

În mod indubitabil dezvoltarea apare într-un mediu corespunzător, odată cu necesitatea planurilor de viață, a strategiilor și a sistemelor de valori, acolo unde onestitatea este primordială, atât onestitatea față de ceilalți, dar și față de tine.

Lectură plăcută!

🔥 CARTEA CELE 15 LEGI SUPREME ALE DEZVOLTĂRII PERSONALE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Cele 15 Legi Supreme Ale Dezvoltării Personale
Autor: Jon C. Maxwell
An apariție : 2013
Editura: AMALTEA
Nr. Pagini: 287
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 20.06.2018
Nota recenzorului: n/a

Cristian Cărpenaru
Autor: Cristian Cărpenaru
Cristian e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1872 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru