Recenzie ”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” de Alina Iloi Mureșan

de | ian. 29, 2021 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CINE SUNT EU CÂND NU MĂ VEDE NIMENI? ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” de Alina Iloi Mureșan a fost prima mea carte citită de la această autoare și a reuși să mă cucerească încă din primele zece pagini. Deși am toate cărțile scrise de ea, am optat ca această să fie prima pe care o voi citi, deoarece mi-a atras atenția coperta plină de farmec și întrebarea retorică din titlu.

Răsfoind cartea, am descoperit că în fiecare pagină se află câte o poveste, câte o lecție de viață în care reușim să ne regăsim cu siguranță cei mai mulți dintre noi.

Această carte este despre noi, despre oamenii care nu mai cred în ei și le este teamă. Cel mai mult m-am regăsit în textul intitulat ”Zâmbet care plânge”, deoarece deseori afișez un zâmbet fals, care nu reflectă în totalitate ceea ce simt în acel moment.

”Pe cine crezi că păcălești? Pe noi… sau poate chiar pe tine. Crezi că dacă joci acest teatru, lucrurile se vor rezolva de la sine și tu pur și simplu vei uita de golul din inima ta? Știi ce e ciudat? Că atunci când tu râzi ochii îți plâng.”

Cred că v-am stârnit curiozitatea cu acest citat și sunt sigură că majoritatea dintre dumneavoastră s-au confruntat măcar o dată cu o situație dificilă, în care nu găseau o portița de scăpare și au ales să afișeze un zâmbet fals.

Alina Iloi vorbește cu și despre sine în această carte și ne lasă să pătrundem în sufletul ei, în subconștientul ei, până la cele mai întunecate gânduri. Chiar dacă gândurile rele o învăluie câteodată, ea nu se lasă învinsă și are mare încredere în ea și în credințele ei, în principiile ei de viață.

Citind ultima carte publicată de Alina, am reușit să mă descopăr mai bine, să-mi înțeleg gândurile și să trăiesc în prezent, în realitate. Voi așeza cartea ”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” la loc de cinste în bibliotecă și o voi reciti cu siguranță de fiecare dată când mă voi simți descurajată.

”Cine sunt eu când nu mă vede nimeni?” de Alina Iloi Mureșan este o carte cu și despre femei, o carte de dezvoltare personală foarte bine construită, care va reuși să stârnească întrebări în mintea fiecărui lector.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții CINE SUNT EU CÂND NU MĂ VEDE NIMENI??

Vezi toată lista de cărți scrise de Alina Iloi Mureșan sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CINE SUNT EU CÂND NU MĂ VEDE NIMENI? CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Cine Sunt Eu Când Nu Mă Vede Nimeni?
Autor: Alina Iloi Mureșan
An apariție : 2020
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 240
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 29.01.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

Recenzie „Zahăr ars”, de Avni Doshi

„Zahăr ars” nu a fost deloc... dulce. Din contră, a mai lărgit hăul căscat de cărțile mediocre de care tot dau în ultimul timp. Romanul ne prezintă o relație mamă-fiică, trecut-prezent, un prezent tot mai șters și fad odată cu diagnosticul mamei, demență, care...

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Recenzie “Bună seara, Melania” de Rodica Ojog-Brașoveanu

Revenim la Melania Lupu și la peripețiile ei. Și dacă în prima carte din serie, ne apărea drept o bătrânică aparent nevinovată, dar care ar fi devenit complice fără voia ei, aici ea este cheia acțiunii. Melania și Mirciulică (motanul ei) sunt cei care regizează și pun...

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Recenzie “GOG” de Giovanni Papini

Lansată la începutul secolului trecut, cartea este scrisă cu măiestrie și poate fi citită cu plăcere și în zilele noastre. Giovanni Papini s-a dovedit un vizionar, iar sub masca sarcasmului a adus în atenția publicului subiecte profunde, care au preocupat omenirea din...

0 0 votes
Article Rating
Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 592 zile și a scris până acum 74 articole. Se află pe poziția 11 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments