Recenzie „Cocktail pentru Cristina” de Daniela Grigore

de | iul. 18, 2019 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA COCKTAIL PENTRU CRISTINA ARE REDUCERE PE:

 

Cocktail pentru Cristina este cartea de debut a Danielei Grigore. O carte scrisă frumos, cuvintele curg lin, nimic nu pare forțat, nici acțiunea, nici personajele, dacă nu știam nu mi-aș fi dat seama de acest aspect.

Urăsc minciuna, dar paradoxal este că am trăit alături de ea. O însoțeam oriunde era cazul, îmi devenise prieten pervers! Uneori aș fi vrut să mă despart de ea, dar asta ar fi însemnat să renunț la unele capricii.

Dacă îți place recenzia cărții COCKTAIL PENTRU CRISTINA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Daniela Grigore

A minți este, firește, în sânge, în aer, în orice gând. Suntem programați pentru minciună.

Cristina este o tânără care se află într-o relație de cinci ani cu Alex. Are o relație nefericită, dar la care nu este în stare să renunțe ușor. Ea locuiește doar cu tatăl, mama ei fiind plecată la muncă în străinătate.

Vrea să se simtă iubită, respectată dar din păcate nu primește ce dorește din relația sa. Cristina ajunge să-și înșele iubitul cu un barman pe nume Dani. Dar oare Dani e ceea ce pare? Dani o inițiază pe drumurile seducției. Tot el o impulsionează să avanseze personal și profesional.

Dezamăgirile sunt palme de la viață, te trezesc la realitate atunci când trăiești un coșmar. Tot ele te îmbracă într-o armură invicibilă, te fac mai realist, mai puternic. Bun venit, dezamăgire! Acum îmbracă-mă după bunul tău plac, mă predau, ești liberă să te joci cu sufletul meu, vrei să-i pui armură sau costum de baie? Ești liberă să alegi, însă nu înainte de a mă dezbrăca de vechile straie.

Dacă credeți că totul decurge banal în viața Cristinei o să vă înșelați amarnic. Finalul chiar m-a surprins plăcut trebuie să recunosc, iar asta este o bulină albă.

Nu e doar o carte despre o poveste de dragoste cu scene picante, are și dramă și suspans, întorsături de situație ceea ce face din ea o lectură plăcută.

Femeia, acea parte fără de care întregul nu ar fi complet, acea răsuflare dătătoare de viață, acea atingere plină de senzualitate. Femeia, creatoare de intrigă, de război, de pace, de iubire, de obsesie.

Lectură plăcută !!!

 

 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA COCKTAIL PENTRU CRISTINA CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Cocktail Pentru Cristina
Autor: Daniela Grigore
An apariție : 2019
Editura: STYLISHED
Nr. Pagini: 267
Limba: Română
Gen Literar: Literatura romana
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 657

Alte recenzii de la Daniela Grigore:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Recenzie “Solenoid” de Mircea Cărtărescu

Cu siguranță Mircea Cărtărescu a ridicat literatura românească la un alt nivel. Pot să afirm că mă simt mândră să-i fiu contemporană. Și deși sunt abia la a doua carte a autorului, am planuri să continui să-l descopăr. Solenoid scoate la iveală istoria unui profesor...

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Recenzie ”Bărbați fără femei” de Haruki Murakami

Haruki Murakami este autorul care m-a cucerit de la prima carte pe care am citit-o acum câțiva ani. „La sud de graniță, la vest de soare” va rămâne, fără doar și poate, o carte foarte dragă sufletului meu, la care mă voi gândi mereu cu afecțiune, pentru că a fost...

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Recenzie „Sezonul Uraganelor”, de Fernanda Melchor

Fernanda Melchor a reușit să stârnească vâlvă mare în sat, mai ales în satul cititorilor consacrati. Cele doua tabere în care s-au împărțit alesii notorii, sunt nimeni alții decât Pro sau Contra acestei cărți. Și poate nu atât contra, cât nu au reușit sa îi ducă...

0 0 votes
Article Rating
Daniela este redactor Booknation.ro de 2096 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 1 din 41 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments