Recenzie “Complexul fetei cuminți” de Elle Kennedy

de | sept. 15, 2022 | Beletristică, Dragoste, Ficțiune, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA COMPLEXUL FETEI CUMINȚI ARE REDUCERE PE:

Complexul fetei cuminți – Elle KennedyNu am citit până acum cărți scrise de Elle Kennedy, iar Complexul fetei cuminți mi-a lăsat o impresie foarte bună. Povestea personajelor principale va fi pe placul celor care preferă un click-lit care se citește repede.

Mackenzie “Mac” Cabot este o tânără de 20 de ani care provine dintr-o familie înstărită. Toată viața ei a respectat regulile impuse de părinți și de mediul în care trăiește. Nu pentru că așa a vrut ea, ci pentru că statutul familiei sale era mult mai important decât ceea ce își dorea cu adevărat. Deține o afacere online din care poate cu lejeritate să se întrețină singură, un site pe care fetele postează experiențele penibile cu iubiții lor. În plus, are chiar și un site în care băieții sunt cei care vorbesc despre astfel de experiențe.

Cu toate că cele două website-uri îi aduc sume mari de bani, Mac s-a înscris la facultate doar de dragul părinților. Astfel, ajunge la căminul universității la care învață, acolo unde întâlnește o colegă de cameră care este total opusul ei. Mereu organizată și cu toată viața pusă la punct, lucrurile se schimbă pentru Mac atunci când îl cunoaște pe Cooper

Cooper, în schimb, nu are cele mai bune intenții la începutul relației.

Vrea să aibă o relație cu Mac doar pentru a se răzbuna pe iubitul ei, Preston, care l-a umilit în timp ce lucra la un bar. El face un pariu cu prietenii, convins că va reuși să o cucerească pe Mac.

Dacă îți place recenzia cărții COMPLEXUL FETEI CUMINȚI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Elle Kennedy

Doar că Mac nu știe acest detaliu despre el. Treptat, ea ajunge să se bucure de timpul petrecut alături de Cooper, chiar dacă cei doi sunt atât de diferiți. Iar Cooper nu știe dacă planul său de răzbunare ar putea funcționa, mai ales că încep să apară sentimente reale față de Mac.

Cartea este relatată din două perspective, cea a lui Mac, dar și cea a lui Cooper. În acest fel cititorii pot fi mai aproape de cei doi protagoniști și pot ajunge, cumva, în mintea lor.

Cooper este clasicul bad boy, lucru care mi s-a părut clișeic, din moment ce am întâlnit acest tip de personaj în multe romane young adult. Cu toate acestea, povestea nu este una monotonă. Mac devine mai libertină și are curajul să se impună în fața părinților ei.

Complexul fetei cuminți e o carte potrivită pentru un weekend în care vrei să citești ceva relaxant și simplu. Chiar dacă sunt clișeice, personajele sunt bine construite, cu vieți deloc ușoare. Cartea nu pune foarte mult accent pe sentimentele lor, ci pe ceea ce simt din punct de vedere fizic atunci când sunt unul cu celălalt.

În cartea lui Elle Kennedy, opusele se atrag, însă acest scenariu este cam îndepărtat de realitate. Finalul cărții a fost cam grăbit, în opinia mea, dar per total a fost o lectură plăcută, ușor de parcurs. 

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA COMPLEXUL FETEI CUMINȚI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2023
Titlu: COMPLEXUL FETEI CUMINȚI
Autor: Elle Kennedy
Traducător: Mădălina Mangalagiu
An apariție : 2022
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 8 / 10
Vizualizari recenzie: 3588

Alte recenzii de la Elle Kennedy:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

Recenzie ”Toate florile Parisului” de Sarah Jio

"Toate florile Parisului" de Sarah Jio e o ficțiune istorică despre dragoste, supraviețuire și sacrificii în cel de-Al Doilea Război Mondial. Este cu adevărat o carte emoționantă care mie mi se pare perfectă de citit toamna. Viețile a două femei se întretaie iar...

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Recenzie ”Exist, exist, exist” de Maggie O’Farrell

Viața este o cursă cu obstacole, obstacole ce parcă nu se termină niciodată și cu greu se lasă depășite. Momentele de fericire alternează cu cele neplăcute care ne pun răbdarea și rezistența la încercare. Am citit Hamnet scrisă de această autoare (care a fost...

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Recenzie „Pandora” de Susan Stokes-Chapman

Am început să citesc această carte pentru că am primit-o în dar şi chiar dacă pe copertă scria că este un Bestseller al “The Sunday Times” nu o mai văzusem nicăieri în public şi nu citisem nimic despre ea. La ce te gândeşti când vezi Pandora? Desigur: cutia Pandorei,...

5 1 vote
Article Rating
Andreea Stănărîngă este redactor Booknation.ro de 1512 zile și a scris până acum 126 articole. Se află pe poziția 8 din 43 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Andreea Stănărîngă aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments