Recenzie “Contract Marital Volumul 1 Anastasia” de Alexa Drăgan

by | Sep 5, 2017 | Dragoste, Familie, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA CONTRACT MARITAL VOLUMUL 1 ANASTASIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Trebuie să recunosc că am citit-o într-o zi, de când am pus mâna pe carte n-am mai lăsat-o până nu am terminat-o. De când i-am văzut coperta am ştiut că va fi o poveste de dragoste seducătoare, dar nu mă aşteptam chiar la ce am descoperit parcurgând filă cu filă.

Anastasia un personaj puternic, cu un trecut dureros, incapabilă să iubească până în viaţa ei apare el, Damian, un bărbat potent financiar, cu un mare gol în suflet. Miruna este fetiţa lui Damian copilul ce i-a topit inima Anastasiei, regăsindu-şi copilăria în ea.

Mi se rupe sufletul când o aud şi văd tristeţea din ochii ei. Ştiu ce înseamnă să fii copil şi să nu ai mamă. Să ştii că ceilalţi au familii şi tu nu.

Dar cel mai rău durea când simţeam mila celor din jur.

Contract marital este o poveste de dragoste puternică şi de suferinţă cruntă, doi oameni care păreau că au pierdut orice urmă de a iubi şi a fi fericiţi se întâlnesc. Destinul le dă o sansă să-şi înfrunte trecuturile. Dar se va naşte o iubire adevărată între ei? Sau va fi mereu doar o atracţie fizică căreia nu-i poate rezista niciunul?

Oare are dreptate sunt a lui? Oare m-am îndrăgostit de el? Doamne, ai milă, nu mă lăsa să-mi dau inima mea pe tava. Nu vreau să mai sufăr!

Las lacrimile să îmi curgă pe obraz, în speranţa că îmi voi curăţa sufletul de suferinţă !

O iubire ca un foc, intensă de la început până la sfârşit, dar ce e frumos trece repede, iar dacă un taciune mai rămâne undeva într-un colţişor poate să se stingă încet sau poate la fel de bine să aprindă focul iniţial.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Alexa Drăgan

Uniţi de un contract care durează un an, ce se va alege de relaţia lor, de iubirea lor?

Alexa Drăgan are grijă să ne lasă o mică sperantă pentru următorul volumul: Contract marital vol.2 Damian. Sper să nu ne ţină mult pe jar până la publicarea lui, eu am început să citesc ce a postat din el pe www.wattpad.com

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA CONTRACT MARITAL VOLUMUL 1 ANASTASIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Contract Marital Volumul 1 Anastasia
Autor: Alexa Drăgan
An apariție : 2016
Editura: LETRAS
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

Recenzie ”Vacanță la Kyoto” de BARAZSULY ETA

În ultimele zile cerul a avut o seninătate în albastrul lui care mă îndemna la visare. Nu știu dacă ați reușit și voi să îl observați, dar pe mine m-a cucerit întru totul. Mi-am luat cartea pe care mi-am programat să o citesc săptămâna aceasta, un scaun confortabil pe...

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

Recenzie ”Patimi înălțătoare” de Rafaela Melinte

M-am obișnuit atunci când citesc să îmi iau ceva bun lângă mine. Fie îmi fac prăjituri cu diferite arome, fie îmi iau câteva semințe gustoase pe care le asezonez mereu cu un ceai, cafea sau ciocolată caldă. În ultima vreme, am început să citesc tot mai mult și mi-am...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1223 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 143 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela
Barbalata Mirela

Cartea este deja pe lista dar nu am reusit sa o iau pana acum. Dar sigur o voi citi, sper in viitorul apropiat.