Recenzie “Contract Marital Volumul 1 Anastasia” de Alexa Drăgan

by | Sep 5, 2017 | Dragoste, Familie, Literatura Română, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA CONTRACT MARITAL VOLUMUL 1 ANASTASIA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Trebuie să recunosc că am citit-o într-o zi, de când am pus mâna pe carte n-am mai lăsat-o până nu am terminat-o. De când i-am văzut coperta am ştiut că va fi o poveste de dragoste seducătoare, dar nu mă aşteptam chiar la ce am descoperit parcurgând filă cu filă.

Anastasia un personaj puternic, cu un trecut dureros, incapabilă să iubească până în viaţa ei apare el, Damian, un bărbat potent financiar, cu un mare gol în suflet. Miruna este fetiţa lui Damian copilul ce i-a topit inima Anastasiei, regăsindu-şi copilăria în ea.

Mi se rupe sufletul când o aud şi văd tristeţea din ochii ei. Ştiu ce înseamnă să fii copil şi să nu ai mamă. Să ştii că ceilalţi au familii şi tu nu.

Dar cel mai rău durea când simţeam mila celor din jur.

Contract marital este o poveste de dragoste puternică şi de suferinţă cruntă, doi oameni care păreau că au pierdut orice urmă de a iubi şi a fi fericiţi se întâlnesc. Destinul le dă o sansă să-şi înfrunte trecuturile. Dar se va naşte o iubire adevărată între ei? Sau va fi mereu doar o atracţie fizică căreia nu-i poate rezista niciunul?

Oare are dreptate sunt a lui? Oare m-am îndrăgostit de el? Doamne, ai milă, nu mă lăsa să-mi dau inima mea pe tava. Nu vreau să mai sufăr!

Las lacrimile să îmi curgă pe obraz, în speranţa că îmi voi curăţa sufletul de suferinţă !

O iubire ca un foc, intensă de la început până la sfârşit, dar ce e frumos trece repede, iar dacă un taciune mai rămâne undeva într-un colţişor poate să se stingă încet sau poate la fel de bine să aprindă focul iniţial.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Alexa Drăgan

Uniţi de un contract care durează un an, ce se va alege de relaţia lor, de iubirea lor?

Alexa Drăgan are grijă să ne lasă o mică sperantă pentru următorul volumul: Contract marital vol.2 Damian. Sper să nu ne ţină mult pe jar până la publicarea lui, eu am început să citesc ce a postat din el pe www.wattpad.com

Lectură plăcută !!!

Titlu: Contract Marital Volumul 1 Anastasia
Autor: Alexa Drăgan
An apariție : 2016
Editura: LETRAS
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 5.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

Recenzie “Florile pierdute ale lui Alice Hart” de Holly Ringland

E adevărat că o carte nu se judecă niciodată după copertă, dar o copertă deosebită poate constitui un avantaj și poate atrage ca un magnet, iar în cazul acestei cărți este foarte reușită. Un mare plus sunt și desenele din carte și începuturile de capitol: desenul...

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

Recenzie ”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu

”Fereastră spre mâine” de Simona Mihuțiu este un roman minunat, unicitatea fiind cuvântul cheie care îl poate defini. Chiar dacă este introdus în colecția ”Romane de dragoste”, ”Fereastră spre mâine” evidențiază lumea satului românesc la sfârșitul secolului douăzeci....

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Recenzie “Corupt” de Penelope Douglas

Nu am agreat foarte mult genul "dark romance" și de multe ori l-am ocolit. Atunci când mi-am făcut curaj să citesc "Corupt", mi-am dat seama că am pierdut niște senzații țări... de senzație. 🙂 Am citit cartea acum 2 ani și am așteptat cu sufletul la gură ca o editură...

Daniela este redactor Booknation.ro de 1294 zile și a scris până acum 98 articole. Se află pe poziția 12 din 149 de redatori, fiind astfel un Redactor Foarte Activ. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Barbalata Mirela

Cartea este deja pe lista dar nu am reusit sa o iau pana acum. Dar sigur o voi citi, sper in viitorul apropiat.