Recenzie ”Corpul cuantic” de Deepak Chopra, Jack Tuszynski și Brian Fertig

de | mai 20, 2024 | Recenzii cărți

,,Corpul cuantic” sau ”Cum sa fii veșnic tânăr”

Deepak Chopra revine cu o carte care e menită să ne învețe cum să luptăm cu propria minte. Oamenii au încercat mereu să descopere metode de a inversa efectele devastatoare ale trecerii timpului asupra corpului uman. Astfel, lumea a început să caute remedii în cele mai nepotrivire locuri. Cu toate acestea, oamenii au nevoie de înțelegere profundă a legăturilor energetice dintre trup și conștiință, precum și a factorilor ce contribuie la degradarea celulară prematură.

Astfel, dr. Deepak Chopra, dr. Jack Tuszynski și dr. Brian Fertig vin cu propriile cunoștințe în medicină, fizică și endocrinologie pentru a explora noi drumuri în înțelegerea longevității. Pornind de la moduri de a gândi și până la Dharmă și Kharmă, avem în Corpul cuantic o întreaga rețetă despre cum să trăim o viață lungă și sănătoasă.

Puțină medicina alternativă, puțină fizică și un strop de endocrinologie sunt ingredientele acestei rețete și, desigur, să nu uităm că e nevoie de o mare putere de a lupta cu propria minte. Pentru că doar prin înțelegerea fluxului de informație moleculară care modelează gândurile, emoțiile și acțiunile noastre, putem uita pentru totdeauna de degradarea cognitivă și de bolile cronice.

Eliminând orice sursă de stres, orice motiv de tristețe și de durere, învățând să fim în armonie cu propria persoană, ca apoi să o facem cu cei din jur, putem simplu să ne modelăm corpul cuantic. Și ce este până la urmă acest corp cuantic? Rămâne de citit, de învățat și de aplicat totul pentru a ne începe chiar acum noua noastră viață.

Corpul cuantic este cheia către fericite, nu numai către o viață lungă și sănătoasă. Și cine putea fi mai potrivit decât Deepak Chopra pentru un astfel de subiect împachetat frumos într-o carte a cărei prefață e scrisă de Dumitru Constantin Dulcan?

Opinia mea despre cartea semnata de Deepak Chopra

Ceea ce face această recenzie remarcabilă este accentul pus pe conexiunea dintre trup și conștiință, argumentând că o înțelegere profundă a acestor interacțiuni poate aduce beneficii semnificative. Corpul cuantic evidențiază și caracterul practic al informațiilor, sugerând că cititorii pot aplica conceptele prezentate pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. Aceasta aduce o notă de optimism și oferă speranță că, printr-o abordare integrată și informată, putem încetini procesul de îmbătrânire și putem trăi o viață minunată.

Eu am avut dintotdeauna o slăbiciune pentru Deepak Chopra. Cărțile lui sunt cu adevărat niște comori ascunse, dar accesibile oricui dorește să le descopere. Citind lucrările acestui autor, am câștigat de fiecare dată o multitudine de informații, pentru că, pe lângă învățăturile sale spirituale, el ne oferă întotdeauna și informații de cultură generală. Cum să nu îl adori?

Consider că Deepak Chopra este o persoană de o inteligență și o înțelepciune excepționale, dedicat să contribuie la crearea unei lumi fericite, dedicat întotdeauna să repare oamenii. Nu cred că poți citi ceva scris de el fără să rămâi cu niște lecții esențiale de care vei ține cont fără să vrei.

Corpul cuantic este o carte esențială pentru cei interesați să exploreze metode noi și holistice de a trăi mai sănătos și mai fericit. Sper că v-am făcut curioși să citiți această carte, dragilor! Vă doresc lecturi minunate!

Titlu: Corpul Cuantic
Autor: Deepak Chopra
,
Jack Tuszynski
,
Brian Fertig
Traducător: Talida Boengiu
An apariție : 2022
Editura: BOOKZONE
Nr. Pagini: 256
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 16639

Alte recenzii de la Deepak Chopra:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten
Recenzie „Maxton Hall – Salvează-mă” de Mona Kasten

Ca orice cititor cuminte și silitor, întâi citesc povestea și după aceea văd filmul, însă recunosc, am avut un mic imbold atunci când am văzut serialul ecranizat pe Amazon Prime. Nu știam de autoare, nu auzisem nici de serie, dar mi-a plăcut trailer-ul și am zis că...

Recenzie ”Gara Malma” de Alex Schulman
Recenzie ”Gara Malma” de Alex Schulman

Gara Malma este o carte despre relații familiale, dar pentru mine a fost mai mult o carte despre copii abandonați sau neglijați și repercursiunile pe care astfel de traume le au în maturizarea individului. Este despre familii dezorganizate și disfuncționale și modul...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 4 ani, 4 luni, 26 zile și a scris până acum 333 articole. Se află pe poziția 5 din 15 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments