Recenzie ”Corupt” de Penelope Douglas

by | Dec 18, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE PENELOPE DOUGLAS ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

  Erika Fane s-a mutat acum în Meridian City iar acum viața ei poate în sfârșit să prindă culoare. În sfârșit îl poate uita pe Michael Crist, fratele fostului ei iubit. În sfârșit poate fi fericită. Însă atunci când ea se ciocnește de Michael pe holurile clădirii în care tocmai s-a mutat, speranțele ei de a-l uita se duc pe apa sâmbetei.

Michael era mai mare cu trei ani iar tocmai cu trei ani în urmă trăiseră una dintre cele mai frumoase seri din viețile lor, ei doi împreună cu Will, Kai și Damon. Doar Rika și cei patru Călăreți de care toată lumea a auzit și cărora nimeni nu le poate face nimic, indiferent de câte probleme ar crea.

Problema era că restul de trei călăreți au ajuns la închisoare fix în noaptea din urmă cu trei ani iar singura care este vinovată pentru asta este Rika. De ce? Doar Călăreții știu motivul.

Călăreții reapar în viața ei și încep să o sperie dar ea le ține piept și nu se lasă în fața amenințărilor lor închipuite. Știe că ei se joacă cu mintea ei, exact așa cum au făcut mereu. Știe că ei nu i-ar face rău…nu-i așa?

Când află planul lui Michael, inima ei oscilează între suferința trădării și între dorința pe care o simte mereu când el este prin preajmă. Când încep să îi smulgă pe rând câte puțin din viața ei, Erika se arată puternică și înfocată să lupte cu ei și să le facă jocurile nebunești.

După ce o înjosesc puțin câte puțin, ea rămâne puternică. Însă atunci când ei decid să aplice răzbunarea în sfârșit, totul ia o întorsătură bizară. Ce s-a întâmplat în seara lor, acum trei ani? O greșeală amenință să distrugă mai multe persoane. Care este adevărul întunecat care le-a fost ascuns tuturor?

Corupt este, aș putea spune, cea mai controversată apariție a anului. De ce oare? Pentru că cititorii se împart în două tabere: cei care au iubit și cei care au urât povestea scrisă de Penelope Douglas. Rareori am văzut căi de mijloc.

Din punctul meu de vedere, Corupt este pentru iubitorii acestui gen. Dark romance. Cartea este plină de adrenalină, de secvențe înspăimântătoare, de emoții, de scene erotice și fierbinți, de dramă și, nu în ultimul rând, de prietenie. În final, totul se rezumă la asta. Și poate la puțină nebunie.

Mi-a plăcut de Rika pentru că este un personaj puternic, pentru că nu a cedat nici măcar o clipă și pentru că le-a făcut față Călăreților. Ei, în schimb, mi-au părut foarte exagerați în anumite momente.

Cum am spus, nu știu câtă lume poate accepta acest gen dar eu cu siguranță o fac și sunt sigură că editura ne pregătește cât mai curând și continuarea!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DE PENELOPE DOUGLAS?

Vezi toată lista de cărți scrise de Corupt sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE PENELOPE DOUGLAS CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: De Penelope Douglas
Autor: Corupt
An apariție : 2020
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 491
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 18.12.2020
Nota recenzorului: 9.5

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Să-ți pui o dorință” de Vasi Rădulescu

"Să-ți pui o dorință" este o altă carte minunată de la Vasi Rădulescu. Face parte dintr-un cadou minunat primit de la o prietenă dragă. Tot emoționantă de te face să verși cel puțin câteva lacrimi este și aceasta. "Dragă inimă" a fost un volum de povestiri personale...

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Recenzie „Straja dragonilor” de Ion Negoițescu

Straja dragonilor este autobiografia neterminată a criticului literar român Ion Negoițescu (1921 - 1993). Aceasta este doar prima parte a unui mai mare proiect gândit de autor, prin care și-ar fi dorit să-și consemneze întreaga viață, din copilărie până la bătrânețe....

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

Recenzie “Dragă inimă” de Vasi Rădulescu

"Dragă inimă" de Vasi Rădulescu este o carte primită în dar ce mi-a încălzit inima, mi-a frânt-o pe alocuri, mi-a stors câteva lacrimi pe furiș. Povestirile acestea personale inspirate din viața reală și redate de un doctor de inimă sunt inspiraționale. Fiecare...

0 0 vote
Article Rating
Mihaela Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 359 zile și a scris până acum 117 articole. Se află pe poziția 6 din 25 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Mihaela Ruxandra Dinu aici. Mihaela Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments