Recenzie ”Corupt” de Penelope Douglas

de | dec. 18, 2020 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE PENELOPE DOUGLAS ARE REDUCERE PE:

  Erika Fane s-a mutat acum în Meridian City iar acum viața ei poate în sfârșit să prindă culoare. În sfârșit îl poate uita pe Michael Crist, fratele fostului ei iubit. În sfârșit poate fi fericită. Însă atunci când ea se ciocnește de Michael pe holurile clădirii în care tocmai s-a mutat, speranțele ei de a-l uita se duc pe apa sâmbetei.

Michael era mai mare cu trei ani iar tocmai cu trei ani în urmă trăiseră una dintre cele mai frumoase seri din viețile lor, ei doi împreună cu Will, Kai și Damon. Doar Rika și cei patru Călăreți de care toată lumea a auzit și cărora nimeni nu le poate face nimic, indiferent de câte probleme ar crea.

Problema era că restul de trei călăreți au ajuns la închisoare fix în noaptea din urmă cu trei ani iar singura care este vinovată pentru asta este Rika. De ce? Doar Călăreții știu motivul.

Călăreții reapar în viața ei și încep să o sperie dar ea le ține piept și nu se lasă în fața amenințărilor lor închipuite. Știe că ei se joacă cu mintea ei, exact așa cum au făcut mereu. Știe că ei nu i-ar face rău…nu-i așa?

Când află planul lui Michael, inima ei oscilează între suferința trădării și între dorința pe care o simte mereu când el este prin preajmă. Când încep să îi smulgă pe rând câte puțin din viața ei, Erika se arată puternică și înfocată să lupte cu ei și să le facă jocurile nebunești.

După ce o înjosesc puțin câte puțin, ea rămâne puternică. Însă atunci când ei decid să aplice răzbunarea în sfârșit, totul ia o întorsătură bizară. Ce s-a întâmplat în seara lor, acum trei ani? O greșeală amenință să distrugă mai multe persoane. Care este adevărul întunecat care le-a fost ascuns tuturor?

Corupt este, aș putea spune, cea mai controversată apariție a anului. De ce oare? Pentru că cititorii se împart în două tabere: cei care au iubit și cei care au urât povestea scrisă de Penelope Douglas. Rareori am văzut căi de mijloc.

Din punctul meu de vedere, Corupt este pentru iubitorii acestui gen. Dark romance. Cartea este plină de adrenalină, de secvențe înspăimântătoare, de emoții, de scene erotice și fierbinți, de dramă și, nu în ultimul rând, de prietenie. În final, totul se rezumă la asta. Și poate la puțină nebunie.

Mi-a plăcut de Rika pentru că este un personaj puternic, pentru că nu a cedat nici măcar o clipă și pentru că le-a făcut față Călăreților. Ei, în schimb, mi-au părut foarte exagerați în anumite momente.

Cum am spus, nu știu câtă lume poate accepta acest gen dar eu cu siguranță o fac și sunt sigură că editura ne pregătește cât mai curând și continuarea!

Ți-a plăcut recenzia cărții DE PENELOPE DOUGLAS?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Corupt

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE PENELOPE DOUGLAS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: De Penelope Douglas
Autor: Corupt
An apariție : 2020
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 491
Limba: Română
Gen Literar: Erotica
Publicată la 18.12.2020
Nota recenzorului: 9.5 / 10
Vizualizari recenzie: 42

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

Recenzie „Numele meu este altul” de Ramona Muller

Recenzie „Numele meu este altul” de Ramona Muller

Mi-am făcut o cafea tare. Am deschis larg geamul și am lăsat să intre aerul rece, îmbibat de aromele unei lungi ploi de vară. În casă e liniște și copila-mi doarme dusă. Este momentul perfect să-mi aleg o carte de pe raft și, pentru că am o stare de liniște lăuntrică,...

0 0 votes
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 846 zile și a scris până acum 232 articole. Se află pe poziția 5 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments