Recenzie: “Cum să furi o inimă cu un sărut” de L.J. Shen

by | Jan 17, 2020 | Dragoste, Recenzii cărți

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CUM SĂ FURI O INIMĂ CU UN SĂRUT CU REDUCERE PE Cartepedia

Până la momentul citirii acestei cărți aveam la activ 3 cărți citite ce îi aparțineau lui Leigh Shen: “Vicious”, “Scandalous” și “Broken Knight”. Nu obișnuiesc să citesc consecutiv povești stand alone care aparțin aceluiași autor, doar dacă acestea mă impresionează prin ceva. Leigh a făcut-o pentru că este aparte și pentru că nu merge pe clișee. ÎI plac poveștile de dragoste, dar se vede trademark-ul ei și îmi place foarte mult să o urmăresc. Personajele ei principale nu sunt perfecte, nici măcar de treabă, toate au defecte și în mod normal nu ai putea să te atașezi de ele foarte curând. Însă talentul ei în a creiona aceste personaje este deosebit și transformă o poveste de dragoste atipică într-o poveste pe care o vei iubi din toată inima.

Cum să furi o inimă cu un sărut” consider că este o poveste mafia, un gen pe care nu îl găsesc în fiecare zi tradus la noi. În engleză am tot citit povești asemănătoare, însă traduse mai rar. Dacă vorbim de mafia, vorbim evident de italieni. 🙂 Francesca Rossi este o tânără de 18 ani care aparține unei familii de mafioți din Chicago, cu descendență italiană. Situația complicată începe din momentul în care pe Francesca pune ochii un senator influent, Wolfe Keaton, și acesta nu se lasă cu una cu două. O dorește pe Francesca pentru el și nu va renunta la ea. Problema este că Francesca este într-o relație foarte frumoasă cu prietenul său din copilărie, Angelo, și cei doi doresc să își unească destinele în curând. De aici începe drama adevărată, pentru că deși dragostea sinceră există, totul complotează împotriva lor și în scurt timp universul lor va fi dat peste cap.

Îmi place drama pe care Leigh o introduce aproape în toate cărțile sale. Este o drama autentică, uneori prea dureroasă, dar devine deja un element caracteristic ei. În plus, se joacă super mult cu mintea ta, pentru că îți indică la început un scenariu saute face să nu îți placă un personaj, ca după aceea să aducă un twist acțiunii și să te facă să te răzgândești. Da, este magiiiiie sau și pur și simplu manipulare. Dar îmi place așa mult, pentru că nu știu ce se va întâmpla și stau tot timpul în cumpănă dacă să îmi formez o anumită idee sau nu. Oricum, eu iubesc un triunghi amoros bun, deci vă încurajez și pe voi să îi dați o șansă acestei cărți, mai ales dacă vreți să vă relaxați și să citiți o carte frumoasă și ușor de digerat.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA CUM SĂ FURI O INIMĂ CU UN SĂRUT CU REDUCERE PE Cartepedia

Titlu: Cum Să Furi O Inimă Cu Un Sărut
Autor: L.J. Shen
An apariție : 2019
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 400
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Publicată la 17.01.2020
Nota recenzorului: 9/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Ramona Alexandra Popa este redactor Booknation.ro de 1254 zile și a scris până acum 341 articole. Se află pe poziția 4 din 142 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa aici. Ramona Alexandra Popa are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments