Recenzie ”Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi” de Paul Ferrini

de | aug. 29, 2022 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA CUVINTE DE ÎNȚELEPCIUNE PENTRU FIECARE ZI ARE REDUCERE PE:

O carte care face cât o sută!

,,Paul Ferrini este fondatorul și editorul Revistei Miracles, iar conferințele și grupurile de studiu pe care le ține în toată țara ajută mii de oameni să aprofundeze exersarea iertării și, în același timp, să-și deschidă inimile către prezența divină din ei înșiși și din ceilalți.”

Prima oară am auzit un fragment din această carte când eram foarte mică. Părinții mei găsiseră primele pagini de la Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi în lectura actriței Daniela Nane. Îmi amintesc cum ascultam și cât de frumos mi se părea totul. Numai că trebuie să știți că această carte nu este genul acelor cărți cu citate scurte cărora toată lumea le face poză.

Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi este cu adevărat o comoară care nouă ne rămâne de descoperit cu fiecare pagină pe care o citim. Cred că dacă oamenii ar da șanse cărților ca aceasta, ar fi mult mai fericiți! Asta, desigur, dacă ar și pune în aplicare ceea ce citesc.

Cuvinte de înțelepciune pentru un an întreg

Evident că niciodată nu pot aștepta și nu pot citi acest gen de cărți într-un an, conform datelor trecute pe pagini. Sunt atât de prinsă și de fascinată de informațiile pe care le citesc, încât nu pot decât să devorez lecturile acestea.

Dacă îți place recenzia cărții CUVINTE DE ÎNȚELEPCIUNE PENTRU FIECARE ZI, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Paul Ferrini

Se pare că Paul Ferrini a intrat și el în topul scriitorilor mei preferați de cărți de spiritualitate! Deși aceasta a fost o carte destul de scurtă, m-am simțit atât de bine citind-o! M-am simțit bine trăind fiecare paragraf și încercând să urmez sfaturile lui Paul Ferrini. Secretul acestor cărți este acela de a ne plia viața după învățăturile și lecțiile pe care le descoperim.

Personal, am descoperit o mulțime de titluri care merită citite și care schimbă vieți și suflete! Iar Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi face parte dintre aceste titluri! De multe ori nu realizez cum aceste cărți vin exact la timp, exact atunci când am nevoie să aud astfel de lucruri!

„Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern: poet, mistic, vizionar, rostitor al adevărului.” – Larry Dossey

Recomandare din suflet

Toate recomandările mele vin din suflet, însă această carte este mult mai mult decât o simplă lectură. Așa că înțelegeți de ce sper ca și voi să o citiți și să vă schimbați viața și gândirea!

Citiți Cuvinte de înțelepciune pentru fiecare zi și trăiți fiecare zi așa cum v-ați dorit dintotdeauna! Trăiți fiecare zi la maxim și citiți cărți care să merite! Sper să îi dați o șansă acestui autor și nu numai! Dați o șansă cărților de la Editura For You și veți descoperi adevărate comori!

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA CUVINTE DE ÎNȚELEPCIUNE PENTRU FIECARE ZI CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Cuvinte De înțelepciune Pentru Fiecare Zi
Autor: Paul Ferrini
Traducător: Monica Vișan
An apariție : 2002
Editura: FOR YOU
Nr. Pagini: 176
Limba: Română
Gen Literar: Spiritualitate, ezoterism
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 4337

Alte recenzii de la Paul Ferrini:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Recenzie ”Femeia cu fustă violet” de Natsuko Imamura

Femeia cu fustă violet de Natsuko Imamura este alegerea mea pentru această zi autentică de toamnă. Coperta este prima care m-a convins – este în ton cu anotimpul în care suntem, dar mi-am și dorit foarte mult sparg gheața în ceea privește literatura japoneză. Recunosc...

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Recenzie ”Te rog, nu mă iubi” de Vi Keeland

Totul începe cu o iubire interzisă... Annalise și Bennett fac cunoștință în momentul în care află că se vor lupta pentru același post de muncă. Aceștia sunt gata să își pună armele la bătaie și să scoată tot ce au mai bun pentru a câștiga. Numai că între ei și...

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Recenzie ”Perfecți” de Cecelia Ahern

Celestine North, perfectă printre Defecți... Celestine North este acum fugară, dar toată lumea o privește ca pe o eroină. Celestine este cea mai Defectă și cea mai însemnată persoană din toată țara, dar e un exemplu. Nimeni nu a făcut ce a reușit ea să facă față de...

5 1 vote
Article Rating
Ruxandra Dinu este redactor Booknation.ro de 980 zile și a scris până acum 252 articole. Se află pe poziția 5 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ruxandra Dinu aici. Ruxandra Dinu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Salutare, dragilor! Sunt o mare visătoare, arta este o parte din mine încă de când eram un copil și fără ea, probabil nu aș vedea viața atât de colorată. Iubesc cărțile și lumea magică în care mă transpun acestea, iubesc să scriu poezii și încerc să mă ghidez cât mai mult după acel drag ”Carpe diem!”.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments