Recenzie “Most of All You” de Mia Sheridan

Titlu: Most Of All You
Autor: Mia Sheridan
An apariție : 2017
Editura: Little Brown Book Group
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Ramona Alexandra Popa
Publicată la 12.03.2018
Nota recenzorului: n/a
Recenzie “Most of All You” de Mia Sheridan
Acordă o notă

ACUM GĂSEȘTI MOST OF ALL YOU PE:

206389Dacă vreți să citiți o poveste de dragoste scrisă impecabil, cu momente frumoase, dar și extrem de lacrimogene, cu un mesaj puternic și o intrigă foarte bine construită, o recomand cu drag pe Mia Sheridan. Pentru cei ce nu o cunosc foarte bine, Mia are deja o carte tradusă la noi, “Vocea lui Archer” și știu că foarte mulți cititori s-au îndrăgostit iremediabil de această poveste, fiind cartea cu cele mai mari vânzări din tot ce a scris ea.

Ultima ei carte se numește “Most Of All You” și este primul titlul publicat de o editură (Mia până acum era autor self-published). Povestea reprezintă o evoluție a stilului care a consacrat-o, având teme mai mature, mai profunde, cu un impact mai mare asupra publicului cititor. Nu avem de a face cu o poveste de dragoste clasică, aici descoperind doi oameni care dau vieții și iubirii o a doua șansă, vindecandu-se reciproc în cel mai frumos mod.

Gabriel și Ellie vin din două lumi complet diferite, dar care în curând se vor ciocni. Gabriel a fost răpit când era copil și ținut într-un subsol timp de 6 ani. Atunci când a reușit în sfârșit să scape, și-a omorât răpitorul. Chiar și liber, nu a reușit să se reintegreze, să își pună viața în ordine complet. Comunitatea îl consideră un ciudat, un inadaptat, iar tatăl său a murit înainte ca el să vadă lumina zilei.

Ellie a fost abandonată de mama sa bolnavă și lasată în grija unui tată abuziv, cu un anturaj care o să ajungă să îi schimbe viața complet. După ce a absolvit liceul, a fugit, doar pentru a da piept vieții așa cum a putut mai bine. S-a folosit de corpul său frumos pentru a face bani, însă intreagă ei viață nu avea niciun sens. Un șir lung de decizii greșite au adus-o într-un club de noapte, unde aceasta a devenit Crystal. Acolo l-a cunoscut pe Gabriel, care i-a atras atenția prin faptul că nu se încadra deloc în peisajul păcătos al clubului. Însă Gabriel avea nevoie de Ellie într-un mod ciudat.. Avea nevoie de ajutorul ei ca să permită unei femei să îl atingă din nou. Trauma pe care a suferit-o era atât de adâncă, încă acesta se ferea de toată lumea și nu suporta ca cineva să îl atingă. Nu avea nevoie de favoruri sexuale, doar voia să se simtă comfortabil alături de o prezență feminină. Chiar dacă la început nu a fost de acord, în cele din urmă banii pe care Gabriel era dispus să îi ofere au primat și Ellie a acceptat să îl ajute, între cei doi infiripandu-se o foarte frumoasă poveste de dragoste.

Image result for most of all you mia sheridanCartea nu a avut o intrigă foarte complicată, dar specific Miei este mesajul frumos care se transmite și ajunge la inima oricui. Personajele au fost foarte complexe, atât prin prezentul lor tumultuos cât și prin trecutul traumatizant. Gabriel este extrem de nesigur, rușinos și neliniștit de apropierea cu oricine. Nu comunică, toți îl privesc ciudat și acest lucru îl afectează. Actul de curaj făcut în fața lui Ellie a contat enorm și acest lucru l-a adus din ce în ce mai aproape de iubirea vieții sale. A devenit misiunea lui să o ajute, să o ghideze și să o aducă pe calea corectă, pe cea pe care o merită. Faptul că îi spune constant că merită mai mult arată ce erou deosebit este și cât de mult contează să ai pe cineva aproape să te ajute. Mai complicată decât Gabriel este Ellie, deoarece ea a avut nevoie de o mare perioadă de timp pentru a schimba ceva în viața ei și să accepte prezența acestuia. Cu răbdare, dragoste și perseverență, totul devine posibil, doar trebuie să inspiri încredere și să faci persoana să se simtă deosebită. După o lungă luptă, Gabriel a reușit.

Povestea lor de dragoste este frumoasă, unică, ce se construiește firesc, într-un ritm gradual, dar care încântă cititorul. Scenele romantice sunt foarte frumoase și încărcate de pasiune și este imposibil să nu te îndrăgostești și tu de tot acest univers creat de Mia. O nouă carte, o nouă lecție de viață pe care sigur nu o vei uita foarte curând 🙂

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.