Recenzie ”Descătușare” de Penelope Douglas

de | oct. 4, 2018 | Dragoste, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA DESCĂTUȘARE ARE REDUCERE PE:

         ”Descătușare” de Penelope Douglas este o care romantică, emoționantă care reușește să transmită toate stările și trăirile prin care trec cei doi protagoniști.
In prin – plan vor fi evidențiate traumele prin care au trecut cele două personaje și care au avut repercusiuni asupra dezvoltării lor.
          K.C. a trăit în permanență viața surorii ei, ajungând în timp să se transforme în umbra propriei existențe. Datorită unor părinți care nu au putut trece peste moarte celui de al doilea copil, K.C este nevoită să renunțe la propriile dorințe, pasiuni și chiar la propria viață pentru a-i mulțumi. Dezvoltă un sentiment de inferioritate și acceptă un iubit de care nu este îndrăgostită. Nu are încredere în propria persoană și continuă să viseze cu ochii deschiși spre cel pentru care simte o atracție, dorințele rămânându-i doar la capitolul de „gânduri”, neacționând în consecință pentru a-i atrage atenția.
Jax este tânărul incredibil, admirat de fete și dornic de aventuri. Este mândru, încrezător și sociabil. Masca pe care o poartă se va destrăma în momentul în care va da frâu liber adevărului și va admite față de sine, sentimentele pe care le are față de K.C.
Pasiunea pe care cei doi o au unul față de celălalt le va aduce un drum presărat de obstacole, o dragoste nebună și o descoperire pe care amândoi o doresc, dar niciunul nu este pregătit să o accepte.
„Descătușare” este o carte romantică, senzuală, în care scenele fierbinți se îmbină cu caracterul tipic de adolescent trecut prin traume care își pun accentul pe dezvoltarea sa.
Provocarile cele mai anevoioase pentru cei doi sunt reprezentate de conștientizarea sentimentelor, acceptarea și asumarea lor.
În momentul în care personalitățile ies la iveală, iar măștile cad, cei doi protagoniști își vor da o șansă propriei relații și vor experimenta o frumoasă poveste de iubire.
Mesajul transmis de autoare prin prisma celor doi adolescenți este acela că iubirea poate vindeca și cele mai adânci răni ale trecutului, dragostea poate destrăma armurile formate din dorința de protecție și odată cu ele, se pot naște sentimente care vor pune bazele unei relații temeinice.
„Descătușare” este un roman pe care nu trebuie să îl ratați. Veți simți primii fiori, vă veți îndrăgosti de personaje, veți plânge și veți râde împreună cu ele. Voi veți trai prin personajele conturate de Penelope, vă veți îndrăgosti și veți evolua împreună cu ele.

Ți-a plăcut recenzia cărții DESCĂTUȘARE?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Penelope Douglas

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DESCĂTUȘARE CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Descătușare
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2018
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 363
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Publicată la 4.10.2018
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 488

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

Recenzie „Frânturi din ea” de KARIN SLAUGHTER

După o perioadă destul de urâtă, am reușit să îmi setez din nou prioritățile și să revin la zi cu cititul, pentru că aveam multe cărți începute, însă neterminate. Mi-am propus să nu las cărți neterminate, pentru că fiecare merită timpul nostru și aceasta este părerea...

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Recenzie „Un strop de distrugere” de SCARLETT ST. CLAIR

Vi s-a întâmplat vreodată să citiți o carte de care nu puteți să vă desprindeți? Și deși acea carte are unele pasaje care va enervează puțin, voi tot o citiți pentru că vă oferă un vibe addictive? Exact așa mi s-a întâmplat mie cu această serie, pe care am terminat-o...

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Recenzie „Oameni la pescuit” de Alina Şova

Buna cartea, cititori, oriunde v-aţi afla! Oameni la pescuit Nu asta suntem toţi la un moment dat? Oameni care pescuim. Vise. Dorinţe. Mici sau mari. Şi oameni. Îi pescuim pentru că îi vrem lânga noi. Îi pescuim conştient sau mai puţin conştient. Ce se întâmplă însă,...

0 0 votes
Article Rating
Cristina Zegheru este redactor Booknation.ro de 1334 zile și a scris până acum 91 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Cristina Zegheru aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments