Recenzie ”Descătușare” de Penelope Douglas

Titlu: Descătușare
Autor: Penelope Douglas
An apariție : 2018
Editura: epica
Nr. Pagini: 363
Limba: Română
Gen Literar: Young adult
Recenzie de Cristina Zegheru
Publicată la 4.10.2018
Nota recenzorului: 10/10

🔥 CARTEA DESCĂTUȘARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

  ”Descătușare” de Penelope Douglas este o care romantică, emoționantă care reușește să transmită toate stările și trăirile prin care trec cei doi protagoniști.
In prin – plan vor fi evidențiate traumele prin care au trecut cele două personaje și care au avut repercusiuni asupra dezvoltării lor.
 K.C. a trăit în permanență viața surorii ei, ajungând în timp să se transforme în umbra propriei existențe. Datorită unor părinți care nu au putut trece peste moarte celui de al doilea copil, K.C este nevoită să renunțe la propriile dorințe, pasiuni și chiar la propria viață pentru a-i mulțumi. Dezvoltă un sentiment de inferioritate și acceptă un iubit de care nu este îndrăgostită. Nu are încredere în propria persoană și continuă să viseze cu ochii deschiși spre cel pentru care simte o atracție, dorințele rămânându-i doar la capitolul de „gânduri”, neacționând în consecință pentru a-i atrage atenția.
Jax este tânărul incredibil, admirat de fete și dornic de aventuri. Este mândru, încrezător și sociabil. Masca pe care o poartă se va destrăma în momentul în care va da frâu liber adevărului și va admite față de sine, sentimentele pe care le are față de K.C.
Pasiunea pe care cei doi o au unul față de celălalt le va aduce un drum presărat de obstacole, o dragoste nebună și o descoperire pe care amândoi o doresc, dar niciunul nu este pregătit să o accepte.
“Descătușare” este o carte romantică, senzuală, în care scenele fierbinți se îmbină cu caracterul tipic de adolescent trecut prin traume care își pun accentul pe dezvoltarea sa.
Provocarile cele mai anevoioase pentru cei doi sunt reprezentate de conștientizarea sentimentelor, acceptarea și asumarea lor.
În momentul în care personalitățile ies la iveală, iar măștile cad, cei doi protagoniști își vor da o șansă propriei relații și vor experimenta o frumoasă poveste de iubire.
Mesajul transmis de autoare prin prisma celor doi adolescenți este acela că iubirea poate vindeca și cele mai adânci răni ale trecutului, dragostea poate destrăma armurile formate din dorința de protecție și odată cu ele, se pot naște sentimente care vor pune bazele unei relații temeinice.
“Descătușare” este un roman pe care nu trebuie să îl ratați. Veți simți primii fiori, vă veți îndrăgosti de personaje, veți plânge și veți râde împreună cu ele. Voi veți trai prin personajele conturate de Penelope, vă veți îndrăgosti și veți evolua împreună cu ele.

🔥 CARTEA DESCĂTUȘARE ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.