Recenzie „My dilemma is you” de Cristina Chiperi

by | Sep 21, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA MY DILEMMA IS YOU ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Pentru cei ce consideră că autorii de pe Wattpad nu vor ajunge nicăieri, Cristina Chiperi vă dovedeşte contrariul. Seria de cărţi scrisă de moldoveancă este un succes total, fiind îndrăgită de cititorii de toate vârstele. Totul a pornit când ea a scris câteva capitole, (fără a se gândi că va ajunge ajunge un bestseller) dar care apoi a atras mii de oameni.

Şi acum poate vă întrebaţi ce este atât de special la această serie. Ei bine, pentru prima ei carte nu avea prea multă experienţă, lucru pe care îl putem observa, dar a ales o idee foarte bună, care nu numai că este foarte interesantă, dar pe care a izbutit să o transpună perfect în cuvinte. Personajul principal, Criss, cu care autoarea împarte numele, este o adolescentă care trece printr-o serie de întâmplări, în care se împleteşte tristeţea cu fericirea, una dintre acestea fiind şi mutarea în alt oraş.

Lumea creată de autoare este una în care probabil cu toţii ne-am dori să trăim, în ciuda părţilor negative.

Seria se aseamănă cu un jurnal, impărtăşindu-ne tot ce simte fata pe parcursul timpului, ceea ce cu siguranţă vă va face să o adoraţi.Există şi unele părţi romantice, cât şi de mister, ca în orice carte petru adolescenţi, iar dacă nu sunteţi fanii acstor genuri, probabil nu ar fi o decizie bună să le achiziţionaţi, dar dacă sunteţi, atunci trebuie neapărat să o adăugaţi în coş la următoarea comandă.

Ce faci?

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Cristina Chiperi

   -Nu e treaba ta. De ce eşti treaz la ora asta?Ţi se pare normal? Şi dacă dormeam goală?

   -Aş fi fost foarte fericit.

Pentru mine este cel mai bun remediu împotriva unui reading-slump , o lectură din care pur şi simplu nu mă mai puteam opri, iar când am ajuns la sfârşitul ultimului volum m-am simţit de parcă pierdusem cel mai bun prieten pe vecie.

Cu siguranţă My dilemma is you se află printre preferatele mele şi primeşte 5 din 5. Voi ce credeţi? Lectură plăcută!

🔥 CARTEA MY DILEMMA IS YOU ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: My Dilemma Is You
Autor: Cristina Chiperi
An apariție : 2016
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 317
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.09.2017
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Recenzie ”În armonie cu natura” de Andreea Ilie

Despre autor: Andreea Ilie este o adolescentă de doar 15 ani, care a debutat anul acesta, în plină pandemie, cu romanul pentru copii ”În armonie cu natura”. Ea a fost dintotdeauna fascinată de magia și farmecul pădurii  care au inspirat-o să scrie această carte...

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Recenzie “Orbi” de Petronela Rotar

Spre rușinea mea de cititor, Petronela Rotar este primul autor român pe care îl citesc. 🙂 Nu mă întrebați de ce nu am dat până acum literaturii noastre o șansă, nu am răspuns, însă vă pot spune că de acum înainte voi vedea lucrurile altfel și voi face o schimbare în...

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1041 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 73 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments