Recenzie „My dilemma is you” de Cristina Chiperi

de | sept. 21, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

Pentru cei ce consideră că autorii de pe Wattpad nu vor ajunge nicăieri, Cristina Chiperi vă dovedeşte contrariul. Seria de cărţi scrisă de moldoveancă este un succes total, fiind îndrăgită de cititorii de toate vârstele. Totul a pornit când ea a scris câteva capitole, (fără a se gândi că va ajunge ajunge un bestseller) dar care apoi a atras mii de oameni.

Şi acum poate vă întrebaţi ce este atât de special la această serie. Ei bine, pentru prima ei carte nu avea prea multă experienţă, lucru pe care îl putem observa, dar a ales o idee foarte bună, care nu numai că este foarte interesantă, dar pe care a izbutit să o transpună perfect în cuvinte. Personajul principal, Criss, cu care autoarea împarte numele, este o adolescentă care trece printr-o serie de întâmplări, în care se împleteşte tristeţea cu fericirea, una dintre acestea fiind şi mutarea în alt oraş.

Lumea creată de autoare este una în care probabil cu toţii ne-am dori să trăim, în ciuda părţilor negative.

Seria se aseamănă cu un jurnal, impărtăşindu-ne tot ce simte fata pe parcursul timpului, ceea ce cu siguranţă vă va face să o adoraţi.Există şi unele părţi romantice, cât şi de mister, ca în orice carte petru adolescenţi, iar dacă nu sunteţi fanii acstor genuri, probabil nu ar fi o decizie bună să le achiziţionaţi, dar dacă sunteţi, atunci trebuie neapărat să o adăugaţi în coş la următoarea comandă.

Ce faci?

   -Nu e treaba ta. De ce eşti treaz la ora asta?Ţi se pare normal? Şi dacă dormeam goală?

   -Aş fi fost foarte fericit.

Pentru mine este cel mai bun remediu împotriva unui reading-slump , o lectură din care pur şi simplu nu mă mai puteam opri, iar când am ajuns la sfârşitul ultimului volum m-am simţit de parcă pierdusem cel mai bun prieten pe vecie.

Cu siguranţă My dilemma is you se află printre preferatele mele şi primeşte 5 din 5. Voi ce credeţi? Lectură plăcută!

Titlu: MY DILEMMA IS YOU
Autor: Cristina Chiperi
An apariție : 2016
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 317
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Nota recenzorului: n/a
Vizualizari recenzie: 1378

Alte recenzii de la Cristina Chiperi:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu a fost redactor Booknation.ro și a scris 7 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments