Recenzie „My dilemma is you” de Cristina Chiperi

de | sept. 21, 2017 | Beletristică, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Suspans

🔥 CARTEA MY DILEMMA IS YOU ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

Pentru cei ce consideră că autorii de pe Wattpad nu vor ajunge nicăieri, Cristina Chiperi vă dovedeşte contrariul. Seria de cărţi scrisă de moldoveancă este un succes total, fiind îndrăgită de cititorii de toate vârstele. Totul a pornit când ea a scris câteva capitole, (fără a se gândi că va ajunge ajunge un bestseller) dar care apoi a atras mii de oameni.

Şi acum poate vă întrebaţi ce este atât de special la această serie. Ei bine, pentru prima ei carte nu avea prea multă experienţă, lucru pe care îl putem observa, dar a ales o idee foarte bună, care nu numai că este foarte interesantă, dar pe care a izbutit să o transpună perfect în cuvinte. Personajul principal, Criss, cu care autoarea împarte numele, este o adolescentă care trece printr-o serie de întâmplări, în care se împleteşte tristeţea cu fericirea, una dintre acestea fiind şi mutarea în alt oraş.

Lumea creată de autoare este una în care probabil cu toţii ne-am dori să trăim, în ciuda părţilor negative.

Seria se aseamănă cu un jurnal, impărtăşindu-ne tot ce simte fata pe parcursul timpului, ceea ce cu siguranţă vă va face să o adoraţi.Există şi unele părţi romantice, cât şi de mister, ca în orice carte petru adolescenţi, iar dacă nu sunteţi fanii acstor genuri, probabil nu ar fi o decizie bună să le achiziţionaţi, dar dacă sunteţi, atunci trebuie neapărat să o adăugaţi în coş la următoarea comandă.

Ce faci?

   -Nu e treaba ta. De ce eşti treaz la ora asta?Ţi se pare normal? Şi dacă dormeam goală?

   -Aş fi fost foarte fericit.

Pentru mine este cel mai bun remediu împotriva unui reading-slump , o lectură din care pur şi simplu nu mă mai puteam opri, iar când am ajuns la sfârşitul ultimului volum m-am simţit de parcă pierdusem cel mai bun prieten pe vecie.

Cu siguranţă My dilemma is you se află printre preferatele mele şi primeşte 5 din 5. Voi ce credeţi? Lectură plăcută!

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții MY DILEMMA IS YOU?

Vezi toată lista de cărți scrise de Cristina Chiperi sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA MY DILEMMA IS YOU CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: My Dilemma Is You
Autor: Cristina Chiperi
An apariție : 2016
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 317
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 21.09.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1510 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments