Recenzie: “Două vieți” de Danielle Steel

by | Jul 16, 2019 | Recenzii cărți

🔥 CARTEA DOUĂ VIEȚI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

[…] era abia începutul poveștii, nu sfârșitul este finalul cărții Două vieți scrisă de Danielle Steel.

Recunosc, nu m-a atras la început foarte mult descrierea cărții, dar faptul că aveam un hobby comun cu personajul principal, Tanya, mi-a stârnit curiozitatea.

Tanya Harris este o scriitoare liber profesionistă, care își dedică foarte mult timp copiilor și soțului ei. Împreună cu familia ei locuiește într-un oraș micuț și liniștit.

Visul acesteia a fost dintotdeuana să scrie un scenariu de film.

Într-o zi agentul ei o sună și o anunță că acest vis poate deveni realitate, dar Tanya acceptă cu greu această ofertă.  Ideea de a sta nouă luni departe de familie nu prea o încântă.

Întreaga lume a Hollywood-ului o poartă prin numeroase întâmplări și evenimente plăcute și mai puțin plăcute. Descrierea oferită de carte este doar de suprafață, conținutul este mult mai palpintant și cu multe răsturnări de situație.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Danielle Steel

Mie îmi place foarte mult să scriu și de asemenea unul din visurile mele este să scriu un sceneraiu de film sau o piesă de teatru care să fie jucată pe marile scene.

Din acest motiv m-am atașat de personajul principal și i-am susținut toate alegerile pe care a ales să le ducă până la bun sfârșit.

Traseul parcurs de Tanya a condus-o în lumina reflectoarele, a cunoscut faima dar și dezamăgiri din partea unor persoane la care nu se aștepta.

Bunătatea și candoarea de care a dat dovadă sunt de admirat. Ar fi ideal să avem și noi, în realitate o construcție psihică atât de puternică.

Este o carte pe care vă asigur că nu veți regreta că ați ales să o citiți.

Câteodată dacă nu eşti sigur de ceva, trebuie să îţi faci curaj să sari de pe pod şi aripile să-ţi crească, mai apoi poţi a-ţi uşura aterizarea.

🔥 CARTEA DOUĂ VIEȚI ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Două Vieți
Autor: Danielle Steel
An apariție : 2012
Editura: LITERA
Nr. Pagini: 384
Limba: Română
Gen Literar: Alte Genuri
Publicată la 16.07.2019
Nota recenzorului: 10/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Recenzie „O iubeam” de Anna Gavalda

Nu sunt mulți autori francezi pe care i-am îndrăgit. Nici cărțile care conțin doar dialog, fără altă narațiune sau descriere, nu sunt preferatele mele. Însă O iubeam de Anna Gavalda este o carte bună și relaxantă pe care o poți citi în maxim trei ore. Are aproape 180...

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

Recenzie „Cineva ca tine” de Cathy Kelly

A fost nevoie să citesc câteva cărți din colecția Chic ca să-mi dau seama că nu toate sunt simple ChickLit-uri. Pe unele le-am adorat, iar altele nu mi-au plăcut atât de mult. Evident, nu le putem încadra la capodoperele lumii. Însă nici nu le putem ignora. Cineva ca...

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Recenzie ”20” de Claudiu Dumitrache

Un proverb mai vechi povățuiește “Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti.” Cartea lui Claudiu Dumitrache este ca un Yin & Yang frumos împletit, format din talentul său artistic și întrepătruns cu frumusețea exterioară exprimată prin oamenii...

Elena Săvulescu este redactor Booknation.ro de 446 zile și a scris până acum 17 articole. Se află pe poziția 48 din 142 de redatori, fiind astfel un redactor în creștere. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Elena Săvulescu aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments