Recenzie „Dulce Uitare” de Danielle Lori

de | nov. 24, 2023 | Recenzii cărți

Am primit această carte ca parte a unei inițiative foarte faină de la Editura Epica, ce a organizat un buddy reading cu o carte la alegere. După ce mi-am ales „prietena de suferință”, am fost amândouă de acord să alegem „Dulce Uitare” din 2 motive: 1 – am citit aproape tot ce are Editura Epica în portofoliu și 2- MAFIA ROMANCE. Nu am mai citit de mult timp un Mafia Romance bun și m-a făcut foarte curioasă. Personajele în acest gen sunt foarte intense, în special bărbații, care iubesc cu pasiune, dar și omoară cu aceeași intensitate.

Cartea încep destul de promițător – Nicolas Russo și-a ales soția și nunta lor urmează să aibă loc peste scurt timp. Aceasta este o căsnicie aranjată, iar Adriana Abelli este candidata ideală, pentru că nu pare afectată de ceea ce i se întâmplă și în plus, există zero chimie între ei, ceea ce îi ține inima lui Nico la adăpost. Evident, Adriana trebuie să aibă o soră – Elena Abelli, sora mai mare, dar cu un trecut pătat, care nu o face demnă de o căsătorie cu un don al Mafiei. Problema este că între Elena și Nicolas există o atracție extrem de puternică și deși amândoi cunosc realitatea în care trăiesc, nu pot face nimic pentru a se ignora sau pentru a ignora legătură dintre ei. Lucrurile se vor schimba, precipita și complica, dar Elena și Nicolas își vor pune atracția la un test suprem, greu de păcălit.

Povestea a fost foarte intensă și de multe ori am râs copios, pentru că ambele personaje mi s-au părut sărite de pe fix. Știam că eroii din Mafia Romance trebuie să fie intenși, însă Nicolas mi-a depășit așteptările prin comportamentul lui exploziv și schimbător, care te duce de la o extremă la alta imediat. Nici nu Elena nu mi-a fost rușine, o fire foarte intempestivă și foarte greu de citit și am realizat că și Nicolas a avut aceeași problema ca și mine. Ba se urăsc, ba se iubesc, ba se și urăsc și se iubesc în același timp. Nu știi niciodată ce va face celălat, dar cel mai bun mod în care aceștia comunicau era pe orizontală, dacă mă înțelegeți.

Însă, „Dulce Uitare” mi-a plăcut foarte mult, pentru că m-a ținut cu sufletul la gură, m-a făcut să mă atașez de personaje, fie și ele sărite de pe fix și cu probleme GRAVE de comunicare și m-a făcut să rânjesc constat cu dialogurile foarte mișto construite. Deși nu eram foarte sigură dacă vreau să continui seria, acum este clar – mă voi apuca urgent de volumul 2, care scrie despre aventurile unui alt cuplu din acest univers.

ACUM GĂSEȘTI CARTEA PE Epica Publishing House

Titlu: Dulce Uitare
Autor: Danielle Lori
An apariție : 2022
Editura: EPICA PUBLISHING HOUSE
Nr. Pagini: 464
Limba: Română
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 2061

Alte recenzii de la Danielle Lori:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Minciuna” de Care Santos
Recenzie “Minciuna” de Care Santos

Care Santos a început să scrie de la vârsta de opt ani și a câștigat  prima competiţie literară la vârsta de 14 ani. De-a lungul anilor s-a aplecat asupra diferitelor genuri literare, a scris proză dar și versuri, publicând volume de poezie, povești, nuvele, romane....

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

0 0 votes
Article Rating
Ramona Alexandra Popescu este redactor Booknation.ro de 7 ani, 28 zile și a scris până acum 549 articole. Se află pe poziția 3 din 13 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popescu aici. Ramona Alexandra Popescu are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Cititul este pasiunea mea si nu m-as vedea facand altceva. Orice carte reprezinta pentru mine un prilej de relaxare si nu exista un loc mai bun in care as vrea sa fiu.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments