Recenzie „E ușor să te iubesc” de Tammara Webber

de | aug. 31, 2015 | Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA E UȘOR SĂ TE IUBESC ARE REDUCERE PE:

17617518Cartea E ușor să te iubesc de Tammara Webber se află pe poziția a doua la categoria Cea mai bună carte Young Adult/New Adult a anului 2012, pe Goodreads. Autoarea conturează povestea în jurul unui subiect destul de discutat în zilele noastre, și anume violul.

Jacqueline Wallace este o fată frumoasă, studentă la colegiu, cu un iubit popular. Trece prin două experiențe care ar putea fi caracterizate cu ușurință ca fiind traumatizante, dar caracterul ei puternic o ajută să depășească momentele și să se comporte ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Jacqueline demonstrează că, pe cât de timidă pare, pe atât de curajoasă poate fi, nu renunță la ceea ce își dorește și este conștientă că îi poate aduce fericirea o viață întreagă. Despărțirea de fostul prieten o afectează, dar realizează că viața nu se oprește și decide că trebuie să meargă mai departe indiferent de situație.

Lucas, băiatul sexy, misterios, are și el un secret care i-a marcat viața și nu-i dă pace. Acest eveniment îl transformă într-o persoană protectoare. Talentul lui la desen o impresionează pe Jacqueline care se lasă desenată de el în mai multe rânduri.

Dacă îți place recenzia cărții E UȘOR SĂ TE IUBESC, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de Tammara Webber

Landon, misteriosul preparator pe care Jacqueline nu-l cunoaște în persoană, dar de care se îndrăgostește prin intermediul mail-urilor este modelul perfect de profesor pe care orice studentă l-ar vrea. Buck este personajul negativ al poveștii, un băiat care arde de invidie și care nu poate accepta că este învins. Toate aceste lucruri îl împing să acționeze într-un mod neplăcut.

Deși povestea în sine este una de dragoste, glumele își fac apariția în aproximativ orice situație, cartea tratează și alte teme mult mai profunde. Tammara Webber are un stil minunat de a scrie, conturându-și personajele cu mare grijă. Povestea este pe cât pare de simplă, pe atât de complexă și de frumoasă.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA E UȘOR SĂ TE IUBESC CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: E Ușor Să Te Iubesc
Autor: Tammara Webber
An apariție : 2012
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 85

Alte recenzii de la Tammara Webber:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Recenzie “Un pământ nou” de Eckhart Tolle

Eckhart Tolle este unul dintre liderii spirituali ai epocii noastre, care a insistat pe importanța momentului prezent. De regulă oamenii își lasă mintea să alerge printre amintiri, prin trecut sau să facă proiecții asupra viitorului și astfel ratează cel mai important...

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Recenzie “Layla” de Colleen Hoover

Fiecare carte scrisă de Colleen Hoover mi-a lăsat o impresie bună, indiferent de subiectul abordat. Dacă scrie o poveste de dragoste sau un thriller psihologic, știe să creeze ceva inedit, fără a fi clișeic. De data aceasta, autoarea a scris ceva cu totul diferit de...

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Recenzie ”Conexiunea în fractal” de Emil Străinu

Conexiunea în fractal de Emil Străinu este o carte interesantă din domeniul parapsihologiei, dezvoltării personale și spirituale. Este oare nevoie pe piața de carte din România de o astfel de carte? Da, cu siguranță. Este nevoie ca omul să cunoască regulile și...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2724 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 40 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments