Recenzie „E ușor să te iubesc” de Tammara Webber

de | aug. 31, 2015 | Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA E UȘOR SĂ TE IUBESC ARE REDUCERE PE:

17617518Cartea E ușor să te iubesc de Tammara Webber se află pe poziția a doua la categoria Cea mai bună carte Young Adult/New Adult a anului 2012, pe Goodreads. Autoarea conturează povestea în jurul unui subiect destul de discutat în zilele noastre, și anume violul.

Jacqueline Wallace este o fată frumoasă, studentă la colegiu, cu un iubit popular. Trece prin două experiențe care ar putea fi caracterizate cu ușurință ca fiind traumatizante, dar caracterul ei puternic o ajută să depășească momentele și să se comporte ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

Jacqueline demonstrează că, pe cât de timidă pare, pe atât de curajoasă poate fi, nu renunță la ceea ce își dorește și este conștientă că îi poate aduce fericirea o viață întreagă. Despărțirea de fostul prieten o afectează, dar realizează că viața nu se oprește și decide că trebuie să meargă mai departe indiferent de situație.

Lucas, băiatul sexy, misterios, are și el un secret care i-a marcat viața și nu-i dă pace. Acest eveniment îl transformă într-o persoană protectoare. Talentul lui la desen o impresionează pe Jacqueline care se lasă desenată de el în mai multe rânduri.

Landon, misteriosul preparator pe care Jacqueline nu-l cunoaște în persoană, dar de care se îndrăgostește prin intermediul mail-urilor este modelul perfect de profesor pe care orice studentă l-ar vrea. Buck este personajul negativ al poveștii, un băiat care arde de invidie și care nu poate accepta că este învins. Toate aceste lucruri îl împing să acționeze într-un mod neplăcut.

Deși povestea în sine este una de dragoste, glumele își fac apariția în aproximativ orice situație, cartea tratează și alte teme mult mai profunde. Tammara Webber are un stil minunat de a scrie, conturându-și personajele cu mare grijă. Povestea este pe cât pare de simplă, pe atât de complexă și de frumoasă.

Ți-a plăcut recenzia cărții E UȘOR SĂ TE IUBESC?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Tammara Webber

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA E UȘOR SĂ TE IUBESC CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: E Ușor Să Te Iubesc
Autor: Tammara Webber
An apariție : 2012
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 352
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 31.08.2015
Nota recenzorului: 9 / 10
Vizualizari recenzie: 9

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

Recenzie „Har și Destin” de Jennifer L. Armentrout

-S-a sacrificat pe sine, venindu-ți în ajutor. A făcut-o din cea mai pură iubire. Și-a recăpătat Gloria Apusă. Dar el te-a ales pe tine. A ales să cadă. Jennifer L. Armentrout ar putea să scrie orice și aș iubi fiecare carte în parte. Scriitoare hibrid, Armentrout are...

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Recenzie „Doamna England” de Stacey Halls

Doamna England mi-a făcut cu ochiul de când am văzut-o la precomandă pe site-ul Nemira. Am pândit-o, am ocolit-o, am pus-o în coș, am dat-o jos, am pus-o iar...știți circuitul, nu trebuie să vi-l povestesc eu. Cert e că finalul a fost unul fericit și a ajuns la mine...

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

Recenzie „Doamna Harris cucerește Parisul” de Paul Gallico

În viață n-ar trebui să colecționăm mașini de lux sau bijuterii de firmă, ci momente de bunătate și amintiri cu oamenii ce ne-au atins sufletul. Doamna Harris este văduvă de douăzeci de ani, fără urmași; a avut o căsnicie trainică și liniștită, și-a iubit și respectat...

0 0 votes
Article Rating
Ana Maria Niculescu este redactor Booknation.ro de 2587 zile și a scris până acum 11 articole. Se află pe poziția 1 din 51 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ana Maria Niculescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments