Recenzie ”Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

by | Jun 30, 2020 | Beletristică, Dezvoltare Personală, Dragoste, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

🔥 CARTEA EU SUNT FEMEIE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

Eu sunt femeie este o carte cu și despre femei. Este dedicată femeilor de orice vârsta, dar și bărbaților care vor să cunoască o femeie așa cum ea este și nu cum se ascunde în fața lor și dacă vor să intre în mintea femeii și să vadă gândirea lor.

Pe mine din primul moment m-a fermecat titlul și am știut de când am văzut-o că trebuie să o citesc și sunt sigură că și pe voi, dragi cititori, vă atrage la fel de mult ca și pe mine.Acțiunea este plasată în două locuri: Florența, Italia în anul 2010 și în Ploiești, România, unde întâmplările sunt plasate în anul 2015.Povestea Mariei, protagonista romanului este cu și despre iubire și neîncrederea în sine.


Despre lupta pentru iubire, dar și despre lupta pentru iubirea de sine.”


Iubirea este cel mai frumos sentiment de pe Pământ. Iubirea te face să te simți în siguranța lângă partenerul tău, să te simți iubită și să iubești. Dar ce se întâmplă când interpretezi greșit sentimentele celui cu care vorbești de ceva timp? Ce se întâmplă când îți deschizi sufletul în fața unui străin? Nu-l poți asculta pe bărbatul pe care tu l-ai vrea, povestind despre iubita lui, când tu ai da orice să fi în locul ei.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Maria Cristiana Tudose

Povestea Mariei și a lui Vlad, bărbatul pe care l-a cunoscut pe rețelelel de socializare nu este singura și poate să fie un adevăr pe care tinerii îl ascund de cele mai multe ori de familie.

Vlad, băiatul de care Maria s-a îndrăgostit nebunește, îi frânge inima protagonistei, spunându-i că ea merită ceva mult mai bun și că nu știe ce valoare ascunde, însă Maria nu poate asculta de rațiune și alege să judece cu sufletul și nu cu mintea. Sunt sigură că foarte ulte tinere au trecut prin asta, cel puțin o dată în viața și nu este deloc ușor. Eu nu cred în iubirea din mediul online, chiar dacă aceasta poate exista, nu cred că este la fel de solidă ca iubirea adevărată, clădită cu greu în viața reală.

Eu sunt femeie este cartea pe care eu o voi ține în bibliotecă și pe care o voi citi de fiecare dată când voi fi dezamăgită în dragoste. V-o recomand cu drag, tuturor femeilor și, de ce nu, și bărbaților care vor să cunoască ce simt o femeie când ei încearcă să le ”protejeze” spunându-le ca ei nu sunt ceea ce ele caută.

Titlu: Eu Sunt Femeie
Autor: Maria Cristiana Tudose
An apariție : 2016
Editura: BESTSELLER
Nr. Pagini: 258
Limba: Română
Gen Literar: Literatura contemporana
Publicată la 30.06.2020
Nota recenzorului: 8/10

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

Recenzie ,,Vicious” de L.J. Shen

,,El e și iadul și raiul pentru mine.” Când avea șaptesprezece ani, Emilia LeBlanc a ajuns în casa familiei Spencer, acolo unde fuseseră angajați părinții ei ca și slujitori. Acolo l-a întâlnit pe Baron Spencer Junior, cel care avea să devină coșmarul vieții ei. Baron...

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur”  de Arina Avram

Recenzie ”Coincidență ca număr de aur” de Arina Avram

În prima zi de toamnă, am început să citesc un roman care începe tot cu o zi de toamnă. Ce surprindere cu romanul intitulat Coincidență ca număr de aur. Acum, când scriu, afară plouă și florile mele de pe balcon se deschid, parcă vor să mă îmbrățișeze cald. Când am...

Maria-Magdalena Năstase este redactor Booknation.ro de 163 zile și a scris până acum 62 articole. Se află pe poziția 21 din 150 de redatori, fiind astfel un 👑 Super Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Maria-Magdalena Năstase aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments