Recenzie „Ever after always” de Chloe Liese

de | ian. 4, 2022 | Beletristică, Dragoste, Recenzii cărți

🔥 CARTEA EVER AFTER ALWAYS ARE REDUCERE PE:

“At some point, every love is a tragedy. It just doesn’t have to stay that way. We choose our endings. That’s Aristotle’s point. Tragedy is built—it has a structure. And if that’s not the ending you want, then you get out of that trajectory. You change the narrative.”

Chloe Liese este una dintre autoarele literaturii contemporane care este de părere că oricine merită o poveste minunată de dragoste și își propune ca prin fiecare carte a ei să ofere cititorilor povești presărate de umor, dragoste și momente de neuitat. Personajele ei sunt puternice și gata să cucerească publicul. Din păcate, autoarea nu este tradusă încă la noi, dar întotdeauna există posibilitatea lărgirii gamei de titluri ale editurilor românești.

„Ever after always” de Chloe Liese este al treilea roman din seria Bergman Brothers și ne spune povestea lui Aden și Freya, un cuplu căsătorit ce se află în fața unei încercări ce le poate distruge mariajul.

Aden și Freya sunt căsătoriți de aproape zece ani și, deși se iubesc enorm, viața lor este amenințată atunci când traumele din trecut și bolile psihice intervin și le disturbă prezentul. Aden a crescut fără mijloace materiale, chinuindu-se de la o vârstă fragedă să-și depășească condiția, ajunge obsedat de ideea de a-i oferi familiei sale o viață mai bună. Munca îi devine fixație, iar anxietatea acută de care suferă îl izolează de toți cei dragi.

Nemaiputând suporta răceala din partea soțului ei, Freya îi cere timp și cei doi se separă. Dar Aiden este hotărât să lupte pentru soția sa, așa că se întoarce acasă și caută ajutor la un terapeut specializat în relații.

Because I promised to love Freya. And love doesn’t abandon, love doesn’t leave the welfare of its wife and child to the whims of the outside world. Love protects and provides and prepares for the worst, so when and if it comes, they’re safe.

Frații lui Freya nu pot accepta că sora lui suferă, așa că decid să-i ajute pe cei doi să-și rezolve problemele. Toate scenele cu familia Bergam sunt pline de umor și bună dispoziție. Frații lui Freya sunt determinați să repare relația surorii lor cu orice preț, chiar dacă asta îi provoacă și mai multe temeri lui Aiden, care, deși îi iubește ca pe propriii frați, nu este întotdeauna de acord cu metodele lor.

A shiver rolled down my spine as her cool gaze met mine and her smile vanished.

Then she glanced away.

And I swore to God I’d earn her eyes again if it was the last thing I did.

Cartea descrie foarte bine traumele trecutului și ce impact pot avea asupra unui om. Cum anxietatea intervine în relațiile pe care le ai și te face să te îndoiești de tot ce ai știut vreodată și cum iubirea nu mai pare suficientă după ce ai gustat din partea amară a vieții.

Povestea de iubire dintre Aiden și Freya, modul în care această iubire îi vindecă și îi aduce împreună mai puternici decât înainte fac din această carte o comoară și o experiență ce va deschide și frânge inimi, ca mai apoi să le lipească la loc. Totul pe fundalul oceanului Pacific, a unui vacanțe în Mexic și a unei familii ce știe că iubirea învinge și e dispusă să facă orice pentru a le demonstra celor doi tineri căsătoriți asta.

Romanul este scris la prezent, din perspectivele ambelor personaje principale. Într-un stil unic și plin de profunzime, cu referiri la teme de importanță socială și culturală, romanul lui Chloe aduce în prim-plan un nou tip de romance pe care îl recomand din inimă.

Îi ofer nota 10 din 10.

 

Ți-a plăcut recenzia cărții EVER AFTER ALWAYS?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Chloe Liese

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA EVER AFTER ALWAYS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Ever After Always
Autor: Chloe Liese
An apariție : 2021
Editura: CHLOE LIESE
Nr. Pagini: 366
Limba: Engleză
Gen Literar: Romance
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 305

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Violul. O poveste de dragoste” de Joyce Carol Oates

Recenzie ”Violul. O poveste de dragoste” de Joyce Carol Oates

Acesta e genul de carte care încinge spiritele și incită frustrarea feministelor. Într-o lume normală, ar trebui ca această frustrare și revoltă să fie resimțite de orice ființă umană, indiferent de sex sau convingeri. De fapt, într-o lume normală acest gen de poveste...

Recenzie ”Spre marginea luminoasă a lumii” de Eowyn Ivey

Recenzie ”Spre marginea luminoasă a lumii” de Eowyn Ivey

Știți probabil, cei care îmi mai urmăresc recenziile, că sunt fascinată de expediții, de explorare de noi teritorii, de jurnale de călătorii și aventuri. Spre marginea luminoasă a lumii este povestea unei expediții într-o zonă sălbatică din Alaska, de-a lungul râului...

Recenzie ”Paradis” de Abdulrazak Gurnah

Recenzie ”Paradis” de Abdulrazak Gurnah

Vorbește lumea că n-are cine știe ce poveste, că e boorrrinngggg, că personajul central e aproape invizibil, foarte greu de perceput și nu transmite nimic, vorbește lumea...prea multe vorbește... Eu am terminat-o acum trei săptămâni și am avut timp să o și reiau...și,...

0 0 votes
Article Rating
Laura este redactor Booknation.ro de 459 zile și a scris până acum 29 articole. Se află pe poziția 23 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Laura aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments